Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Szerintem Tim-nek igaza van, nem kell a bevett dolgokon feltétlenül változtatni, csak esetleg utánajárni,hogy ők változtattak e valamit, árakon pl.kurdt írta:Én nagyon szívesen, csak kéne valami feedback h ki hogy volt megelégedve az eddigi focipályákkal/vendéglátó egységekkel (ez a "betoncsárda" kifejezés nagyon tetszik); illetve h vannak-e e tárgyban javaslatok, preferenciák, stb...ozsimiki írta: Viszont azt már most meg szeretném,szeretnénk kérdezni mindenki érdekében, hogy ki/kik vállalnák a fővárosi szervezést? Előre is köszönet mindenki nevében a vállalkozó szelleműeknek.
Asszem lógsz még két sörrel a Real őszi teljesítménye kapcsán, szóval ne merd kihagyni!!!Andris írta:NNa, sajnálom, biztos nem lesz időm szervezgetni ezt az egészet, nem mintha olyan hatalmas meló lenne. De örülök ha megtudok majd jelenni.
Csak akkor megyek a talira, ha indulsz a versenyen...Tim írta:vizespolóverseny
Szeretettel üdvözlök mindenkit,egy hetes távollétem után.Remélem hiányoztam mint falunak a villanykurdt írta:Én nagyon szívesen, csak kéne valami feedback h ki hogy volt megelégedve az eddigi focipályákkal/vendéglátó egységekkel (ez a "betoncsárda" kifejezés nagyon tetszik); illetve h vannak-e e tárgyban javaslatok, preferenciák, stb...ozsimiki írta: Viszont azt már most meg szeretném,szeretnénk kérdezni mindenki érdekében, hogy ki/kik vállalnák a fővárosi szervezést? Előre is köszönet mindenki nevében a vállalkozó szelleműeknek.
Az több mint valószínű hogy pont olyan homály fogja fedni azt az időszakot utána is mint most.ozsimiki írta: Onnantól képlékeny.
Én nagyon szívesen, csak kéne valami feedback h ki hogy volt megelégedve az eddigi focipályákkal/vendéglátó egységekkel (ez a "betoncsárda" kifejezés nagyon tetszik); illetve h vannak-e e tárgyban javaslatok, preferenciák, stb...ozsimiki írta: Viszont azt már most meg szeretném,szeretnénk kérdezni mindenki érdekében, hogy ki/kik vállalnák a fővárosi szervezést? Előre is köszönet mindenki nevében a vállalkozó szelleműeknek.
Atya ÉgAndris írta:Ozsi, még a pólóid nálam vannak![]()
Ne felejtkezzünk meg a dologról majd!
igazából ez az egyetlen időpont, mert a Clasicok vasárnap, ill. szerdán vannak;a Gamper pedig szintén szerdán...ozsimiki írta:Viszont én meg amondó vagyok, hogy akkor fixáljuk le biztosra az időpontot legalább.
Szóval augusztus 26. péntek? Európai szuperkupa döntővel körítve.
Kiírjak szavazást,vagy ez már eldöntött?
Értem.Egyébként legegyszerűbben a 8as busszal tudsz kijutni oda és csak a 8assal mert a 8A-s az nem jó.Drigo írta:Az majd csak holnap derül ki.
Az majd csak holnap derül ki.bowlinggolyo írta:amúgy hol lesz a szállásod?Drigo írta:És Paddy and The Rats is lesz, ott a helyem. Már csak valahogy oda kell találnom
Idén van előszörgergo9 írta:Ez a sörfesztivál jól hangzik![]()
Pár mondatban aki volt már korábbi években meséljen már róla.
Kövesd a muzsika hangját, Drigo!Drigo írta:És Paddy and The Rats is lesz, ott a helyem. Már csak valahogy oda kell találnombowlinggolyo írta:Most van itt a Sörfesztivál nem annyira drága 1200 a napijegy és azt mondják finom sörök vannak lehet h holnap kinézek és akkor hívlak,de Rinku kint lesz azt tudom.
A Passy and the Rats lesz fél8tól amúgy hol lesz a szállásod?Drigo írta:És Paddy and The Rats is lesz, ott a helyem. Már csak valahogy oda kell találnom
És Paddy and The Rats is lesz, ott a helyem. Már csak valahogy oda kell találnombowlinggolyo írta:Most van itt a Sörfesztivál nem annyira drága 1200 a napijegy és azt mondják finom sörök vannak lehet h holnap kinézek és akkor hívlak,de Rinku kint lesz azt tudom.