Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
az kemény...jövőre elnök is lesz belőle...hát ha Madridnak ez kell...daffy írta:gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)
De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
gyakorlatilag menedzser posztot tolt be a klubnal,emellett zidane is nagyobb szerephez jut,ami kulon orom szamomra(bar a mou-i tejhatalmat ellenzem)sjd írta:Mourinho megkapta az egyik eltiltott meccsét felfüggesztettbe, úgyhogy csak 2 BL-meccset kell majd kihagynia
(mondjuk ahogy őt ismerem, fog okot adni arra, hogy ezt a 2 felfüggesztettet még kiszabják rá)
De ami fontosabb, hogy kinevezték sportigazgatónak is, tehát gyakorlatilag megörökölte a kitúrt Valdano posztját és még nagyobb hatalmat kapott
Atomot Nekik! írta: Ha megengeded, helyesbítenék: nem visszavásárlási opciót kötöttek rá, hanem kötelezettséget vállaltak, hogy minden körülmények közepette visszavásárolják. Az opció egy olyan jog, amellyel, ha akarom élek, ha akarom nem. Itt nincs választás. A klub teljes mellszélességgel kiállt Bojan jövője mellett.
Pontosan! + nekem van egy olyan elvetemült gondolatom, hogy akár visszavont ékként, azaz Messi jelenlegi pozíciójában is tudna játszani. Nekem leginkább pont az univerzalitása miatt kellene Cesc, mert szerintem ő tényleg a pálya szinte minden pontján meg tudná állni a helyét, ez pedig nagyon fontos nálunk.B. Tamás írta: Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.
Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen.
Írtam hogy nem is erre mondtam, de te azért még egyszer ezt hozod fel. Erre nemtudok mit mondani, egyszerűen nem erről beszélek, ezzel semmi baj sincs.Mivel, mint ahogy alattam is írják, a több mint egy klub jelző alatt, nem azt értik, h egy saját nevelést, aki maradni akar, el akarjuk adni.Ebbe nem tudom mi olyan nagy szám.
Hát, neked is ajánlom a szövegértelmezést. Nemcsak tökéletesen tisztában vagyok a részletekkel, azt is megmagyaráztam hogy ez miért jó üzleti húzás tőletek. Csak sajnos neked nem sikerült megérteniHa hallgattál volna, bölcsebb lettél volna! Very Happy A Barca kötelezte magát, hogy visszaveszi! Kötött áron. Érted? Függetlenül attól, hogy miként teljesít. Addig meg játszhat, fejlődhet, erősödhet, stb, stb. Vagy akár szét is piálhatja magát (Remélem, nem.) Ennél nagyobb elkötelezettség nincs, nem lehet. (Mert nem fér be most a csapatba.) Szóval ez az igazi Més que un club! Laughing Laughing
Ráadásul a végső ár szummában cca. 40 milla. Vágod, ugye?
nem ütköznek a nézeteink,mert hidegen hagy a cesc ügy,már csak nevetek rajta. egyedül thiagot féltem. az ideje el fog érkezni,de állandó kezdő kb ini után lehet. cesc pedig nálam 40nél többet ér a mai árak mellett,nem is az árral,az elvvel van bajom. az,hogy szidják sokan a realt a költekezése miatt,rendben,biztosan mindenki tudja,hogy szentek nincsenek a futballban sem. tudom,hogy egyik tábor szidja a másikat,de mind2-nek van rá oka,ugyanakkor egyiknek sem. ha pepnek cesc kell,vegye meg,csak thiagot hagyják fejlődni,adják kölcsön vagy nemtudom. r10 óta nem lelkesedek egy barcás iránt sem,de a kis brazil megfogott. sanchezt is nagy fogásnak tartom,de cesc nálam a luxus kategória,amit nem tudom,hogy fogtok kigazdálkodni,de nem is érdekel nagyon.B. Tamás írta:Daffy,daffy írta:..
én nagyon értelmesnek tartalak, de ez a Cesc-ügy kezd a mániáddá válni, már ne haragudjNem akarlak kiosztani, nehogy félreértsd, de ahányszor benézek, mindig azt kérdezed, hogy hova jön majd. Szerintem 40 millió körül jöhet Cesc, mert habár negatív üzenete lehet, hogy tessék, menjetek el fiatalok, majd visszaveszünk, csak az a helyzet, hogy nagyjából 30 fiatal ment már el az elmúlt 4 évben és csak őt akarjuk visszavenni. Továbbá van 8 saját nevelés, akinek ott van a helye a kezdőben.
Hova férhet be? Én már láttam védekező középpályást is játszani, már pedig az tökéletesen látható, hogy a Barcelonánál nem kell 120 kg izmot magadra pakolnod, hogy ellásd ezt a posztot, csupán tudnod kell a helyezkedést. Továbbá Xavi helyettese lehet, Iniestáé is lehet, sőt, ha nagyon akarja, Pep feltolja Iniestát bal támadóba és Cesc bejön középre.
Ráadásul annyi mérkőzés van, hogy az hihetetlen. Csoda, hogy Xavi ennyit bírt az elmúlt 3 év során. Nyilvánvalóan Pep látja, hogy ő sem fiatalodik, és tudja, kell a jövő. Hogy mi lesz Thiagóval? Én rettentően bírom a srácot, de az a gyerek, aki 20 évesen a Barça első keretében van, és szerződést ajánl neki a klub 2015-ig, és neadjisten, egy olyan év után, amiben csak 15 meccsen lépne pályára Cesc miatt, távozik, akkor távozzon. Iniesta pontosan 2004 körül vált állandó cserévé, azaz 20 évesen, és 2-3 év kellett neki, hogy abszolút kezdővé váljon. Van ideje, méghozzá nagyon sok.
Remélem, csak a nézetek ütköztetésének fogod fel ezt a hsz-t, és nem személyes támadásnak, mert én tényleg csak a témát szerettem volna boncolgatni.
Daffy,daffy írta:..
Ha megengeded, helyesbítenék: nem visszavásárlási opciót kötöttek rá, hanem kötelezettséget vállaltak, hogy minden körülmények közepette visszavásárolják. Az opció egy olyan jog, amellyel, ha akarom élek, ha akarom nem. Itt nincs választás. A klub teljes mellszélességgel kiállt Bojan jövője mellett.Cumbee írta:Nyilván nézőpont kérdése, de én nem ezt látom a Bojan transfer-ben. Számomra ez arról szólt, hogy van 1 iszonyat tehetséges játékos, aki ennyi játéklehetőséggel amit kap nem tud tovább fejlődni, sőt inkább a növekvő bizonytalansága miatt egyre rosszabbul teljesít. Mivel jelenleg nem hozza azt a szintet, ami kellene ahhoz, hogy kockázat nélkül lehessen több játéklehetőséget adni neki az első csapatnál, így 2 lehetőség maradt. Vagy irány a B csapat ami elég megalázó lett volna a számára, vagy más csapatot kell keresni neki. Itt jött képbe amit te mondtál, hogy nem kölcsönbe adták 2 évre, hanem eladták és 2 éves visszavásárlási opciót kötöttek rá. (Megjegyzem, hogy az ilyen játékosok esetében, akik mér szerepeltek a nagy csapatban, de nem tudtak megragadni én a 2. választást sokkal jobbnak tartom.) A "zaci" tehát csak abban a tekintetben jogos, hogy a csapatnak megfelelőbb kölcsönadási formát választották.Halfkey írta: nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
Ha hallgattál volna, bölcsebb lettél volna!Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Egyébként tényleg nagyon jó megoldás, aki nem látná mi értelme volt, annak írom: alacsony kamatú kölcsönt kaptatok idén nyárra igazolni. Másképp: bevágtátok Bojant zaciba.
Nyilván az egész értelme hogy legyen pénz Cescre, több mint gyanús az ő leigazolása is. Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
így is lehetne,de még nincs cesc,így értelmetlenab1daL írta:Majd ha mi is 220 valahány milliót elköltünk egy nyáron, és a szezon végén nem nyerünk semmit, akkor lehet savazniuk szvsz.K900 írta:Több más fórumon is olvastam, hogy a Real szurkolók ki vannak akadva az igazolásaink miatt.Szegények azt nehezményezik hogy hogy van "arcunkon bőr" Cescett és Sánchezt is megvásárolni, miközben állitólag őket "szidjuk" azért mert 100 millákat költenek igazolásokra.
Majd ha mi is 220 valahány milliót elköltünk egy nyáron, és a szezon végén nem nyerünk semmit, akkor lehet savazniuk szvsz.K900 írta:Több más fórumon is olvastam, hogy a Real szurkolók ki vannak akadva az igazolásaink miatt.Szegények azt nehezményezik hogy hogy van "arcunkon bőr" Cescett és Sánchezt is megvásárolni, miközben állitólag őket "szidjuk" azért mert 100 millákat költenek igazolásokra.
Mivel, mint ahogy alattam is írják, a több mint egy klub jelző alatt, nem azt értik, h egy saját nevelést, aki maradni akar, el akarjuk adni.Ebbe nem tudom mi olyan nagy szám.Csak ugye mostanában mindegy mit csinálnak a játékosok, a csapat vagy az elnök azt kifordítva köpködve utálva kell visszahozni mindenkinek, lassacskán divat lett utálni minket, meg Messi-t szidni, h mekkora 0.(Szegény CR-nek már egy Európa legjobb játékosa címet is létrehoztak e miatt a 0 argentín miatt...Halfkey írta:Barcaforever nem értem a kifakadást, mik vagyunk mi? Nyilván mivel a katalán-magyar közösség hangoztatja a több mint egy klubot, uram bocsá reagálnak rá az emberek.
Szakmai dolgokba nem akarok belemenni, lényeg hogy még a te értelmezésedben is hibát követett el, nem? Hiszen azt hitte kiállhat így, és közben nem. Mindenesetre erősen üti egymást ez a két gondolatod.
Most akkor csak nagyon röviden:Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Nem unalmas ez a több, mint egy klubbozás!?Arsenal oldalon is ezt látom, h a több mint egy klub bla bla bla.Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Egyébként tényleg nagyon jó megoldás, aki nem látná mi értelme volt, annak írom: alacsony kamatú kölcsönt kaptatok idén nyárra igazolni. Másképp: bevágtátok Bojant zaciba.
Nyilván az egész értelme hogy legyen pénz Cescre, több mint gyanús az ő leigazolása is. Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Nyilván nézőpont kérdése, de én nem ezt látom a Bojan transfer-ben. Számomra ez arról szólt, hogy van 1 iszonyat tehetséges játékos, aki ennyi játéklehetőséggel amit kap nem tud tovább fejlődni, sőt inkább a növekvő bizonytalansága miatt egyre rosszabbul teljesít. Mivel jelenleg nem hozza azt a szintet, ami kellene ahhoz, hogy kockázat nélkül lehessen több játéklehetőséget adni neki az első csapatnál, így 2 lehetőség maradt. Vagy irány a B csapat ami elég megalázó lett volna a számára, vagy más csapatot kell keresni neki. Itt jött képbe amit te mondtál, hogy nem kölcsönbe adták 2 évre, hanem eladták és 2 éves visszavásárlási opciót kötöttek rá. (Megjegyzem, hogy az ilyen játékosok esetében, akik mér szerepeltek a nagy csapatban, de nem tudtak megragadni én a 2. választást sokkal jobbnak tartom.) A "zaci" tehát csak abban a tekintetben jogos, hogy a csapatnak megfelelőbb kölcsönadási formát választották.Halfkey írta: nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
Azért azt csak le lehet szűrni belőle hogy nem 5-0s padlófeltörlés várható, nem?Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elején
Több, mint egy klub. De nem jótékonysági intézmény a szintet nem megütő játékosok istápolására. Képtelenség mindenkit megtartani, csak azért, mert saját nevelés. Természetesen előnyt élveznek, de ekkorát nem.Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elejénHalfkey írta: Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Minden évben elmondják, nem kell velük törődni... Ahelyett, hogy a munkájukkal foglalkoznának, csak nyilatkozgatnak mindenféle értelmeset. Mindenkinek jó lenne, ha csöndben maradnának.Fecooo írta:Arbeloának lehet, h megártott a napozás...
„Nem láthattam az összes csapatot, de a mostani a Real Madrid történetének egyik legjobbja"
(mindezt egy felkészülési meccs után...)