Igazából erről eszembe jut valami....Egy bizonyos Cesc!Nem akarom elindítani a palota forradalmat, de vele szembe meg sokszor az a támadási felület, hogy nem bírta kivárni a sorát...Na akkor hogy is van ez!Eddig nem szóltam hozzá, míg biztossá nem vált a dolog, borzasztóan sajnálom, hogy elmegy Romeu, legnagyobb kedvencem volt az Atleticből!Nagyon labdabiztos, nem vállalja túl, okosan leosztogatja oldalra, s védőként is megállta a helyét!Nagyon remélem, hogy őt is visszahozzuk, mert az első csapatban is pl a Sevilla ellen kifejezetten jól mozgott, s süt róla a magabiztosság!noname írta:Ez is jó üzlet! Oriolnak nincs esélye évekig az első csapatra, továbbá nem is nagyon volt felhívva, de 5 milliót kapunk érte. A 8 milliós visszavásárlási opció is korrekt. Így már 24+12+3(+2)+5=44(46)mlliót kerestünk játékoseladásból.Remélem még sikerül elpasszolni Hlebet és Keirrissont mihamarabb!barcaaa91 írta:Barcelona B midfielder Oriol Romeu (19) will sign a 4-year contract at Chelsea, that will pay 5M for the player. Barcelona will be able to buy Oriol Romeu back from Chelsea in the first 2 years for 8M. In the 3rd year they will have a 1st option [sport]
szerk: persze hogy nem teljesen azonos a 2 történet, mert pénzügyileg más, de én nem is ezt mondtam, hanem egyikük sem tud várni, de míg az egyik "köz utálatnak örvend", a másik meg jó lesz ott....Más korban is pénzben is, de mégis