Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
pfff... és te elhiszed ezt a hülyeséget?... ember... élő szerződése volt, ha nem akar nem megy el és kész. max kibasznak vele és megy a padra...Zozzy 5 írta:még kicsit dzsudzsákhoz visszatérve, bár már lerágott csont: én nagyon elleneztem ugye ezt az átigazolást de a héten pofáztam egy volt nyírlugosi osztálytársammal aki ismeri személyesen is balázst aztán ő mondta hogy nem nagyon volt választása neki mert a történethez az is hozzátartozik, hogy a PSV kumma rosszul áll anyagilag, ugye nem is nyertek semmit, aztán így ők erőltették az eligazolását. balázsnak nagyon magas fizuja is volt...csak az anzsi tett ajánlatot, nem nagyon volt választás, muszáj volt vkiből pénzt csinálni, nem engedhették meg a hollandok hogy maradjon. így már érthetőbb a történet.
Nyugodjék békében...L.Messi 10 írta:Elhunyt Bicskei Bertalan. Isten Nyugosztalja!
Nyugodjon békében!L.Messi 10 írta:Elhunyt Bicskei Bertalan. Isten Nyugosztalja!
ez igaz,de mondhatják azt,mint most: majd ha bizonyított egy normális csapatban...visca el barca írta:teljesen mindegy. ha vki krva nagy ász, és krvára megakarja szerezni a mu, juve vagy bárki, elvisizk az anzsiból is. (persze nem fogják, de a lehetseg meg van)
ha ez így történt,akkor ez fordított szituvisca el barca írta:
A portugál Danny a Dinamóból 30 millió euróért ment a Zenitbe.
A portugál Danny a Dinamóból 30 millió euróért ment a Zenitbe. Vidics a Szpartakból ment a Manchesterhez, Ivanovics a Lokomotivból a Chelsea-hez, Skrtel a Zenitből Liverpoolba, Kraszics a CSZKA Moszkvából a Juventusba.Cumbee írta:Megemelem a kalapom az előtt, aki tud mondani 5 top csapatnál játszó embert, aki az orosz bajnokságból igazolt nagy csapathoz.
Bőven vannak, akik az oroszból mentek, Zhirkov-Kerzhakov-kisebbik Berezuckij-Dominguez, és a német csapatok is előszeretettel hoznak az oroszoktól, s Németországban élőben is adnak sok ruszki meccset!Cumbee írta:Nekem alapból nem lenne bajom ezzel az Anzsis túrával, h lenne innen előrelépési lehetőség. Csak hát az a baj, hogy nincs. Megemelem a kalapom az előtt, aki tud mondani 5 top csapatnál játszó embert, aki az orosz bajnokságból igazolt nagy csapathoz. Van Arshavin és kis túlzással le is zárult a sor. Ott vannak a Bl-ben is jól teljesítő csapatok és valahogy onnan sem kell senki 1 nagy csapatnak sem, szal gyanítom 2 év múlva nem fog rácuppanni Dzsudzsákra egy élklub, csak azért, mert esetleg jól játszik egy orosz középcsapatban.
ha nem lenne anyagias és fejlődni akart volna,nem ment volna oroszhonba. most kapni fog az eddigi 1 millióhoz képest évi 3 milliós fizetést. mire is megy ezzel? háza,kocsija,nője van,a jövője biztosított. egyedül a karrierje nem volt tuti,de most már az is az. innen majd 3 év múlva elmegy a francia bajnokságba és lezárja a pályafutását azon a szinten,amin a psv-ben volt.Lionel85 írta:. Ám ha nem anyagias és szeretne valóban fejlődni szakmailag, akkor csak egy átmeneti állapot lesz ez az Anzsi Mahacskala.
Mondjuk azt ne felejtsük el, ha 2-3 év múlva tényleg annyira jó lesz, hogy megtalálja egy topcsapat, akkor még mindig lesz esélye váltani és feljebb lépni. Ami igazából a magyar szurkolók véleménye, hogy a holland bajnokság jelenleg erősebb, mint az orosz, hiába a sok pénz keleten, még a jelenlegi állapotok szerint Hollandiában lehet jobban fejlődni. Ám ha nem anyagias és szeretne valóban fejlődni szakmailag, akkor csak egy átmeneti állapot lesz ez az Anzsi Mahacskala.Barcaman14 írta:Ezen nem kell sokat vitatkozi, sajnos teljesen egyértelmű hogy miért ment az Anzsihoz.Nagyot csalódtam benne! Zozzy 5 véleménye áll hozzám a legközelebb.
Dzsudzsák ezzel ha nem is szúrta el teljesen a pályafutását de mindenképpen csökkentek az esélyei hogy egy jegyzett Nyugat-Európai csapatba igazoljon, és nagy trófeákért harcoljon. Mellesleg az ügynöke is jóval többet kaszált így.