klakk írta:Sziasztok!
Én alapjáratban nem értek a focihoz, amiért regisztráltam itt, az az, hogy segítség kellene. Hozzáteszem visszaolvastam a fórumon, de rengeteg kérdésem van.
A helyzet az, hogy apukámat a 70. szülinapjára szeretné a család megajándékozni egy focis úttal jövő tavaszra. Az idén Londonban elvittük a Wembleybe egy túrára, és akkora élmény volt számára, hogy valami nagyon maradandóval szeretnénk meglepni, hozzátéve azt, hogy nem egy anyagi javakban dúskáló családról van szó. Abban gondolkodtam, mint nőnemű, hogy a stadion nagy legyen, az egyik csapat kiemelkedően jó, (ne legyen a jegy drága), és itt az első kérdés, hogy vajon a Barca milyen csapattal állhat fel egy pl C vagy D kategóriás meccsen? Azt már olvastam, hogy ebben az esetben biztos, hogy kapunk jegyet a stadionnál meccs előtt? Alapvetően a jegyet a hosszú oldalra fent terveztem megvenni, ezt jól gondolom? A kapu mögött nem annyira élvezetes nem?És ha a meccs este 9-kor kezdődik, akkor tömegközlekedéssel el lehet még jutni a szálláshoz a végén? Mintha éjfélig járna a metró. (Hülye kérdés, de nekem fontos)
Szállást esetleg tudtok ajánlani? Vagy ha a központban nézem, a metróval úgyis könnyen el lehet a stadionig jutni?
Előre is köszönöm!
Szia!
Otthon általában,főleg az idény elején még elég jó csapatokkal szoktunk felállni,akármelyik ellenfél ellen is. Igen,nagyon valószinü hogy ha nem egy Real Madrid elleni meccset nézel ki,lehet jegyet kapni a meccs előtt .
A tömegközlekedés nagyon király,akárhová eljuthatsz az egész városban percek alatt,gondolok itt a metróra...amikor pedig meccs van úgy tudom hogy +1 órával többet járnak a metrók,vagyis ez esetben 1 óráig.(persze csak ha 22 órakor kezdődik a meccs,ha 20h-tól akkor nem valoszinű mivel 22-re vége 2 óra alatt hazalehet jutni bőven )
Akárhol nézed a szállást könnyen eljuthatsz a stadionig !
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... c/Met2.svg
->tessék itt egy metro térkép,a Camp Nou a kék vonalon a Collblanc megállóhoz van a legközelebb vagy a zöld vonalon a Palau Reialhoz!
Remélem tudtam segíteni!
Üdv_ P.