Sanama írta:Mihu,
Pique valószínűleg úgy be volt robbanva mint Cesc, ugye?!

Arról mit tehet valaki, hogy mennyi pénzt kérnek érte? Ezt az egy dolgot magyarázza már el valaki, köszi!
Azért nem Fabregas a hibás. Félreértitek Tocy-val. Nekem ilyen tekintetben az elv zavar. Az, hogy volt egy saját nevelésű játékosunk, aki ingyen kezdő lehetett volna, de azért mert ő nem bírta kivárni a sorát, sokkal fontosabb volt neki a szerződés alján a szám meg utána a sok 0. Lesz 35-40 millióért egy olyan játékosunk, aki 0 azaz NULLA euróba került volna. Piqué esetében az 5 millió még az elmegy kategória. Na de 35-40 millió...2 jó játékost tudnánk belőle venni...
Tocy:
"És ahhoz, hogy jön v nem jön? Ő jönne, tavaly is megmondta, idén is megmondta, Wenger nem engedi. De persze mindenért Fabregas a hibás..."
Erre csak ennyit tudok mondani: nem most kéne hangoztatni hogy jönne...akkor nem kellett volna elmenni...
És lehet hülyézni engem, meg hogy elfogult vagyok negatív irányba, meg hogy baromságokat beszélek...de azt hiszem hogy engem igazol az a szavazás amin a szavazók 90%-a Thiago mellett tette le a voksát Fabregas-szal szemben...szerintem a katalánok kicsit jobban értenek a Barca-val kapcsolatos dolgokhoz mint mi, és jobban átérzik a dolgokat mint mi innen 2000 km-ről. Akkor lehet őket is hülyének és elfogultnak nevezni.