Testépítés, edzésprogramok

Ami egyik témához sem kapcsolódik, avagy itt nyugodtan írhatsz mindenről kötetlenül.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.29. 21:26:53

Aki komolyan gondolja annak kell bevinni egy kis extrát.Szerintem.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.29. 21:17:59

ultrasur :

igen, ez a sport (vagyis inkább életstílus?) nagyban függ a pénztől.
van olyan, aki nyomatná a rizs-hús elvű alap kaját, de nincs rá pénze.
van olyan, aki megengedhetné magának, de inkább félrekajál rendszeresen.

nekem nagy mákom van, mert ami megdobja az árát ennek a kajálásnak, az a hús, és 1000 ft-ért tudok szerezni kilónként egy tenyésztőtől szín pulykalmellet.
a többi meg olcsó (rizs kilója 200ft, tojás darabja kb 20ft, fél kiló zabpehely a lidl-ben 200...) szóval nekem közepes anyagi feltétlek mellett is sikerül csinálni, és bele-belefér a kiegészítő is néha.

a protein turmixról :

igazából ezek a tévhitek (nem fog felállni, felfúj, stb...) ezek mind-mind a kokszokra igazak, és azokra is csak azért, mert a sok okos tolja őket ész nélkül, full bevizesedik (mert nem szakszerűen kajál és szedi..) illetve nem csinál "helyreállító kúrát" utána, ezért leáll a saját tesztoszteron termelése, mert megszokta a szervezet, hogy kapja kívülről a cuccott...ezért lehet, hogy "nem áll fel" meg visszaesés van.

a tápkiegek esetében bevizsgált, kereskedelmi forgalomban kapható, testépítők által ajánlott dolgokról, sok esetben végül is ÉLELMISZEREKRŐL beszélünk. :D
ultrasur
Madridista

2011.07.29. 21:09:11

[/quote]
a fehérjék az izom építőkövei (képzeld el úgy, hogy minden egyes pici fehérje molekula egy apró tégla, ami egy hatalmas kastélyt épít fel) és nagyon fontos a megfelelő (kb. 2 gramm/test kilogramm) bevitele.
valóban fontos a szénhidrát is, több szempontból is.
hízékony típusú embereknél min 4g/tskg, aki meg nehezebben szed fel tömeget, az többet is nyomhat.

sokan túlmisztifikálják a táplálék kiegészítőket.
vegyünk példának egy doboz power protein nevű terméket, ez az egyik legolcsóbb fehérje, ami itthon kapható.
900 gramm, és abból a tényleges fehérje tartalom az kb 720 gramm.
(a többi vitamin, szénhidrát, pici zsír..)
szója,tejsavó, és kazein, amit tartalmaz.
ennek az ára 3000 forint körül mozog.
egy adagja 25 gramm, ebből 20 a fehérje..ha kiszámolod, akkor egy adagja kb 80 forintban jön ki.

na, tegyük fel, otthon te ezt tojásból és túróból akarod bevinni e helyett a turmix helyett.
egy tojás kb 5 gramm fehérjét tartalmaz, de mivel a sárgájából 2-nél többet nem ajánlanak egy nap, akkor vegyük úgy, hogy 2 teljes tojás, és 2 a sárgája nélkül...az kb 14 gramm protein, és már 80 forint körül vagy.
és még meg kellene egyél kb 60 gramm túrót, hogy a maradék 6 grammot pótold, kazeinből.

tehát árban a kiegészítő jobb, és akkor még az ízről nem is beszéltünk, ami ugye pl egy csokisnál különösen finom lehet.

plusz nem vittél be felesleges zsírt (bár ha tejjel iszod a jobb íz miatt, egy picikét viszel be) illetve kb 2 perc alatt összeturmixoltad, és megittad.

edzés után alapból jól tud esni, és nagyon is hasznos...praktikus...
aki viszont ezekre alapoz, és nem a szilárd kajára, az buta :D[/quote]

Ahogy így olvasom tényleg nem tűnik hülyeségnek.
És most költözöm el próbálom ki az önállóságot nem is nagyon tudnám finanszírozni a napi 5 főkaját.

Power protein?
Napi hányszor kell stb?
Am egy haverom Szlovákiából rendel egy csomó 'mit is' ? és 1500 a postaköltség és minden sokkal olcsóbb.

És ez nem olyan hogy ha kihagyok 1 hetet akkor lefogyok 500kilót? :D
És a herém se nő meg és nem lesz magas vérnyomásom?
Nah kb ennyit a városi legendákról. :D
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.29. 21:08:12

Hunter91 írta:Szóval köszi a tippeket :)
A sulis dolog nagyban érint,mert minden napom más-más.(egyetem miatt sokfelé kell cikázni a gyakorlatok,előadások miatt)

Hobbi szinten csinálnám a dolgot, tehát nem akarok világbajnok lenni. De érdekelne az ilyen turmixos dolog ki mit használ stb. Mit ajánlotok?
A suli miatt nehéz lenne betartani az étrendet,de valamit akkor is enni kell,ha nincs idő rá. Ezért gondoltam a tumixokra. :oops:
én a már említett power proteint használom, ár/érték arányban kiváló, főleg kezdőknek.
szoktam még venni zsakós maltodextrint, meg dextrózt, illetve kreatin kúrát szoktam beiktatni, scitec-es fajtával.

amúgy ez mind pénz kérdése, van olyan ismim, aki megengedheti magának, hogy havi szinten 50.000 körül költsön tápkiegre.
megvan a rendes étkezése, edzésterve,stb.
és az alapok (fehérje, tömegnövelő, esetleg kreatin..) mellé olyan pluszokat engedhet meg magának, mint a hot blood (edzésre felpörget, plusz energiát ad) vagy a g-bomb (ami az egyik legjobb aminosav) illetve szed multi-x pakkokat is, ami hihetetlen nagy dózisú vitamin.

nagyon sok féle, funkciójú cucc van, ésszel kell őket használni, méghozzá jól felépített étrend köré, és megfelelő edzéstervvel.
sokat tud dobni az edzés teljesítményen, a növekedés mértékén és minőségén, és nem utolsó sorban rohadt jó plusz motivációs erő.

szóval, aki megteheti, az csapassa, de persze csak ésszel, és az alapokra építve.

szerk. : amúgy ha valakinek nem pálya a suliban kajálás, akkor egy trükk : a pulyka vagy csirkemelles szendvics... 8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.07.29. 21:09:52-kor.
Hunter91
Capitá del Barça

2011.07.29. 21:01:21

Szóval köszi a tippeket :)
A sulis dolog nagyban érint,mert minden napom más-más.(egyetem miatt sokfelé kell cikázni a gyakorlatok,előadások miatt)

Hobbi szinten csinálnám a dolgot, tehát nem akarok világbajnok lenni. De érdekelne az ilyen turmixos dolog ki mit használ stb. Mit ajánlotok?
A suli miatt nehéz lenne betartani az étrendet,de valamit akkor is enni kell,ha nincs idő rá. Ezért gondoltam a tumixokra. :oops:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.29. 20:52:06

socio66 írta:egyébként ez a kajálás dolog kicsit túl van értékelve szerintem.
én például nem nagyon figyelek rá,mert egyelőre anyám 'etet' és nem értené meg hogy miért kell drasztikusan megváltoztatni az étrendem,miért kell nekem külön kaját enni mindig,stb ez gondolom nektek is ismerős.
amikor először mentem egy profibb terembe,pár idősebb tag ellátott hasznos tanácsokkal és ők azt mondták,fiatalon az a lényeg hogy minél többet egyél és eddzél rendesen mellette. most ez persze nem azt jelenti hogy töméntelen sz.r kaját kell bevinni,de nem muszáj minden nap a csirke-rizs kombót zabálni. :)
én nagyon szeretem a hasam,imádom az édességeket és hétvégenként pár sör is lecsúszik,ezeket nem fogom megvonni magamtól és nem érzem hogy hátráltatna a fejlődésben.
egyedül ami nem maradhat el,az az edzés utáni minőségi kaja,olyankor mindig húst eszek hússal. :)
de még visszatérve a napi étkezésre,ugye a legtöbben suliban vagyunk reggel 8tól 2-3ig,itt meg is bukik a helyes táplálkozás,mert gondolom senki nem húst,meg főételeket visz magával,hanem gagyi szalámis szendvicseket. :)
persze, nem kell véresen komolyan venni, de kiindulva az emberekből, ha valami le van írva, hogy ÍGY KELL CSINÁLNI, úgy sem tartják be, szóval így is megy a félrekajálás, meg a szemét kaja...

akkor gondolj bele, mi lenne akkor, ha úgy lenne leírva, hogy "nyugodtan félrekajálhattok, söröcskék is beleférnek, szendvicsek is, nem kell komolyan venni annyira.."
na ebben az esetben sokan totál telibesz...ák az egészet, mert "úgy is lehet".

szóval szerintem így helyes, hogy feszes határok vannak húzva a leírásokban, és (elviekben) kemény étrend, amit persze nem kell annyira komoylan venni, de így kell az ember tudtára adni szvsz.

a másik, amit írtál az a sulis étkezés.
rohadt nagy gond volt nekem is, hogy hogy oldjam meg, aztán meg rászoktam, hogy rizst (vagy krumplit) hússal megcsináltam reggel, vagy az előtti nap, szépen műanyag villával meg késsel elcsomagoltam egy jó kis dobozba, illetve egy kulacsban vittem a turmixom, és általában a 2. szünetben meg a 5-6.ban elfogyasztottam őket.

az elején néztek, meg pofáztak hamburgerrel a kezükben a nagyokosok, hogy mi van, de aztán megszokták...

viszont ami igaz, ha hobbi szinten csinálod, felesleges keményen meghúzni a határokat, belefér a félrekaja, sörözés.

csak nem mindegy (számomra) hogy mondjuk fél év alatt (ugyanannyi belefektetett edzés-energiával) mekkora, és milyen minőségű változást tapasztalok.
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.29. 20:45:38

ultrasur írta:Nem vettem kioktatásnak minden tanácsot szívesen fogadom.

Fontos nagyon a fehérje és sokat kell kajálni de szerintem az inkább a szálkásításnál dominál.
Míg tömegnövelésnél a szénhidrát.

Én megfogattam, hogy az első évet mindenféle legál és illeegál, kiegészítő nélkül csapom.
Ha úgy fejlődök ahogy elterveztem:-1 év alatt 5-6 plusz kiló és út a Brad Pitt trójás testéhez :D akkor továbbra se eszem de ha nem fejlődök eléggé akkor esetleg valami tényleg minőségi, nem szintetikus fehérjét csapatok.

Majd februárban megírom! :wink:
a fehérjék az izom építőkövei (képzeld el úgy, hogy minden egyes pici fehérje molekula egy apró tégla, ami egy hatalmas kastélyt épít fel) és nagyon fontos a megfelelő (kb. 2 gramm/test kilogramm) bevitele.
valóban fontos a szénhidrát is, több szempontból is.
hízékony típusú embereknél min 4g/tskg, aki meg nehezebben szed fel tömeget, az többet is nyomhat.

sokan túlmisztifikálják a táplálék kiegészítőket.
vegyünk példának egy doboz power protein nevű terméket, ez az egyik legolcsóbb fehérje, ami itthon kapható.
900 gramm, és abból a tényleges fehérje tartalom az kb 720 gramm.
(a többi vitamin, szénhidrát, pici zsír..)
szója,tejsavó, és kazein, amit tartalmaz.
ennek az ára 3000 forint körül mozog.
egy adagja 25 gramm, ebből 20 a fehérje..ha kiszámolod, akkor egy adagja kb 80 forintban jön ki.

na, tegyük fel, otthon te ezt tojásból és túróból akarod bevinni e helyett a turmix helyett.
egy tojás kb 5 gramm fehérjét tartalmaz, de mivel a sárgájából 2-nél többet nem ajánlanak egy nap, akkor vegyük úgy, hogy 2 teljes tojás, és 2 a sárgája nélkül...az kb 14 gramm protein, és már 80 forint körül vagy.
és még meg kellene egyél kb 60 gramm túrót, hogy a maradék 6 grammot pótold, kazeinből.

tehát árban a kiegészítő jobb, és akkor még az ízről nem is beszéltünk, ami ugye pl egy csokisnál különösen finom lehet.

plusz nem vittél be felesleges zsírt (bár ha tejjel iszod a jobb íz miatt, egy picikét viszel be) illetve kb 2 perc alatt összeturmixoltad, és megittad.

edzés után alapból jól tud esni, és nagyon is hasznos...praktikus...
aki viszont ezekre alapoz, és nem a szilárd kajára, az buta :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára shutterisland 2011.07.29. 20:54:08-kor.
socio66

2011.07.29. 20:43:33

egyébként ez a kajálás dolog kicsit túl van értékelve szerintem.
én például nem nagyon figyelek rá,mert egyelőre anyám 'etet' és nem értené meg hogy miért kell drasztikusan megváltoztatni az étrendem,miért kell nekem külön kaját enni mindig,stb ez gondolom nektek is ismerős.
amikor először mentem egy profibb terembe,pár idősebb tag ellátott hasznos tanácsokkal és ők azt mondták,fiatalon az a lényeg hogy minél többet egyél és eddzél rendesen mellette. most ez persze nem azt jelenti hogy töméntelen sz.r kaját kell bevinni,de nem muszáj minden nap a csirke-rizs kombót zabálni. :)
én nagyon szeretem a hasam,imádom az édességeket és hétvégenként pár sör is lecsúszik,ezeket nem fogom megvonni magamtól és nem érzem hogy hátráltatna a fejlődésben.
egyedül ami nem maradhat el,az az edzés utáni minőségi kaja,olyankor mindig húst eszek hússal. :)
de még visszatérve a napi étkezésre,ugye a legtöbben suliban vagyunk reggel 8tól 2-3ig,itt meg is bukik a helyes táplálkozás,mert gondolom senki nem húst,meg főételeket visz magával,hanem gagyi szalámis szendvicseket. :)
kudu
Entrenador del Barça

2011.07.29. 20:38:50

Hunter91 írta:...
Talán én valamennyi segíthetek neked. Én is hasonló problémával küszködöm, de tavaly szeptemberben 62 kg voltam, most pedig már 69-70 kiló vagyok.

Nekem ami folyamatos volt, az a kondizás, és azt komolyan is vettem. Tavasszal 3,5 hónapot nyomtam le folyamatosan, heti 3-4 alkalommal, edzéstervvel. Hétfőn mell-bicepsz. Szerda tricepsz-hát. Csütörtök/péntek váll-láb. Valamint nem minden nap, de azért hasazgattam is. Szedni nem szedtem semmit, de próbáltam azért minél több fehérjét bevinni.

Valamint. Amit én még csináltam kiegészítésként (a focin kívül persze):
http://100fekvotamasz.hu/

Valamint itthon mindig végzet húzódzkodást. Ezeken kívül elkezdtem még a Pacquiao-féle hasazást, ezeket ötvözöm most. Itthon a faluba nincs konditerem, úgyhogy amit tudok, próbálok megcsinálni az itthoni súlyzókkal. Ha felszedni sokat nem is fogsz, de a fekvőtámasz program szerintem nagyon hasznos. Igaz, én nem húztam el addig ahogy a program szerint van írva, én szinte naponta haladtam vele, minden nap csináltam.

Remélem azért valamit tudtam segíteni :wink:
"Nem csak az a nagy sportoló, aki nyerni tud, hanem az is, aki egy pofon után fel tud állni!"
ultrasur
Madridista

2011.07.29. 20:26:37

Nem vettem kioktatásnak minden tanácsot szívesen fogadom.

Fontos nagyon a fehérje és sokat kell kajálni de szerintem az inkább a szálkásításnál dominál.
Míg tömegnövelésnél a szénhidrát.

Én megfogattam, hogy az első évet mindenféle legál és illeegál, kiegészítő nélkül csapom.
Ha úgy fejlődök ahogy elterveztem:-1 év alatt 5-6 plusz kiló és út a Brad Pitt trójás testéhez :D akkor továbbra se eszem de ha nem fejlődök eléggé akkor esetleg valami tényleg minőségi, nem szintetikus fehérjét csapatok.

Majd februárban megírom! :wink:
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.29. 20:14:24

ultrasur!

1-2 pontba belekötnék, de csak jó szándékból!

de HAGYD APICSÁBA A KIEGÉSZÍTŐ SZAROKAT!!!
ha úgy írtad volna, hogy az illegális cuccokat, adom, így viszont szerintem túl konzervatív.
sokszor szilárd kajából zaccos bevinni a (számomra) 160 g fehérjét és 400 g ch-t naponta, ezért jók a kiegészítők (tömegnövelő,fehérje) illetve edzés utáni turmix szinte kötelező.
az ilyenek, hogy kreatin, no fokozók, stb...ezek is hasznosak, de már legyen edzésmúltad, és rendesen beállított étkezésed is mellé.
szóval 1-2 kiegészítő beiktatása nagyon, de nagyon hasznos lehet, és ugye élelmiszerekről beszélünk pl. a fehérje porok vagy tömegnövelő esetében, szóval abszolúte nem káros, csak praktikus.

de ha megeszel 3 zsömlét nutellával hoz ... tökéletes.

ebben pl semmi fehérje nincs (a tejet ne nagyon számoljuk, a mai tejek tápértéke elég sz.r, nem beszélve a zsírról..ahogy bunny mondaná, tejet a kiscicának.)
reggelire a legoptimálisabb rántotta (de csak 2-3 sárgája legyen benne, a fehérjéből meg mehet több) illetve zabpehely (gyümölccsel).

Ebéd: Szénhidrát!!!

és a fehérje ? az az optimális, ha a napi 5-6 étkezés mindegyike tartalmazza mind a kettőt.

Lefekvésig nassolj ami csak jól esik!

pont a félrekajálás az, amivel jobban zsírosodik az ember, illetve telíti magát feleséges, haszontalan, rossz tápanyagokkal (pl chips,stb..) és elveszi az étvágyát a minőségi, tápanyagdús, testépítő étkezésektől.

szénhidrát: Rizs, tészta, lencse sok so ... termékek.

a kenyér az csak vészesetben, nem valami jó szénhidrát forrás egy testépítőnek.
sajt termékek...hát kezdjük ott, hogy a fehérje tartalma alacsony, viszont tele van zsírral..szóval azt sem ajánlanám.

szerintem nézzétek át EZT :
http://body.builder.hu/cikkek.htm4?id=561

itt minden megvan, ami kell, én innen tanultam rengeteget, és építettem ki sportos testalkatot egy olyanból, ahol a bicepszem körbeérték a hüvely és mutatóujjukkal a haverok, és azon röhögtek.

nem kioktatni akartam, csak segíteni, hogy minél optimálisabb legyen minden!
respect

szerk. : bocsi, véletlen az idézeteket url jellel tettem be, de mind1, a lényeg nem ez :)
ultrasur
Madridista

2011.07.29. 19:52:36

Hunter91 írta:Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Ha nem vagyok indiszkrét meg tudod mondani a magasságod?

Fontos, hogy ne szálkásíts az majd ha lesz miből. :wink:
Tömeget növelj!
Bármit csinálsz minél nehezebb súllyal, max szerintem 3-5 darabot egyszerre.
Én minden feladatból 4 kört csinálok+ha kell a melegítő kör. De ez majd kialakul.

Ezzel sokat nem fognak egyetérteni de HAGYD APICSÁBA A KIEGÉSZÍTŐ SZAROKAT!!!

Enni kell tudatosan.
Mindjárt leírom.

Én február végén kezdtem el edzeni júniusig, 4 napos edzés programmal ami már csak három napos 4 kg izmot pakoltam magamra.
Semmi háj!

Na a kaja:
REGGELI! Ha szoktál ha nem kötelező!
Angol reggeli a legoptimálisabb de ha megeszel 3 zsömlét nutellával hozzá 3-4dl tej az is tökéletes.

Napközben is egyél.
Ekkortájt érdemes gyümölcsöt is enni mert teli van vitaminnal, energiával.

Ebéd: Szénhidrát!!!
Uzsonna.
Vacsora: ha van rá lehetőséged ekkor is kajálj fő ételt.
Lefekvésig nassolj ami csak jól esik! :lol:

szénhidrát: Rizs, tészta, lencse sok sok kenyér.
fehérje: Csirke, tojás, sonka, sajt tejtermékek.

az a lényeg edz becsülettel, higgyél benne és egyél sokat.
Néz valamilyen edzésprogramot, edzés napjaidtól függően.

Én így tolom most 3nap.

1.Hát/Láb
2.váll/Bicó
3/Mell/tricó

és minden edzés végén hasazzál.

Ezt én nem control céztem hanem a tapasztalataim alapján írtam.
Bele lehet kötni de remélem találsz hasznos infót benn.

Béke.
Hunter91
Capitá del Barça

2011.07.29. 18:30:14

Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!

Jelenleg 20 éves vagyok, valamint 65kg ami szerintem nem túl sok a koromban. Az anyagcserém elég gyorsnak mondható,így nem sikerül híznom.
Szeretnék felszedni pár kilót,de izom formájában. Mit tegyek,hogy egy kis izom is megüljön rajtam? Bármilyen tanácsot elfogadok. eddig csak szálkásodnom sikerült kisebb súlyokkal.-lehet hogy ez a baj a kis súlyok?

Már néztem étrend kiegészítőket is,de nem nagyon értem hogy mit hogyan kellene használni,valamint mire mit? Szeretnék egy kis útbaigazítást,de nem a bodybuilder.huról link,mert azt a katyvaszt nem nagyon értem,szeretném ha valaki saját példáján elmagyarázna érthetően pár dolgot,hogy mit tehetek.
nagyakos91
Barça B

2011.07.26. 13:29:50

ez a Pac-Man féle hasedzés zsírégetésnek is jó?
kemény edzés :D belekezdenék :D
visca el barca!
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.25. 17:03:57

Eazzy írta: Pl Manny Pacquiao féle hasedzés 10 perc, és mindent megmozgat.
Na hát nekem 4perc 40másodperc volt kb, amikor elkezdett ott körözni én akkor meghaltam... :oops: Dee az biztos hogy hatásos, érzem az egész hasam, meg most hogy bedurrant a hasizmom nagyon szép kockás... Strandolás előtt majd használni fogom. :lol: :lol: csak poén...
gergo9 írta: 100kg alatt nincs férfi csak fiú :wink:
175 vagyok, hogy néznék ki én 100 kilósan? :twisted: Habár az épphogy 70 kiló tényleg nem sok, de én jól érzem magam így is, úgyhogy maradok inkább fiú... :lol:
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.07.25. 13:20:05

100 kilo alatt nicns férfi, csak ez kcisit függ a magasságtól is. Pl 150-hez meg kicsit nehéz lenne :lol:
Kép
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.23. 09:05:21

messi4ever írta:Sziasztok 17 eves vagyok 190cm es 65kg
100kg alatt nincs férfi csak fiú :wink:
Én évközbe szintén 190cm-esen 95 kiló voltam és így sem mondtam magam akkoriban annyira túlsúlyosnak.
Persze mióta nyár van és csak korsókat emelgetek felszaladt rám egy kicsi.
www.body-builder.hu
Itt minden megvan, alapismeretek rész ahogy látom neked is kötelező.
Meg egy brutális tömegelő edzésterv persze megfelelő étrenddel.
Ha meg haladni akarsz akkor költeni is kell rá elég keményen másnem kajára.
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2011.07.20. 13:17:50

Eazzy írta: Végig tudom igen.
Akkor gratulálok. :D
Én a videót se bírom végignézni, már attól is érzem a fájdalmat a hasambam. :lol:
messi4ever
Jugador del Barça

2011.07.20. 12:38:14

Sziasztok 17 eves vagyok 190cm es 65kg
Futas mellett lejarok a suli kondijaba is sajnos sok zsir nincs amit attudok alakitani szepen de porozni se akarok megeleve penzt nem akarok kiadni kondira..
Erdekelne egy edzesterv!
(bordasfal,fekvenyomopad,egykezes-,ketkezes-,franciasulyzok vannak)
Nagyjabol minden masnap mennek le edzeni es vannak mar rengeteg izomra gyakorlataim...csak erdekelne hogy hogyan kene varialni a bedurrantasokat, melyik izomcsoportokat edzem együtt hogy egezseges maradjak de azert haladjak a testepitessel.
Köszönöm a valaszokat!
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2011.07.20. 12:30:24

daffy írta:
Slither írta:
És azt rendesen végig tudod nyomni?
én bevallom férfiasan,4 perc után letettem a lábam és majdnem sírtam
Nem piramis, így van értelme: Dettó, én is kb 3-4 percig bírtam és letettem. Ettől függetlenül elhiszem hogy végig tudod nyomni, mert láttuk PacMantől is, hogy nem lehetetlen, és 1 hét mindennapos ilyenfajta edzés után már jóval könnyebben ment.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Eazzy
Entrenador del Barça

2011.07.20. 12:04:08

Slither írta:
Végig tudom igen.

Mondjuk ez nem ilyen egyszerűen ment persze, hogy na próbáljuk meg, és ment is :D
Előtte egy 3 hónapot kondiztam, és akkor minden alkalommal hasaztam valamit, plusz küzdősporton is van hasazás. Amikor először elkezdtem, nem is terveztem végig csinálni, csak párat csináltam meg. Aztán amikor először végig próbáltam, akkor sikerült megcsinálni. Persze volt olyan pillanat, amikor már nagyon határon voltam, hogy most meghalok :lol:
Azóta már számtalanszor megcsináltam. Nem lehetetlen a dolog azért, de kell érte szenvedni.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.07.20. 11:40:30

kb a felénél kezdem el látni rajta. Midnenesetre kemény az edzés, egy kezdő-középhaladónak szerintem nem kell ennyi.
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2011.07.20. 11:35:25

MQuC írta:Szerintem tuti nem. Ehhez kell egy pár év folyamatos hasazás mire így megy. Látszik rajta, hogy nem is fárad, már megszokásból csinálja.
Hát ahogy én elnézem, ő is szenved közbe rendesen... Figyeld az arcát, én akkor szoktam ilyen képeket vágni, ha már megérzem azt amit csinálok... De tetszik amúgy a program, belekezdek, max kevesebb ismétléssel még az elején.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.07.20. 11:24:46

Szerintem tuti nem. Ehhez kell egy pár év folyamatos hasazás mire így megy. Látszik rajta, hogy nem is fárad, már megszokásból csinálja.
Kép
daffy
Madridista

2011.07.20. 11:24:02

Slither írta:
én bevallom férfiasan,4 perc után letettem a lábam és majdnem sírtam
Válasz küldése