Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Mivel, mint ahogy alattam is írják, a több mint egy klub jelző alatt, nem azt értik, h egy saját nevelést, aki maradni akar, el akarjuk adni.Ebbe nem tudom mi olyan nagy szám.Csak ugye mostanában mindegy mit csinálnak a játékosok, a csapat vagy az elnök azt kifordítva köpködve utálva kell visszahozni mindenkinek, lassacskán divat lett utálni minket, meg Messi-t szidni, h mekkora 0.(Szegény CR-nek már egy Európa legjobb játékosa címet is létrehoztak e miatt a 0 argentín miatt...Halfkey írta:Barcaforever nem értem a kifakadást, mik vagyunk mi? Nyilván mivel a katalán-magyar közösség hangoztatja a több mint egy klubot, uram bocsá reagálnak rá az emberek.
Szakmai dolgokba nem akarok belemenni, lényeg hogy még a te értelmezésedben is hibát követett el, nem? Hiszen azt hitte kiállhat így, és közben nem. Mindenesetre erősen üti egymást ez a két gondolatod.

Most akkor csak nagyon röviden:Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?

Nem unalmas ez a több, mint egy klubbozás!?Arsenal oldalon is ezt látom, h a több mint egy klub bla bla bla.Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Egyébként tényleg nagyon jó megoldás, aki nem látná mi értelme volt, annak írom: alacsony kamatú kölcsönt kaptatok idén nyárra igazolni. Másképp: bevágtátok Bojant zaciba.
Nyilván az egész értelme hogy legyen pénz Cescre, több mint gyanús az ő leigazolása is. Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.

Nyilván nézőpont kérdése, de én nem ezt látom a Bojan transfer-ben. Számomra ez arról szólt, hogy van 1 iszonyat tehetséges játékos, aki ennyi játéklehetőséggel amit kap nem tud tovább fejlődni, sőt inkább a növekvő bizonytalansága miatt egyre rosszabbul teljesít. Mivel jelenleg nem hozza azt a szintet, ami kellene ahhoz, hogy kockázat nélkül lehessen több játéklehetőséget adni neki az első csapatnál, így 2 lehetőség maradt. Vagy irány a B csapat ami elég megalázó lett volna a számára, vagy más csapatot kell keresni neki. Itt jött képbe amit te mondtál, hogy nem kölcsönbe adták 2 évre, hanem eladták és 2 éves visszavásárlási opciót kötöttek rá. (Megjegyzem, hogy az ilyen játékosok esetében, akik mér szerepeltek a nagy csapatban, de nem tudtak megragadni én a 2. választást sokkal jobbnak tartom.) A "zaci" tehát csak abban a tekintetben jogos, hogy a csapatnak megfelelőbb kölcsönadási formát választották.Halfkey írta: nem arról volt szó h elmegy egy saját nevelés, persze h nem kerül mindenki fel, hanem a további igazolások érdekében tett gazdasági okoskodás, vagyis valami, ami miatt csúnya Perez bácsi mindig megkapja a magáét tőletek.
Azért azt csak le lehet szűrni belőle hogy nem 5-0s padlófeltörlés várható, nem?Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elején
Több, mint egy klub. De nem jótékonysági intézmény a szintet nem megütő játékosok istápolására. Képtelenség mindenkit megtartani, csak azért, mert saját nevelés. Természetesen előnyt élveznek, de ekkorát nem.Halfkey írta:Ez a Bojan-bizniszetek gazdaságilag tök jó, csak hogy passzol a több mint egy klubhoz?
Azért én nem mondanám, h a tavaszi teljesítmény ennyire bíztató, egy kupadöntős szintű játék, de egy csúnya vereség is befigyelhet a real részéről, főleg, ha pepét kiszórják az elejénHalfkey írta: Szerintem jobban fogtok erősödni, mint mi, ennek ellenére a párharcok szorosabbak lesznek a tavalyinál, mert Mourinho nem követi el újra az őszi hibákat.
Minden évben elmondják, nem kell velük törődni... Ahelyett, hogy a munkájukkal foglalkoznának, csak nyilatkozgatnak mindenféle értelmeset. Mindenkinek jó lenne, ha csöndben maradnának.Fecooo írta:Arbeloának lehet, h megártott a napozás...
„Nem láthattam az összes csapatot, de a mostani a Real Madrid történetének egyik legjobbja"
(mindezt egy felkészülési meccs után...)
Mourinho sem azt képviseli, amit egy Real-edzőnek kell...ab1daL írta:Nem ülnek olyan hülyék ott fennt... Laughing
az a baj, h nem számít, milyen értelmes a vezetőség, ha a végső döntésre nem tudnak hatással lenni...ab1daL írta:A Confidential szerint Pepe szerződéshosszabbításában Mourinho kulcsszerepet játszott. Nélküle lehet, hogy meg sem történt volna. Az egyik gond az volt, hogy a vezetőség néhány tagja nem akarta meghosszabbítani a szerződését, mondván Pepe nem azt képviseli a pályán, amit egy Real Madrid játékosnak kell.
Nem ülnek olyan hülyék ott fennt...
hogy ha már szítani szeretnéd a feszültséget,legalább leírhatnád rendesen.tuziat96 írta:hallotátok hogy a REAL NEM EGYEZIK BELE HOGY ÁT TEGYÉK A CLASSIKOT
10 VAGY 11 EGYEZNEK BELE MIT GONDOLTOK???
azt a focit,amelyet én szeretek jelenleg semmilyen csapat sem játssza.Asys írta: Tudom
![]()
És örülök, mert ahhoz, hogy ennyi dudás megférjen egy csárdában, minimum egy mágus Verebes vagy egy csodarabbi szükségeltetik.
S mivel Ti lesztek jövőre is a legnagyobb kihívónk (remélem ezt bóknak veszed), s nem rökönyödsz meg, hogy szurkolok a csapaton belüli esetleges konfliktusért nálatok.![]()
Nagy kár Daffy, hogy nem Barcásnak születtél, elférnél a mi táborunkban.Nincs kedved váltani? Ráfoghatnánk, hogy megvilágosodtál vagy, hogy elkaptad a Figo szindrómát.
------------------------------------casillas,adan-----------------------------------daffy írta:
------------------------------------casillas,adan-----------------------------------Asys írta:A Real kerete nem nagyon szűkül... sőt!
Coentrao egyértelműen erősítés, de mi lesz Marceloval? Azt senki nem fogja bebeszélni nekem, hogy az amúgy is túlzsúfolt középpályára vagy a csatársorba fog fellépni...
Na sebaj. A lényeg, hogy a mi keretünk mélyüljön és ne bővüljön.
Na hát igen ég és föld a mostanihoz képest, s még Csárli is volt az edzőnk, jött boldog boldogtalan, PetitBarcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=EswjTS04rTk
http://www.youtube.com/watch?v=XlXsmsZHlyM
http://www.youtube.com/watch?v=dGXDIlA9SAU
http://www.youtube.com/watch?v=bWNhdpV5g1A
http://www.youtube.com/watch?v=431WcifvLJI
1998tól 2009ig El Classico gólok válogatva 5 részben, ha esetleg kimaradt volna vkinek az életéből a van Gaal, Ferrer, Antic féle időszak.Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
Bár sztem azt se sokan tudják, h valaha nálunk volt Pellegrino vagy Mendieta.Lehet szemezgetni.![]()
Nekem a 2000es meccs volt az első, aminek az összefoglalójára már tisztán emlékszem, mikor "visszatért" Figo.Asszem hétfő esténként mentek az összefoglalók az eurosporton.