Egyéb Barça meccsek

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!

Legyen külön Barca Femeni topic?

Igen
10
40%
Nem, ez a topic is megfelel
15
60%

Szavazatok száma: 25
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.26. 15:13:58

lui1698 írta:
kakasugynok007 írta:Internacional elleni meccset adja valamelyik adó?
Digisport+
Köszöntem!
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
humi0007
Barça B

2011.07.25. 21:27:58

Tocy írta:
humi0007 írta:Nem tudja valaki milyen kerettel utazik a Barca Münchenbe ?
Pedro-Piqué-Xavi is utazik most, kb ugyanaz mint múltkor.

Köszönöm :D
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
humi0007
Barça B

2011.07.25. 21:27:37

Bogyó írta:
Dede. :) Parancsolj: http://www.fcbarcelona.cat/web/castella ... 18538.html ;)

Köszönöm :D
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
lui1698
Llegenda del Barça

2011.07.25. 21:25:33

kakasugynok007 írta:Internacional elleni meccset adja valamelyik adó?
Digisport+
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
kakasugynok007
Capitá del Barça

2011.07.25. 21:23:42

Internacional elleni meccset adja valamelyik adó?
Kép
Visçค Єℓ Bคrçค Visçค Єℓ кคтคℓuภyค!
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.25. 21:22:18

Pedro-Piqué-Xavi is utazik most, kb ugyanaz mint múltkor.
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.25. 21:20:49

Dede. :) Parancsolj: http://www.fcbarcelona.cat/web/castella ... 18538.html ;)
humi0007
Barça B

2011.07.25. 21:15:08

Nem tudja valaki milyen kerettel utazik a Barca Münchenbe ?
Hajrá Barca
Hajrá POOL!!!!!!!!!!!!
Messi-Ini
Capitá del Barça

2011.07.25. 20:53:10

Lionel85 írta:Akkor úgy mondom, hogy nem támadó szellemű játékosnak való a 4-es. :D Márpedig Thiago nem azzal lesz elfoglalva, hogy labdát szerezzen, de tényleg ez a legkevesebb, csak egy apró észrevétel. Nem a mezszám dönt egy játékos teljesítményénél. :)
na ahogy látom,lassan jöhet egy "Mezszámok" topik is :D :D
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.25. 20:45:42

Akkor úgy mondom, hogy nem támadó szellemű játékosnak való a 4-es. :D Márpedig Thiago nem azzal lesz elfoglalva, hogy labdát szerezzen, de tényleg ez a legkevesebb, csak egy apró észrevétel. Nem a mezszám dönt egy játékos teljesítményénél. :)
Kép
Kép
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.07.24. 19:40:27

Bárhol máshol esetleg lehet, de a Barcelonánál, ahol az elmúlt 15 év legmeghatározóbb személye ikonikussá tette a 4-es számot, ott ne mondjunk már olyat, hogy nem kreatív játékosnak való. :P

Igen, bevallom Guardiola volt a kedvenc játékosom, tőle a 4-es a legelső mezem. Pep nem volt cselgép, de esze volt a focihoz már a pályán is és mint ilyen megfelelően kreatív játékos is volt. Fabregas is azért szeretne a 4-esbe visszatérni, mert Guardiola volt a példaképe. Szerintem Thiagonak sem derogál a főnök után ezt a számot felhúzni. :)
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.24. 15:59:08

Laza kis meccs volt, azt hittem nyerünk, de így sincs katasztrófa. A fiataloknak jó értélmérő volt, Eusébio is a kispadon volt Pep mellett, hogy láthassa fiait játszani és lássa, kikben bízhat meg a következő szezonban. Thiagón furcsa volt látni a 4-es mezt, egy kreatív játékoshoz nem illő, de eret azért nem vágok magamon, ha ezt birtokolja majd. :) Legalább nem fogja ezután mondani senki, hogy Fabregasnak van fenntartva. :D Sorianótól kicsit többet vártam volna, legalább azt, hogy megmutassa, ne adják el, megél ő a felnőttcsapat szintjén. Egy kapufáig jutott, ahogy Villa is. Fontás remek.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.24. 11:33:52

barca99 írta:
Tocy írta:Dos Santost nézegetve az jutott eszembe, hogy Keita/2. Kevés hiba, megbízható, megcsinálja azt amit kérnek tőle, de semmi extra, nem túl kreatív, nem ad óriási labdákat, nem csinál meg egy cselt, és az a kevés hibája az elég érthetetlen. De ennyiből Keitát el is passzolhatnánk, mert a kis Dos ugyanaz, csak ingyé, a La Masiaból....
Keita meg olyan, mint Dos Santos, csak fizikailag sokkal jobb, illetve a beadásokra is tud érkezni, és fejelni. :)
+1
Mindig meg kell védenem szegény Keitát, tegnap is hibátlanul lehozta a feladatát!
Ahogy Tocy is írta fiatalok szerepeltetése volt a vél, hogy beleszagoljanak a mez illatába :lol: megismerkedjenek 1-2 befutott névvel!
Nem volt ez olyan rossz, voltak kifejezetten ügyes formás támadások, ami bosszantott, hogy védekezésben voltak elcsúszások, de ez összeszokatlanság!
A mez viszont kiábrándító, s a feketét még nem is láttuk :roll:
Kép
Kép
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.24. 10:32:40

Tocy írta:Dos Santost nézegetve az jutott eszembe, hogy Keita/2. Kevés hiba, megbízható, megcsinálja azt amit kérnek tőle, de semmi extra, nem túl kreatív, nem ad óriási labdákat, nem csinál meg egy cselt, és az a kevés hibája az elég érthetetlen. De ennyiből Keitát el is passzolhatnánk, mert a kis Dos ugyanaz, csak ingyé, a La Masiaból....
Keita meg olyan, mint Dos Santos, csak fizikailag sokkal jobb, illetve a beadásokra is tud érkezni, és fejelni. :)
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.23. 22:54:23

Tocy írta:Lehet, nem tudom :D

Így van, szerintem itt a lényeg a fiatalok szerepeltetése, el kell dönteni, hogy kivel mi legyen, Dos Santos, Jeffren, Soriano sorsa stb.
Azt hiszem, ennél jobban össze sem lehetne foglalni ezt a meccset. :) Kell az utánpótlás, és az ilyen meccsek adnak rá lehetőséget, hogy kipróbálják őket. ;)
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.23. 22:47:05

Bogyó írta:Hát ez felháborító. :evil: Lezárták a topicot, és így nem tudtam neked válaszolni, Tocy. :lol: De most megteszem. :twisted: Ezek szerint te végletek embere vagy, és vevő a változásokra. :D Majd biztosan én is megbarátkozom idővel a mezzel. ;)
De, hogy ne csak off legyen: a meccsről továbbra sem változott a véleményem, nem volt ez olyan rossz. A nagyok játszottak kicsit, a kisebbek meg lehetőséget kaptak. Thiago-Ini-Abidal hármas volt nálam a legjobb, Afellay, Villa sem volt rossz, Sorianoban, Fontásban is látok fantáziát. És legalább láttam őket. :D Visca el Barca, vamooos!! :)
Lehet, nem tudom :D

Így van, szerintem itt a lényeg a fiatalok szerepeltetése, el kell dönteni, hogy kivel mi legyen, Dos Santos, Jeffren, Soriano sorsa stb.
Bogyó
Jugador del Barça

2011.07.23. 22:44:08

Hát ez felháborító. :evil: Lezárták a topicot, és így nem tudtam neked válaszolni, Tocy. :lol: De most megteszem. :twisted: Ezek szerint te végletek embere vagy, és vevő a változásokra. :D Majd biztosan én is megbarátkozom idővel a mezzel. ;)
De, hogy ne csak off legyen: a meccsről továbbra sem változott a véleményem, nem volt ez olyan rossz. A nagyok játszottak kicsit, a kisebbek meg lehetőséget kaptak. Thiago-Ini-Abidal hármas volt nálam a legjobb, Afellay, Villa sem volt rossz, Sorianoban, Fontásban is látok fantáziát. És legalább láttam őket. :D Visca el Barca, vamooos!! :)
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.23. 22:37:02

palesz77 írta:
Robcsyy írta:Barcelona line-up (official): Valdes – Dalmau Armando Fontas Abidal Lobato – DosSantos Carmona Keita – Thiago Villa Afellay

Bench: Pinto, Busquets, Iniesta, Jeffren, Maxwell, Abidal, Riverola, Rosell, Soriano, Cuenca,Balliu
4 középpályás egyszerre a pályán... Ez csakis Cesc miatt lehet!!! :lol: :lol: :lol:

Na viccet félretéve. Valaki aki nézi a meccset írna egy nagyobb elemzést majd a végén, és külön kiemelné Jonathan, Thiago és Affelay játékát? Azt is, hogy ki hol játszott, meg hogyan... Tudjátok ti. Nagyon megköszönném... :oops:
Jonathan ahogy néztem Busquets helyén játszott, mint tavaly is nyáron, nem játszott rosszul, igazából semmi említésre méltó nem fűződik a nevéhez, megcsinálta amit kellett, de ennyi. Thiago jó volt, volt pár szép csele, szép passza, és egy szép lövése is, ő volt a legjobb az első félidőben. Afellay szinte semmit nem csinált, balszélsőt játszott, kevés sikerrel. Nagyon kiszorult a vonal mellé, 1-2x sikerült legalább befelé passzolni, de legtöbbször vagy bedobás, vagy hátrapassz. Volt egy szép lövése. Összességében az első félidőben Thiago és Villa volt említhető, valamint Valdesnek azért kellett védenie, mert volt helyzete a Splitnek. A második félidőben teljes sorcsere történt, Iniesta-Busquets-Abidal hozták magukat, nem lehet rájuk panasz, Soriano elöl jól mozgott, szerintem akár egy Sevilla-szintű csapatban is megállná a helyét. Riverola szerintem szintén nem volt rossz, őt meg lehet még említeni. Ebben a játékrészben már volt több helyzetünk, de túlnyomórészt Jeffren elrontotta mindet, vele csak sűrűbben voltunk, nem többen. Nagyjából ennyit tudok, vagyis szerintem ennyit érdemes tudni erről a meccsről :)
mess2009
Director del Fútbol

2011.07.23. 22:32:34

első meccstől nem illik sokat várni, de nem is kaptunk!
a középpálya elvolt valahogy(magával) előre alig jutott épkézláb laszti, Jeffren jobb volt mint Affelay de nem elég jó, Iniesta és Abidal egy osztállyal magasabban, Busi is jobb mint Keita de nála nem nehéz jobbnak lenni.
a horvátok kontrái néha egész veszélyesek voltak, nagyobb ziccereik voltak mint nekünk, annak ellenére, hogy szinte egykapura ment a játék.
azt nem mondanám hogy ez a csapat lesz még jobb is mert ez így egy gyenge keverék.
Norton
Jugador del Barça

2011.07.23. 22:31:28

Nem volt egy rossz meccs, a helyzetkihasználáson még lenne mit javítani Soriano ugye tavaly gólkirály volt itt pedig elég haloványan teljesített, de az ilyen barátságos meccsekből messze menő következtetést nem érdemes levonni. Jeffren pedig... hát na, gyorsnak gyors még mindig, de mást nem tudnék kiemelni a mai teljesítményéből.
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.23. 22:31:16

noname írta:Nem játszottak rosszul, néhány embert kiemelve némileg kielemeznék: Thiago ügyes volt.
Dos Santos: nem volt ügyetlen, de semmi emlékezetes. Ugyanaz mint eddig. Kevés hiba, de alig tesz vmit hozzá a játékhoz.
Soriano: ugyanaz mint általában, ügyes, akar, jók a képességei, de az látszik h messze van attól h kezdő legyen valaha is, ezek a meccsek max arra jók h feljebb menjen az ára. Sztem jó lenne akár egy egész erős csapatban is.
Jeffren: kicsit mintha túl sokat akarna. Ha valami nem sikerül, sokkal jobban meglátszik rajta, mint másokon h letöri a dolog. Nagyon akarná bizonyítani h helye van itt, de sajna ez nehezen jön össze.

Tehát tulajdonképpen semmi új. Thiago biztató, mint mindig, JdS impotens mint mindig, Soriano eégsz jó, mint mindig, míg Jeffren nem tud bizonyítani, mint mindig.

Persze ez csak barimeccs volt, de ezeknek a játékosoknak a sorsát(kivéve Thiago)ezek a meccsek dönthetik el. Ha Soriano jó, akkor több pénzt kapunk. ha Jeffren jó, akkor marad, ha Dos jó, ő is maradhat. Tehát bármennyire komolytalan a meccs,hármójuk szempontjából igenis fontos, hiszen nekik most kell a jó játék.
Dos Santost nézegetve az jutott eszembe, hogy Keita/2. Kevés hiba, megbízható, megcsinálja azt amit kérnek tőle, de semmi extra, nem túl kreatív, nem ad óriási labdákat, nem csinál meg egy cselt, és az a kevés hibája az elég érthetetlen. De ennyiből Keitát el is passzolhatnánk, mert a kis Dos ugyanaz, csak ingyé, a La Masiaból....
noname
Llegenda del Barça

2011.07.23. 22:25:18

Nem játszottak rosszul, néhány embert kiemelve némileg kielemeznék: Thiago ügyes volt.
Dos Santos: nem volt ügyetlen, de semmi emlékezetes. Ugyanaz mint eddig. Kevés hiba, de alig tesz vmit hozzá a játékhoz.
Soriano: ugyanaz mint általában, ügyes, akar, jók a képességei, de az látszik h messze van attól h kezdő legyen valaha is, ezek a meccsek max arra jók h feljebb menjen az ára. Sztem jó lenne akár egy egész erős csapatban is.
Jeffren: kicsit mintha túl sokat akarna. Ha valami nem sikerül, sokkal jobban meglátszik rajta, mint másokon h letöri a dolog. Nagyon akarná bizonyítani h helye van itt, de sajna ez nehezen jön össze.

Tehát tulajdonképpen semmi új. Thiago biztató, mint mindig, JdS impotens mint mindig, Soriano eégsz jó, mint mindig, míg Jeffren nem tud bizonyítani, mint mindig.

Persze ez csak barimeccs volt, de ezeknek a játékosoknak a sorsát(kivéve Thiago)ezek a meccsek dönthetik el. Ha Soriano jó, akkor több pénzt kapunk. ha Jeffren jó, akkor marad, ha Dos jó, ő is maradhat. Tehát bármennyire komolytalan a meccs,hármójuk szempontjából igenis fontos, hiszen nekik most kell a jó játék.
A Fifa egy szégyen
shutterisland
Director del Fútbol

2011.07.23. 21:22:11

mit ne mondjak, látszik, hogy barimeccs, és hogy egyedül villa van ott a betonkezdők közül a pályán.

de aki megint jó benyomást kelt nálam, az thiago.
én azt hittem, nem lehet már ilyen elegánsan, finoman, görcs nélkül focizni, ő tud... 8)
Messidona10
Entrenador del Barça

2011.07.23. 20:39:32

Robcsyy írta:
18Barca99 írta:Valaki tud adni linket sopcastra?
http://webstream.do.am/index/sportm/0-51

ez korrekt, csak román ...
És itt hogy tovább?
Robcsyy
Entrenador del Barça

2011.07.23. 20:34:25

18Barca99 írta:Valaki tud adni linket sopcastra?
http://webstream.do.am/index/sportm/0-51

ez korrekt, csak román ...
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
Válasz küldése