Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Már a Kínai rendezésű Olimpián is idegesített a sok semmiből jött Kínai aranyérem, ezeken sem lepődök meg, igaz nem egy 15évesre kell haragúdjak, hanem másokra:DScooby Bent Bwoy írta:Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...ozsimiki írta: Ma most kezdődnek a döntők, elődöntők, és figyeljétek,mert Gyurta Dani,és Hosszú Katinka is érdekelt lesz a döntőkben.
Hajrá Magyarok!
Scooby Bent Bwoy írta: Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...
Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...ozsimiki írta: Ma most kezdődnek a döntők, elődöntők, és figyeljétek,mert Gyurta Dani,és Hosszú Katinka is érdekelt lesz a döntőkben.
Hajrá Magyarok!
Evansnek egy gyengébb pillanata volt a Touron, amikor Schleck egyedül elment mindenkitől, de ezt sem mondanám igazán gyengeségnek, akkor Schleck volt nagyon jó. Schlecknek azért volt gondja.Az első héten is kapott egy kicsit egy harmadik kategóriás hegyen, és most a hét elején sem tudta átvenni Contador támadását egy második kategóriáson, és aztán még a többiektől is leszakadt a lejtmenetben.ozsimiki írta:
Igazából nem mondanám,h ő volt a legkiegyensúlyozottabb, annyi,h az időfutamokon sokkal erősebb. Hegyi szakaszokon Schleck jobb,csak sajnos most nem annyival volt jobb,mint Evans az időfutamokon.
Igazából nem mondanám,h ő volt a legkiegyensúlyozottabb, annyi,h az időfutamokon sokkal erősebb. Hegyi szakaszokon Schleck jobb,csak sajnos most nem annyival volt jobb,mint Evans az időfutamokon.maki írta:Evans megérdemelte, ő volt a legkiegyensúlyozottabb a 3 hét alatt. Schlecknek ki tudja mikor lesz legközelebb ekkora esélye egy Tour győzelemre. Amíg ilyen időfutamokat megy, nem tudom elképzelni, hogy megverjen majd egy Tourra készülő Contadort.
ozsimiki írta:Mekkora egyéni időfutam...
Evans pillanatok alatt átveszi virtuálisan a sárga trikót Andy Schlecktől![]()
Pedig 57másodperc előnye volt,de most már túl fél távon,maradt ebből 3másodperc.
legszorosabb Tour lehet ez
ez a szakasz dönti el, nagy izgalmak...már Evans vezet 5másodperccel...Schlecktől kell vmi!
Egy darabig adtak ilyet az Eurosporton. Nekem tetszett, kár, hogy már nincs. Amúgy a legnagyobb kedvencem (amit sajnos már nem ad az ES) a Sumo. Imádtam!
Nahát, sokáig tanakodtam, hogy van-e még egy akkora ökör, mint én, aki nézi a pankrációt. Hát van! Gratulálok magunknak, dehát vehetjük ezt úgy is, hogy ennél nem sokban különb a többi műsor sem.scott neal írta:Nézte vki a túlpörgetvént(a pankrációt)?Hatalmas volt a cena meccs, egyértelműen ő a legjobb pankrátor!
Ezt kevesen tudják de Vitalij kick-boxban is világbajnoki címet szerzett mielőtt boxoló lett. Overeemnek meg sem a zárt védekezése, sem az ütésállásága nincs meg hogy kihordjon egy komolyabb Klitschko bombát.LG írta:http://totaldamage.hu/strikeforce-hirek ... ellen.html
Más szabályrendszerekben, pl. K-1, MMA azért már a hollandra tennék.
CM Punk megmondta a lényeget: Cena csak Vince McMahon seggnyalásában a legjobb.scott neal írta:Nézte vki a túlpörgetvént(a pankrációt)?Hatalmas volt a cena meccs, egyértelműen ő a legjobb pankrátor!
szóról szóra adom!kanty írta:Murray kb. játéktudást illetően Djokovic szintjén van. A szerbről is 2-3 éve még mindenki azt gondolta, h nem lesz képes a két naggyal felvenni a verseny, most pedig láthatjuk, h ebben az évben a legjobb. Ezzel csak azt akarom mondani, h a skótnak sem kellene sok, h a csúcsra érjen. Egy kis szerencse, fejben legyen kicsivel erősebb és máris ott van. Mondjuk az sem igazán segíti, h hatalmas a nyomás rajta. A hazai GS nem igazán neki való, asszem közel 100 éve nem nyert brit Wimbledon-t, erre most mindenki tőle várja. Én úgy gondolom, h az ő GS-je az ausztrál vagy a US Open lehet, de inkább az ausztrál. Év elején még inkább benne van a pakliban a meglepetés, év eleji forma stb. Jelenleg úgy érzem, h Federer-t megtudná oldani, Nadal és Djokovic az, aki nála jobb, de mindketten mentálisan vannak felette jóval.Bodi írta:Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
Murrayt először fejben kellene rendbe tenni, h higgye el, h képes nyerni. Van jó pár nála gyengébb képességekkel rendelkező játékos, akinek van GS győzelme.
Amit Djokovicsal kapcsolatba mondasz, az igaz. De én nem látok Murray-ben akkora tehetséget, mint anno a szerbben. Aztán lehet, h majd rám cáfol. Lehetséges, h kéne neki egy GS-t nyernie, és ezzel megtörne a jég. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.kanty írta:Murray kb. játéktudást illetően Djokovic szintjén van. A szerbről is 2-3 éve még mindenki azt gondolta, h nem lesz képes a két naggyal felvenni a verseny, most pedig láthatjuk, h ebben az évben a legjobb. Ezzel csak azt akarom mondani, h a skótnak sem kellene sok, h a csúcsra érjen. Egy kis szerencse, fejben legyen kicsivel erősebb és máris ott van. Mondjuk az sem igazán segíti, h hatalmas a nyomás rajta. A hazai GS nem igazán neki való, asszem közel 100 éve nem nyert brit Wimbledon-t, erre most mindenki tőle várja. Én úgy gondolom, h az ő GS-je az ausztrál vagy a US Open lehet, de inkább az ausztrál. Év elején még inkább benne van a pakliban a meglepetés, év eleji forma stb. Jelenleg úgy érzem, h Federer-t megtudná oldani, Nadal és Djokovic az, aki nála jobb, de mindketten mentálisan vannak felette jóval.Bodi írta:Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
Murrayt először fejben kellene rendbe tenni, h higgye el, h képes nyerni. Van jó pár nála gyengébb képességekkel rendelkező játékos, akinek van GS győzelme.
Ez még elviselhető, lesz még addig asszem 2 master torna. Az igazi szünet utána van, az Aus Open kezdetéig.Messithebest írta:Köszi. Az még soká lesz egy picit...
Köszi. Az még soká lesz egy picit...piton írta:Augusztus 29.-én kezdődik! Szóval 2 hónap a kezdésig.Messithebest írta:Mindenesetre a meccs egy picit megszerettette velem a teniszt, így mostantól jobban követni fogom a dolgokat, hajrá Federer + DjokoUS Open mikor kezdődik?
http://www.usopen.org/