Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.26. 01:59:17

Scooby Bent Bwoy írta:
ozsimiki írta: Ma most kezdődnek a döntők, elődöntők, és figyeljétek,mert Gyurta Dani,és Hosszú Katinka is érdekelt lesz a döntőkben.

Hajrá Magyarok!
Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...
Már a Kínai rendezésű Olimpián is idegesített a sok semmiből jött Kínai aranyérem, ezeken sem lepődök meg, igaz nem egy 15évesre kell haragúdjak, hanem másokra:D
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Fecooo
Llegenda del Barça

2011.07.25. 18:59:39

Katinkától nem csalódás, mert idei legjobb eredményével sem fért volna fel a dobogóra... (nah meg így is a legjobb európai lett, a kínaiak és amerikaiak eredménye engem már rohadtul nem érdekel...)
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.07.25. 18:56:57

Scooby Bent Bwoy írta: Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...

Katinkától talán csalódás, Gyurtától viszont meglepetés már a döntő is, 2 éve nem került be még a döntőbe se.

Ezektől a kínaiaktól falat kaparom. Nyert egy vébét,aztán gyorsan eldugják,nehogy kiderüljenek a dolgok. ott sem tiszta minden, az is biztos.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.25. 18:50:55

ozsimiki írta: Ma most kezdődnek a döntők, elődöntők, és figyeljétek,mert Gyurta Dani,és Hosszú Katinka is érdekelt lesz a döntőkben.

Hajrá Magyarok!
Sajnos a dobogóra nem kerültek fel, de a 6. helyek is egész jók, megtettek mindent. A 15 éves kínai lány meg milyet hajrázott...
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2011.07.25. 12:17:50

Hajrá magyarok!!! Nem tudom, Phelps indul-e Cseh számában/számaiban, de jó lenne lenyomni az amerikait.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.25. 11:51:40

Tegnap óta tart az úszó VB Sanghajból.

Tegnapi döntők legnagyobb meglepetése,hogy az Ausztrál férfi 4x100m gyors váltó győzött,és USA Phelps-el többek között csak 3.lett. Franciák szokásukhoz híven 2.ak, most se tudtak győzni.

Ma most kezdődnek a döntők, elődöntők, és figyeljétek,mert Gyurta Dani,és Hosszú Katinka is érdekelt lesz a döntőkben.

Hajrá Magyarok!

Eurosport, M1 adja őket élőben.
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.24. 01:17:04

ozsimiki írta:
Igazából nem mondanám,h ő volt a legkiegyensúlyozottabb, annyi,h az időfutamokon sokkal erősebb. Hegyi szakaszokon Schleck jobb,csak sajnos most nem annyival volt jobb,mint Evans az időfutamokon.
Evansnek egy gyengébb pillanata volt a Touron, amikor Schleck egyedül elment mindenkitől, de ezt sem mondanám igazán gyengeségnek, akkor Schleck volt nagyon jó. Schlecknek azért volt gondja.Az első héten is kapott egy kicsit egy harmadik kategóriás hegyen, és most a hét elején sem tudta átvenni Contador támadását egy második kategóriáson, és aztán még a többiektől is leszakadt a lejtmenetben.
Ha Schleck hozta volna, amit tavaly, akkor még ezzel az időfutammal is simán nyernie kellett volna, de idén nem sikerült valamiért olyan jól a felkészülés, amit azért sajnálhat, mert mostantól valószínűleg Contador is ismét a Tourra fogja időzíteni a formáját.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.23. 18:11:09

maki írta:Evans megérdemelte, ő volt a legkiegyensúlyozottabb a 3 hét alatt. Schlecknek ki tudja mikor lesz legközelebb ekkora esélye egy Tour győzelemre. Amíg ilyen időfutamokat megy, nem tudom elképzelni, hogy megverjen majd egy Tourra készülő Contadort.
Igazából nem mondanám,h ő volt a legkiegyensúlyozottabb, annyi,h az időfutamokon sokkal erősebb. Hegyi szakaszokon Schleck jobb,csak sajnos most nem annyival volt jobb,mint Evans az időfutamokon.

Én jobban örülök ha olyan nyeri a Tour-t aki a hegyeken szerzi meg a győzelmet, ezúttal az időfutamok döntötték el, de Evans-al sincs bajom, grt neki!

Replay-hez hasonlóan, én is sajnálom a fiatalabb Schlecket! Veled meg egyetértek, időfutamokon kell fejlődjön, mert ott még picit kevés. Bár ha két nappal ezelőtt tartani tudta volna azt a 4.20at amennyivel elszökött a hegyeken,akkor nincs gond, csak azért belefáradt,így "csak" 2.20al nyerte meg azt a szakaszt.
Kép
maki
Jugador del Barça

2011.07.23. 17:38:38

Evans megérdemelte, ő volt a legkiegyensúlyozottabb a 3 hét alatt. Schlecknek ki tudja mikor lesz legközelebb ekkora esélye egy Tour győzelemre. Amíg ilyen időfutamokat megy, nem tudom elképzelni, hogy megverjen majd egy Tourra készülő Contadort.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Replay
Director del Fútbol

2011.07.23. 17:21:14

Cadel! Basszus, ezt nem hiszem el!
Azért Andy-t nagyon sajnálom.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2011.07.23. 17:00:16

ozsimiki írta:Mekkora egyéni időfutam...

Evans pillanatok alatt átveszi virtuálisan a sárga trikót Andy Schlecktől :shock:

Pedig 57másodperc előnye volt,de most már túl fél távon,maradt ebből 3másodperc.

legszorosabb Tour lehet ez :shock:

ez a szakasz dönti el, nagy izgalmak...már Evans vezet 5másodperccel...Schlecktől kell vmi!

már fél percen is túl a különbség,ez így eldőlt.
Nagyot teker Evans :shock:
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.23. 16:46:19

Mekkora egyéni időfutam...

Evans pillanatok alatt átveszi virtuálisan a sárga trikót Andy Schlecktől :shock:

Pedig 57másodperc előnye volt,de most már túl fél távon,maradt ebből 3másodperc.

legszorosabb Tour lehet ez :shock:

ez a szakasz dönti el, nagy izgalmak...már Evans vezet 5másodperccel...Schlecktől kell vmi!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.21. 16:52:16

Immel-lámmal követem a Tour-t, és nagyon örülök,h Contador kevés idén.

Andy Schleck húzott nemrég egy váratlant,és az utolsó előtti hegy előtt lépett meg, el is húzott 4perccel,és most jön az utcsó kiemelt kategóriás hegy a szakaszon, és talán a legnehezebb a touron. Bár még holnap is lesz egy kemény hegyi szakasz, hegyi befutóval.

Ha tartja ezt,akkor meglehet a Tour győzelem 8) Hiába van még hátra időfutam.

Igazából neki örülnék a legjobban,de Frank Schleck, és Evans esetében sem szomorkodnék,de ezen a szakaszon ők is elszállhatnak. A lényeg,h ne Contador nyerje.
Kép
P.U.Y.O.L.
Director del Fútbol

2011.07.21. 12:16:21

Egy darabig adtak ilyet az Eurosporton. Nekem tetszett, kár, hogy már nincs. Amúgy a legnagyobb kedvencem (amit sajnos már nem ad az ES) a Sumo. Imádtam!
L.Messi 10
Entrenador del Barça

2011.07.20. 23:25:29

Kép
AndrésGerardHernandez
Jugador del Barça

2011.07.17. 00:25:03

scott neal írta:Nézte vki a túlpörgetvént(a pankrációt)?Hatalmas volt a cena meccs, egyértelműen ő a legjobb pankrátor! :D
Nahát, sokáig tanakodtam, hogy van-e még egy akkora ökör, mint én, aki nézi a pankrációt. Hát van! Gratulálok magunknak, dehát vehetjük ezt úgy is, hogy ennél nem sokban különb a többi műsor sem.
Az azért elég gáz, hogy pár hetes ismétléseket lehet "végigizgulni", aminek már előre lehet tudni a végeredményét, de ez a Viasat6. Az Eurosport sem jobb azzal két idiótával.
Orton a legjobb egyébként, azért is került át a másik műsorba, hogy Cena a raw-ban bajnok lehessen. Amúgy eleinte még szinte izgalmas is volt, de sikerült ez alatt a rövid idő alatt, mióta adják olyan s*rrá válnia a műsornak, hogy tényleg nem értem mi a fenének nézem én is. Ugyanazok az arcok, ugyanazok a mozdulatok, még a szituációk is állandóan ugyanazok.
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.17. 00:02:18

LG írta:http://totaldamage.hu/strikeforce-hirek ... ellen.html
Más szabályrendszerekben, pl. K-1, MMA azért már a hollandra tennék.
Ezt kevesen tudják de Vitalij kick-boxban is világbajnoki címet szerzett mielőtt boxoló lett. Overeemnek meg sem a zárt védekezése, sem az ütésállásága nincs meg hogy kihordjon egy komolyabb Klitschko bombát.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.15. 22:49:58

http://totaldamage.hu/strikeforce-hirek ... ellen.html

Jó harcos, de sztem csöppet túlértékeli magát már Overeem. A legutolsó MMA meccse, ami eddigi legnagyobb győzelme pl. abszolút vitható, a K-1 döntőn nem volt Badr Hari, Bonjasky, Schiltet Aerts kiiktatta. Sakinak már a meccs előtt sérült volt a keze, de sokáig úgy is aláztam, a döntőben pedig Aerts törött orral állt ki ellene egy Semi legyőzése után. Persze azért megnéznék egy ilyen meccsen, érdekes lenne, de boxban azért az ukrán nagyon megcsapná, amit nem is bánnék. Más szabályrendszerekben, pl. K-1, MMA azért már a hollandra tennék.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.11. 15:35:51

scott neal írta:Nézte vki a túlpörgetvént(a pankrációt)?Hatalmas volt a cena meccs, egyértelműen ő a legjobb pankrátor! :D
CM Punk megmondta a lényeget: Cena csak Vince McMahon seggnyalásában a legjobb. :lol:
scott neal
Barça B

2011.07.11. 01:05:33

Nézte vki a túlpörgetvént(a pankrációt)?Hatalmas volt a cena meccs, egyértelműen ő a legjobb pankrátor! :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.05. 17:00:35

http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/sp ... lo-2084663

Méltatlanul kevés szó esik róluk a médiában, pedig nagyszerű teljesítmény, grat. nekik.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.05. 00:31:38

kanty írta:
Bodi írta:Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
Murray kb. játéktudást illetően Djokovic szintjén van. A szerbről is 2-3 éve még mindenki azt gondolta, h nem lesz képes a két naggyal felvenni a verseny, most pedig láthatjuk, h ebben az évben a legjobb. Ezzel csak azt akarom mondani, h a skótnak sem kellene sok, h a csúcsra érjen. Egy kis szerencse, fejben legyen kicsivel erősebb és máris ott van. Mondjuk az sem igazán segíti, h hatalmas a nyomás rajta. A hazai GS nem igazán neki való, asszem közel 100 éve nem nyert brit Wimbledon-t, erre most mindenki tőle várja. Én úgy gondolom, h az ő GS-je az ausztrál vagy a US Open lehet, de inkább az ausztrál. Év elején még inkább benne van a pakliban a meglepetés, év eleji forma stb. Jelenleg úgy érzem, h Federer-t megtudná oldani, Nadal és Djokovic az, aki nála jobb, de mindketten mentálisan vannak felette jóval.
Murrayt először fejben kellene rendbe tenni, h higgye el, h képes nyerni. Van jó pár nála gyengébb képességekkel rendelkező játékos, akinek van GS győzelme.
:wink:
szóról szóra adom!

valamint azt se felejtsük el,hogy Djoko hiába nyerte meg az elsőt már 2008ban, azután, egészen idei évig, nem volt igazi ellenfele a Nadal-Federer kettősnek. Szóval még Murray esetében is előfordulhat,h az első GS sem hozza meg azt a nagy áttörést.

Szerintem is van olyan jó tenisze mint pl a szerbnek, de már mint írtam régebben, meg mondtam sok haveromnak is, a legjobb 10-20ban már csak fejben dőlnek el a dolgok, a képességek szinte mindenkiben megvannak. A koncentráció, és hogy a megfelelő pillanatban hozza valaki a megfelelő ütést, az dönt mindenről.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 20:21:33

kanty írta:
Bodi írta:Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
Murray kb. játéktudást illetően Djokovic szintjén van. A szerbről is 2-3 éve még mindenki azt gondolta, h nem lesz képes a két naggyal felvenni a verseny, most pedig láthatjuk, h ebben az évben a legjobb. Ezzel csak azt akarom mondani, h a skótnak sem kellene sok, h a csúcsra érjen. Egy kis szerencse, fejben legyen kicsivel erősebb és máris ott van. Mondjuk az sem igazán segíti, h hatalmas a nyomás rajta. A hazai GS nem igazán neki való, asszem közel 100 éve nem nyert brit Wimbledon-t, erre most mindenki tőle várja. Én úgy gondolom, h az ő GS-je az ausztrál vagy a US Open lehet, de inkább az ausztrál. Év elején még inkább benne van a pakliban a meglepetés, év eleji forma stb. Jelenleg úgy érzem, h Federer-t megtudná oldani, Nadal és Djokovic az, aki nála jobb, de mindketten mentálisan vannak felette jóval.
Murrayt először fejben kellene rendbe tenni, h higgye el, h képes nyerni. Van jó pár nála gyengébb képességekkel rendelkező játékos, akinek van GS győzelme.
:wink:
Amit Djokovicsal kapcsolatba mondasz, az igaz. De én nem látok Murray-ben akkora tehetséget, mint anno a szerbben. Aztán lehet, h majd rám cáfol. Lehetséges, h kéne neki egy GS-t nyernie, és ezzel megtörne a jég. Majd meglátjuk, mit hoz a jövő.
piton
Capitá del Barça

2011.07.04. 20:04:12

Messithebest írta:
piton írta:
Augusztus 29.-én kezdődik! Szóval 2 hónap a kezdésig.

http://www.usopen.org/
Köszi. Az még soká lesz egy picit... :?
Ez még elviselhető, lesz még addig asszem 2 master torna. Az igazi szünet utána van, az Aus Open kezdetéig.
Amúgy a meccsekből nem sokat fogsz látni, mert sajna mindig késő este, hajnalban vannak a meccsek (magyar idő szerint). Én legalább is ebből a tornából látom a legkevesebb meccset.
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.04. 19:46:59

piton írta:
Messithebest írta:Mindenesetre a meccs egy picit megszerettette velem a teniszt, így mostantól jobban követni fogom a dolgokat, hajrá Federer + Djoko :D US Open mikor kezdődik?
Augusztus 29.-én kezdődik! Szóval 2 hónap a kezdésig.

http://www.usopen.org/
Köszi. Az még soká lesz egy picit... :?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Válasz küldése