hehepalesz77 írta:4 középpályás egyszerre a pályán... Ez csakis Cesc miatt lehet!!!Robcsyy írta:Barcelona line-up (official): Valdes – Dalmau Armando Fontas Abidal Lobato – DosSantos Carmona Keita – Thiago Villa Afellay
Bench: Pinto, Busquets, Iniesta, Jeffren, Maxwell, Abidal, Riverola, Rosell, Soriano, Cuenca,Balliu![]()
![]()
![]()
Na viccet félretéve. Valaki aki nézi a meccset írna egy nagyobb elemzést majd a végén, és külön kiemelné Jonathan, Thiago és Affelay játékát? Azt is, hogy ki hol játszott, meg hogyan... Tudjátok ti. Nagyon megköszönném...
Carmona támadó.palesz77 írta:4 középpályás egyszerre a pályán... Ez csakis Cesc miatt lehet!!!Robcsyy írta:Barcelona line-up (official): Valdes – Dalmau Armando Fontas Abidal Lobato – DosSantos Carmona Keita – Thiago Villa Afellay
Bench: Pinto, Busquets, Iniesta, Jeffren, Maxwell, Abidal, Riverola, Rosell, Soriano, Cuenca,Balliu![]()
![]()
![]()
Na viccet félretéve. Valaki aki nézi a meccset írna egy nagyobb elemzést majd a végén, és külön kiemelné Jonathan, Thiago és Affelay játékát? Azt is, hogy ki hol játszott, meg hogyan... Tudjátok ti. Nagyon megköszönném...
4 középpályás egyszerre a pályán... Ez csakis Cesc miatt lehet!!!Robcsyy írta:Barcelona line-up (official): Valdes – Dalmau Armando Fontas Abidal Lobato – DosSantos Carmona Keita – Thiago Villa Afellay
Bench: Pinto, Busquets, Iniesta, Jeffren, Maxwell, Abidal, Riverola, Rosell, Soriano, Cuenca,Balliu
Tescoban szokott lenni.KMFDM írta:Hol veszed? Már régóta nem találok.
Hol veszed? Már régóta nem találok.Lionel85 írta:Részemről már jöhet a meccs, most nyomtam be egy jó hideg Estrella Dammot.
A rojadirecta.com oldalon szerintem biztosan fent lesz holnap.palesz77 írta:Remélem jó a topic. Szóval olyan kérdésem lenne, hogy mivel nem leszek itthon este - zúzunk az éjszakába- de érdekelne a meccs, hogy le tudom majd ezt is tölteni valahonnan, mint a Bl meg a Bajnoki meccseket? Vagy "csak" a SportKlubon tudom majd meglesni a BarcaTv-ben?
Előre is köszi annak aki tud válaszolni...
nem 20.25-től ? az még kicsit többS.Agüero írta:másfél óra múlva kezdődik!![]()
a csapat akkor már ugye az új mezben fog játszani? kíváncsi leszek, h fog rajtuk kinézni.![]()
Visça el Barça!
Akkor tudna igazán, ha 21 évesen lenne ott... Legalábbis tudtommal a 17 az 19 alatt van.Messi-Ini írta:17 évesen???Tdavid írta: Azt hiszem U19-es EB-n van.Akkor tényleg tud vmit a srác
![]()
Szerintem nincs köze az elnökünkhözTocy írta:Soriano? Ő nem írt alá a Salzburghoz? Balliu, Armando, Rosell, Gustavo, Lobato....róluk nem nagyon hallottam mégab1daL írta:A 24 utazó a holnapi meccsre: Valdés, Pinto, Dalmau, Balliu, Armando, Rosell, Fontàs, Abidal, Maxwell, Busquets, Jonathan dos Santos, Gustavo, Thiago, Riverola, Carmona, Keita, Iniesta, Cuenca, Jeffren, Afellay, Soriano, Saúl, Lobato y Villa.
Kimaradt: Puyol, Xavi, Piqué, PedroRosellnek van köze az elnökünkhöz?