Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ebben a hónapban biztosan nem, mert nyaralok.messideco írta:Valaki készítene egy siget a Barca B valamelyik tagjáról? (Soriano,Sergio Roberto,Bartra), amelyikről jó minőségű kép/render lesz.
MessiFan- Tibi, elvállalod?
barcafan07 írta:sziasztok szeretnélek benneteket megkérni hogy akinek van vagy tud tegyen fel egy olyan képet amin a bajnok vagy a bl győztes csapat van nagyon hálás lenék érte előre is köszönöm további szép nyarat és jo szurkolást a közelgő idényre minden barca rajongonak
Láttam nyugi.Varatrix írta:Firefox nevű fórumer is benyomta már magának, lásd igazolások topic!Victor_Valdes írta:Le is nyúlom Ilúvatar.![]()
szerk.: Valaki az aláírásomhoz illő avát csinálna?A Lényeg, hogy Alveses legyen, és megfelelő nagyságú legyen.
(Gondoltam szólok)
Hopp már szóltak![]()
MessiFan írta:Szerintem lényegtelen mtb
Am megcsinálom az avát.
Firefox nevű fórumer is benyomta már magának, lásd igazolások topic!Victor_Valdes írta:Le is nyúlom Ilúvatar.![]()
szerk.: Valaki az aláírásomhoz illő avát csinálna?A Lényeg, hogy Alveses legyen, és megfelelő nagyságú legyen.
Köszpusz.MessiFan írta:Szerintem lényegtelen mtb
Am megcsinálom az avát.
Ezt már ha jól látom behúzta már valaki csak még a szöveg nélkülit amit MessiFan csinált.Victor_Valdes írta:Le is nyúlom Ilúvatar.![]()
Én tudom azt, csak nekem jobban tetszenek ham kisebbek.MessiFan írta:Nem kellett volna lekicsinyítened mivel 400x150 a méret
Am kösz.