Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nolan a Kezdődiket és a Sötét Lovagot csinálta tudtommalbence-barca írta:Elég sok Batman film van, az összeset kérdezed v esetleg csak a Nolan féle Batmanekt?soadroli írta:Srácok a Batman filmek hogy vannak sorrendben?
Elég sok Batman film van, az összeset kérdezed v esetleg csak a Nolan féle Batmanekt?soadroli írta:Srácok a Batman filmek hogy vannak sorrendben?
Jól gyanítod.Ilúvatar írta:Gyanítom hogy gagyi film lesz, de megér egy próbát
Jó jelenetek, sok jó dolog van a sorozatban, csak én legalább akkora katarzist vártam tőle, mint anno a Maffiózóktól vagy a Boardwalk Empire-től. Eddig egyelőre nem jött.kurdt írta:Itt gondolom arra célzol, hogy ő egy kicsit "más"...
Ennek elleneére (vagy tán éppen ezért is) ő a sorozat egyik legjobb karaktere...hatalmas stílusa van!
http://www.youtube.com/watch?v=iMm1Wih0kug
és ne mond légyszíves, hogy ezen nem szakadtál:
http://www.youtube.com/watch?v=DhkndQ3LML8
vagy ezen:
http://www.youtube.com/watch?v=xyg_v7Vxo4A
Nem volt az olyan rosszIlúvatar írta:Hostel Part II
Beteg fhos darab. Elég elborult film.
1/10
Igazábol 2 ok miatt nézném meg:soadroli írta:Na várjál, vedd úgy, hogy én láttam(amúgy szerintem itt senki nem látta,mert akkor válaszoltak volna), szóval: Ha erős az idegzeted akkor nyugodtan nézd neg, mert szerintem ez még a Mártíroknál(10/10) is lélekrombolóbb, hogy 2 ekkora (férfi)színész nyalja-falja egymástbence-barca írta:Erre a válaszra emlékszem, de ez nem az én kérdésemre adott választ![]()
Én olyantól kérnék választ aki látta is és nem előítéletekkel van...![]()
bocsi ezt muszáj volt. nem csípem a másokat. na jó csak egyet: Sheldon Coopert
nemár, és mi a helyzet Neil Patrick Harris a.k.a Barney Stinsonnal?soadroli írta: bocsi ezt muszáj volt. nem csípem a másokat. na jó csak egyet: Sheldon Coopert
Na várjál, vedd úgy, hogy én láttam(amúgy szerintem itt senki nem látta,mert akkor válaszoltak volna), szóval: Ha erős az idegzeted akkor nyugodtan nézd neg, mert szerintem ez még a Mártíroknál(10/10) is lélekrombolóbb, hogy 2 ekkora (férfi)színész nyalja-falja egymástbence-barca írta:Erre a válaszra emlékszem, de ez nem az én kérdésemre adott választ![]()
Én olyantól kérnék választ aki látta is és nem előítéletekkel van...
ez igaz, de szerintem akkor lenne még igazabb, ha vígjátékból lenne ismert,és most valami drámai arcot játszana, akkor még logikus is lenne.kurdt írta:simán el tudom képzelni, hogy direkt csinálták; tudod, hogy a néző ne folyton Bundy-val azonosítsa Ed O'Neilt....ozsimiki írta:megkeresem ki volt a szinkronrendező,írok egy mailt,h miért volt ilyen figyelmetlen, illetve,h esetleg maga Csuja nem vállalta? utálom az ilyen bakikat. pedig adta volna magát nagyon ez a párosítás.
Erre a válaszra emlékszem, de ez nem az én kérdésemre adott választsoadroli írta:Jelentem én voltambence-barca írta:Még múltkor kértem vélemény az I love you Phillip Morris c. Jim Carrey-s filmről, de akkor nem érkeztek válaszok. Hátha volt aki látta, de az én hszemet nem látta és tud írni róla, h érdemes-e megnézni
úgy rémlik valaki válaszolt neked, kb ilyet:
ha érdekel,h Jim Carrey és Evan McGregor hogy buzulnak, akkor nézd megOzsi
Jelentem én voltambence-barca írta:Még múltkor kértem vélemény az I love you Phillip Morris c. Jim Carrey-s filmről, de akkor nem érkeztek válaszok. Hátha volt aki látta, de az én hszemet nem látta és tud írni róla, h érdemes-e megnézni
úgy rémlik valaki válaszolt neked, kb ilyet:
ha érdekel,h Jim Carrey és Evan McGregor hogy buzulnak, akkor nézd megOzsi
Adom.fcbarca0827 írta:. A 2. még jobb lett, mint az amúgy sem gyenge első évad. Én is nagyon ajánlom. Írtam is már korábban. A Phil Dunphyt alakító Ty Burrell a legjobb az egészben.Egy igazi hatalmas hülye.
![]()
Nem szereted a fekákat nagy fegyverekkel?barca99 írta:Omar néhány jelenete viszont kifejezetten kiborít.![]()
Itt gondolom arra célzol, hogy ő egy kicsit "más"...barca99 írta:Omar néhány jelenete viszont kifejezetten kiborít.![]()
simán el tudom képzelni, hogy direkt csinálták; tudod, hogy a néző ne folyton Bundy-val azonosítsa Ed O'Neilt....ozsimiki írta:megkeresem ki volt a szinkronrendező,írok egy mailt,h miért volt ilyen figyelmetlen, illetve,h esetleg maga Csuja nem vállalta? utálom az ilyen bakikat. pedig adta volna magát nagyon ez a párosítás.
vígjátékot, legyen az sorozat,vagy film, kizárt,h angolul nézzek. Én a poénoknál akkor akarok röhögni ahogy elhangzik, nem akkor amikor végigolvastam,és közben még esetleg az arckifejezést se látom,stb,stb,stb.fcbarca0827 írta:Akkor nézd angolul, úgy nem lesz olyan fura, hogy miért nem Csuja Imre az.ozsimiki írta: Bármekkora sorozat is, lehet tetszeni is fog, sőt biztos, de egy fintor végig ott lesz az arcomon,hogy miért nem Csuja Imre??????!!!!!! :S:S:S:S:SNekem is a kedvenc szitkom az újak közül, ráadásul szerintem fokozatosan lett egyre jobb. A 2. még jobb lett, mint az amúgy sem gyenge első évad. Én is nagyon ajánlom. Írtam is már korábban. A Phil Dunphyt alakító Ty Burrell a legjobb az egészben.
Egy igazi hatalmas hülye.
Egyébként magyarul én is azért nem néztem még bele, mert engem is zavarna, hogy nem Csuja Imre beszél Ed O'Neill száján.
Én úgy tervezem, hogy végig nézem, mert mint írtam, nem rossz. Csak nekem semmi pluszt nem adott eddig, és ez meglep, mert mások meg imádják. Omar néhány jelenete viszont kifejezetten kiborít.kurdt írta:The Wire:
nem tudok elfogulatlanul fogalmazni, ugyanis ez a legjobb sorozat, amit életemben láttam; de szerintem már nem fog megfongni. Ennek ellenére én legalábba második évad végéig eljutnék a helyedben...tudod, hátha...
Akkor nézd angolul, úgy nem lesz olyan fura, hogy miért nem Csuja Imre az.ozsimiki írta: Bármekkora sorozat is, lehet tetszeni is fog, sőt biztos, de egy fintor végig ott lesz az arcomon,hogy miért nem Csuja Imre??????!!!!!! :S:S:S:S:S
az a durva h én megpróbáltam h milyen Ed O'Neil angolul....az a helyzet h Csuja Imre még azt is veri!ozsimiki írta: Bármekkora sorozat is, lehet tetszeni is fog, sőt biztos, de egy fintor végig ott lesz az arcomon,hogy miért nem Csuja Imre??????!!!!!! :S:S:S:S:S
Sajnos nem az a magyarhangja "Al Bundynak" mint a rém rendes családban (Csuja Imre), így még nem kezdtem el. Igazából nem tudom, miért nem volt annyi eszük,és szakmai hozzáértésük,h vele szinkronizálták, ez a színész összeforrt vele Magyarországon,és úgy lett volna tökéletes.gergo9 írta:
Lehet ajánlottam már itt is a Modern Family-t, de nem nagyon láttam véleményt ilyesmit róla még. Nagyon-nagyon ajánlós sitcom.
http://www.imdb.com/title/tt1442437/
10/9.5