Rinku írta:Miért ne oszthatnám ki a többieket? Az embernek már kedve sincs feljönni a fórumra, annyi hülyeséget írnak itt keresztbe... Moderátornak lenni is egy elég extrém sport lehet... Az igazolások topicban valaki felvetette Forlán nevét cserecsatárnak, hát nem tudtam, hogy sírjak e vagy röhögjek, inkább ahhoz nem szóltam hozzá... Na de hogy ilyen semmiségeken megy a szájkarate, hogy ki hanyasban játszik... Nem tudom nálad mit jelent a magas ló, az hogy én most nem a legudvariasabb formát választottam egy amúgy is felesleges és elhúzódó vita lezárására, ez a magas ló? Akkor legyen magas ló és elég kényelmes itt fent... Átsiklani meg nem lehet már egy idő után, nem csak engem zavar az biztos, de nehogy ne írjam már le a véleményemet, amit nem lila köddel a szemem előtt írok... Igenis hülyeség az egész vita, oké ennyire nagy a szabadidője mindenkinek, de tényleg élvezi ezt valaki? Nevetséges...
Shakira és Alves frizkója sem izgat inkább, mindenki azt csinál magával, amit akar, a mez, a játék és az egyéni becsület legyen az elsődleges, a többi annyira nem érdekel, a bulvárt meghagyom másoknak.
Miért ne sz.rhatnánk le a véleményed? Ki kérte, hogy gyere a fórumra?
Egyáltalán mi ez az ízlésrendőrség, majd jól megmondjuk, hogy miről lehet írni, és miről nem? Félreértés ne essék, van egy csomó unalmas szájtépés a fórumon, el kell kerülni a topicokat, és kész. Vagy legyen egy szabály, hogy miről lehessen írni, hogy mindenkinek a kedvére tegyünk?
Ne legyen ebből harag, mert van alapja annak amit írsz, de ez a vadnyugati berúgom az ajtót, és megmondom a frankót stílus nem túl szerencsés. Ha nem tetszik ami itt van, nem kell olvasni. Én is így tettem sokáig, sajnos ez a nyár így alakult, naplopó vagyok, több idő van, a Barca meg érdekel.