Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem láttam már pár hónapja bk-t. Ez most egy felállás akar lenni? Mert akkor még egy kapus elférne. Vili bá'?FtcSikiHun írta:Kinga-Géza-Szabi
Juli-Attila
Miklós-Balázs
Én konkrétan szakadtamozsimiki írta: más, magasabb szint:
BK FOREVŐŐŐ! mekkora évadzáróejjj, nem lehet megunni ezt a sorozatot, óriási vígjáték, néha kis dráma előfordul, de a többinél, legyen az akció,vagy bármi, szakadás
jah, és ezthogyússzákmeg?mert megfogják
adomcsababarca írta:Harry Potter és a Halál ereklyéi 2.rész.
Ma néztem meg. Nincsenek szavak.
Tökéletes,méltó megkoronázása az egész sorozatnak.
Nem tudok rosszat mondani,talán annyit,hogy "dekárhogyvégevan".
Aki teheti nézze meg,nem hiszem,hogy csalódni fog. Én még a hétvégén megnézem még egyszer moziban, mert annyira jó. Érdekes hogy gyerekként nem szerettem, aztán kb mire felnőtt lettem,addigra szerelmesedtem bele a sorozatba.![]()
A herceg meséje c. fejezet pedig a film csúcspontja,legmeghatóbb része.
Ugye az első témában Cameron a király, hisz a legtöbb pénzt az Avatar hozta, utána a Titanic jön. Plusz ugye a LOTR-trilógia, de itt egy fullos lista:ozsimiki írta: Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,
érdekelne itt is egy top10es lista, hogy ki,milyen szerepéért,melyik filmért kapta a legtöbb gázsit.
Hát ja, annak a vége elég nagyon ütött. Összességében jobban szeretem a Harcosok Klubját, de befejezés az kőkemény.kurdt írta:másrészt, azért ahogy a Gépész befejeződik, az azért nem semmi...
Befejezésben kb veri a Harcosok klubját
Én egy ilyet találtam neked: http://www.imdb.com/boxoffice/alltimegrossozsimiki írta:Kurdt, majd ha ismét erre jársz,és lesz kis időd utánanézni, vagy esetleg tudod kapásból, lenne pár kérdésem
egyrészről:
Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,
ozsimiki írta:
Top 10 legnagyobb bevételt hozó film érdekelne sorrendben,
csak én vagyok ilyen szőrszálhasogató, de amiről szó van az nem skizofrénia, sokkal inkább személyiségzavar; másrészt, azért ahogy a Gépész befejeződik, az azért nem semmi...bence-barca írta: Persze ezzel tisztában vagyok![]()
Erről csak is én tehetek, hogy nem hamarabb néztem meg és emiatt ez a film tűnik a sokadik ilyen próbálkozásnak, ami tudom nyilván nem igaz![]()
![]()
Amúgy ilyen kategóriába volt sorolandó nekem a Gépész ott is ugyanez vt a problémám, h skrizofén és emiatt nem tetszett olyannyira![]()
De ez most betalált!
Persze ezzel tisztában vagyokFecooo írta:
nem lehet, h a harcosok klubja régebbi, mint a többi skizofréniával kapcsolatos film, amiket láttál?
ha így van, akkor nem ez a film a hibás, h a későbbiekben visszatért a téma... arról meg pláne nem, h csak most láttad és így ismétlésnek tűnik egy később készült film után
nem lehet, h a harcosok klubja régebbi, mint a többi skizofréniával kapcsolatos film, amiket láttál?bence-barca írta:Na, most végeztem a Harcosok klubbjával!
Nagyon tetszett hiába 8.8 imdbn én valahogy kicsivel rosszabbra számítottam!
Amit előttem említettek, h Brad Pitt feltűnik egy pillanatra én is észrevettem és nekem is akkor esett le, hogy tényleg ott volt, amikor mondta, h így bevágja a jelenteket.
Viszont akármennyire is tetszett van egy másik oldala, ami meg nem tetszett. Ez pedig a skrizofén dolog. Nem azzal volt a bajom, h skrizofén, hanem, hogy már annyi ilyen filmet láttam, h engem ez a "megoldása" a dlogoknak zavar. Kövezzetek meg, de én ezt a skrizofén dolgot nem annyira szeretem a filmekben, pont azért, mert egyre többen van és van ahol nem is sül el jól. Szerencsére itt jól sül el ezért is tetszett annyira a film!
Nagyon tetszett a film én már régebben írtam saját véleményt a filmről, de erről most kellet.
Nem tudom még elhelyezni, h 9es v 10es -e az én skálámon, ehhez még el kell telnie egy kis időnek, hogy visszanézve is hogy értékelem a filmet.
Írta, hogy azt látta...amúgy annál jobb filmet sztem nem csináltak még pókerről.messideco írta:PÓKERARCOK(Rounders)
Ezt ajánlom a póker témában, de nagyon
Maverick.Victor_Valdes írta:Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig.
igen-igen én is ajanlom. kevin spacey egyszeruen nem tud rossz filmben játszaniVaratrix írta:Nem pókeres ugyan, de nagyon ajánlom 21-Las Vegas ostroma.Victor_Valdes írta:Valami pókerrel kapcsolatos filmet / filmeket nem tudnátok ajánlani? A Pókerarcokat láttam eddig.