Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ki az? Csak nem a Tömpe Béláék fia, az a kis vörös?Gránátvörös Rém írta:Klárika, drága, nem lássa, hogy beszélgetek a Vúdgét gyerekkel?Klárika írta: Tréfarépa?:) Azt meg kell hagyni, hogy mindig szellemes ember voltál Jenő. Meg izzadós
Addig hozzon be pogácsát!
Magához kell küldeni?barcafan írta:küldj be 10 garnier vonalkodot és nyerhetsz belépőt
Klárika, drága, nem lássa, hogy beszélgetek a Vúdgét gyerekkel?Klárika írta: Tréfarépa?:) Azt meg kell hagyni, hogy mindig szellemes ember voltál Jenő. Meg izzadós
Most meg kivel beszélget?? Már teljesen az agyára ment a sok töményGránátvörös Rém írta:"Erre-arra, amerre a szél fúj."
Bántják a szelek?
barcafan írta:küldj be 10 garnier vonalkodot és nyerhetsz belépőt
Tréfarépa?:) Azt meg kell hagyni, hogy mindig szellemes ember voltál Jenő. Meg izzadósGránátvörös Rém írta:Én beállós voltam!Klárika írta: Hát, magából sose lenne jó kapus, amilyen kis nyeszlett vállbanyakas!
Mindig beálltam! A sok töménytő', ehhe-ehhe...
Mér, innen lehet? Maga már volt? meghívták?barcafan írta:mennyetek mónika sóba
Én beállós voltam!Klárika írta: Hát, magából sose lenne jó kapus, amilyen kis nyeszlett vállbanyakas!
Oda akkor szokok, ha túlórázol, JenőGránátvörös Rém írta:Azt hittem, a Józsihoz...Klárika írta:Ide szokok járni, ha megbántasz, Jenő..
Hát, magából sose lenne jó kapus, amilyen kis nyeszlett vállbanyakas!Gránátvörös Rém írta:Könnyű úgy kapusnak lenni, hogy cipőkanállal magára húzzák a kaput!!!!Klárika írta:Engem itt szeretnek, Jenő, majdnem én lettem a kapus!Gránátvörös Rém írta:Maga már Barca B????
Protekciója van, mi?
Na halljam, melyik moderátort fűzte meg?
Itt értékelik a lelki csipkéket, nem olyan durungok, mint te!
Azt hittem, a Józsihoz...Klárika írta:Ide szokok járni, ha megbántasz, Jenő..
Könnyű úgy kapusnak lenni, hogy cipőkanállal magára húzzák a kaput!!!!Klárika írta:Engem itt szeretnek, Jenő, majdnem én lettem a kapus!Gránátvörös Rém írta:Maga már Barca B????
Protekciója van, mi?
Itt értékelik a lelki csipkéket, nem olyan durungok, mint te!
Ha annyira hiú, vegyen fel egy gázálarcot! Szebb nem lesz, de takar!Klárika írta:
Az én koromban már adni kell magára az embernek, a múltkor is leszóltak a hentesnél! Mert zsugori vagy Jenő, mindig is az voltál!
Ne hadonássz azzal a sörrel!
Engem itt szeretnek, Jenő, majdnem én lettem a kapus!Gránátvörös Rém írta:Maga már Barca B????
Protekciója van, mi?
Az én koromban már adni kell magára az embernek, a múltkor is leszóltak a hentesnél! Mert zsugori vagy Jenő, mindig is az voltál!Gránátvörös Rém írta:Klárika írta:Gránátvörös Rém írta:Maga fél?
Miniszoknyát? Korábban a Főváros Nagycirkusz sátra volt!
Minek flancol, eddig jó vol a nejlondzsörzé otthonka is gumicsizmával!
Csendbe legyen, nézem az Eto'o-ékat!
Baaaaaarszaaaaa!
A magáé is, csak egyszer üssem meg!Klárika írta:Vedd már le ezt az idétlen fehér sapkát, nem kell szégyellni a kopaszságot, megint tele lesz kiütésekkel a fejed!Gránátvörös Rém írta:Maga fél?
Amikor 150 kiló?
Ne cibáljon, elszakad a mezem! Hatszázért vettem a lengyel piacon!
Miniszoknyát? Korábban a Főváros Nagycirkusz sátra volt!Klárika írta:139! Micsoda egy disznó vagy te, Jenő, bezzeg én nem vehettem meg azt a helyes kis miniszoknyát, azt drágállottad!Gránátvörös Rém írta:Maga fél?
Amikor 150 kiló?
Vedd már le ezt az idétlen fehér sapkát, nem kell szégyellni a kopaszságot, megint tele lesz kiütésekkel a fejed!Gránátvörös Rém írta:Maga fél?
Amikor 150 kiló?