2011.07.21. 15:55:36
Állandó olvasója vagyok az oldalnak, de ritkán fórumozok. Na most lenne1-2 kérdésem:
-oké, érik a Sánchez igazolás, de a hírek alapján még Fabregas elképzelhető, hogy jön, de más nevet mostanság nem is nagyon hallani...a kérdésem tehát h a klub 2 igazolással akar frissíteni egy olyan szezonra, ami valószínűleg hasonlóan brutálhosszú lesz? (THIAGO ÉS FONTÁS most leszámítva)...vagy vannak még nevek a kalapban? világosítsatok fel
-a másik dolog, hogy meglehetősen nagy az esély BOJAN, JEFFREN, akár MILITO távozására is, meg még több védőt is emlegetnek...nemhogy erősítés lesz, hanem fogy a keret létszáma, ami idényről idényre megtörténik...normális ez? nem példának akarom felhozni, de elég megnézni más nagycsapatok keretét (Chelsea, Real, Milan), ahol egy hosszú szezonra azért van elég hosszú kispad is
-a harmadik dolog pedig az átigazolások értékei...mintha a klubnál nem tudnák, ki mennyit ér pl. Sánchezért ugye mindent összevonva 40 milla felett költünk (elismerem, nagyon jó játékos, és örülök ha jön), de mindössze egyetlen jól sikerült olasz bajnoki szezon tükrében nem horribilis pénz ez? lássuk a mmásik oldalon BOJANT, aki itt nevelkedett, évek óta szolgálja a klubot, több remek és még annál is jobb szezont futott, igaz az idei nem az ő éve volt...de 10 millió? a 40+-szal szemben? nem is értem
Ennyit szerettem volna, ha valamiben nem értetek egyet, világosítsatok fel, (lehurrogás lehetőleg ne legyen) és mondjátok el mit gondoltok ezekről