Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Először is, ha írsz egy hszt az alsó pipák közül bepipálod az aláírás hozzáadása c. részt, aztán amikor idézel ott van egy között a link, az img-kkel együtt beteszed a ProfilTocy írta:Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Vagy ha ez nem, akkor van még 2 másik.
![]()
Kösz, jó lesz, csak hogy is kell betenni?MessiFan írta:Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Vagy ha ez nem, akkor van még 2 másik.
Tocy írta:Szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy Xavis aláírásképet ! A többit a készítőre bízom. Köszönöm, ha valaki megcsinálja!
Amikor idézel, fent vannak a linkek [img]-k között. Kimásolod az egészet (mármint csak az Alveses linkjét) és bemásolod a profilFirefox írta:Alvest vinném, ha nem gond
Csak egy kérdés.Hogyan tudom berakni aláírásnak?
Gyönyörűek a Piquéset vinném is...MessiFan írta:...
A legutóbbi hsz-em óta kint van.MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős
Nem tudom mióta van kint, de ezer köszönet amiért kiraktátok.
Hát nem véletlenül van azért kint... Marha jó lett, gratulálok, szép munka!MessiFan írta:Jól megoldottad Slitherbár a kontraszt eléggé erős
Nem tudom mióta van kint, de ezer köszönet amiért kiraktátok.