Én veled értek egyet...mindenesetre sztem jelenleg senki nem tudhatja, hogy szeptemberben itt játszik, vagy Londonban...d írta:Fabregas megítélésekor egy valami nem szabad elfelejteni: nekünk szenvedélyünk a foci és a Barcelona, Fabregasnak viszont a munkája, megélhetése, amire feltette az életét. Nem lehet azzal elintézni, hogy pénzéhes volt, amikor elment az Arsenalhoz. Wenger akkor a fizetéssel együtt profi labdarúgó karriert ajánlott neki, míg a Barcelona annyit tudott volna mondani, hogy ha elég jó vagy két év múlva, akkor talán majd kapsz lehetőséget a harmadosztályú B csapatban. 2003-ban, amikor romokban volt a klub, volt, a kiesés közelébe is jutott a csapat, elfogyasztottunk két edzőt egy szezon alatt, elnökváltás következett. És nem egy gigatehetség lett lepattintva a la masiából. Én nem hibáztatom, hogy megragadott egy biztos, nagy lehetőséget.
Azt pedig nekem külön szimpatikus, hogy nem köpi arcon azt a klubot, ami nagy játékost csinált belőle, ne nyilatkozgasson, hisztizzen, fenyegetőzzön. Nem tudni Wenger mit ígért meg neki és mit nem, megállapodtak-e valamiben a korábbiakban, azt tartassa be vele, de ennyi. A klubját tiszteletben kell tartnia, ha nem teszi, az nem jó előjel nekünk sem...
Megmondom őszintén egyébként baromira nem kedvelem Fabregast és bár biztos vagyok benne, hogy jelentősen növelheti erőinket mégsem igazolnám le, ha rajtam állna (szerencsére nem így van), de nem ő az antikrisztus.
Jah és annyit: Sanchez annyit nyilatkozott, hogy vagy a Barcába, vagy sehova. Más a szituáció, belőle pénzt akartak csinálni, de ő maradt is volna akár.
Egyébként lassan ideje lenne eldönteni, hogy mi is lesz a kérdéses sorsú játékosainkkal. A kölcsönadottakat nem tudom, de Milito és Jeffren kérdése mindenképp döntésre vár. Az argentinról a téli átigazolási szezon óta semmi info...plusz még ott van Maxwell is, akiről szintén nagy a csend.
Sanchez úgy néz ki, megvan, Fabregas egy kérdőjel, Bojant elvileg ugye lényegében eladtuk, kb ott tart az ügy, mint Alexisnél. Ennyi a nyári igazolási körképünk jelenleg+ugye Thiago-Fontás. Rendet kéne tenni, hogy akkor kire is számítunk, és akire nem, azokat elpasszolni.