Igazad van, Xavi és Ini is jobbak mint Cesc, jelenleg. De akkor írom másképp. Cesc már kb. 3 éve hozza azt a szintet,amiért ide lehet hozni. Sancheznek volt 1 jó éve,és jönnie kell. Érted mit akarok mondani? De Sancheznél is mind3 támadója jobb a Barcának... :PMost a Cesc témába nem akarok belefolyni.Tocy írta:Höhh? Én meg téged nem értelekSanama írta:Tök mindegy, hogy hogy de 40 körül lesz az összeg amit előbb utóbb megkap az Udinese egy csatárért, akit a Barca a padra vesz. Oké, Fabregas is így érkezne, de azért szerintem Cesc nem 1 éve bizonyítja, hogy posztján egyedülálló. A másik meg,hogy be fog-e válni az megint egy más kérdés.
Az meg megint más kérdés, hogy mennyit fog játszani. Ha annyit,mint Bojan akkor hatalmasat fogok nevetni az egészen...Ha meg többet, akkor nem fogom érteni mi volt a baj BojannalNa hát úgy látszik nálam ebből sehogy nem fog jól kijönni Sanchez
De az árától függetlenül(végülis nem én fizetem ki), ha már jön, remélem felveszi a ritmust, és szállítani fogja a gólokat, ha Villa megint egy ilyen ferge....tegesszezont produkál majd , aztán remélem azt is, hogy Pep megadja neki a lehetőséget, hogy megmutassa mit tud.
Cesc pont hogy nem egyedülálló...van nála jobb : Xavi és Iniesta
Akik történetesen épp nálunk játszanak, és még van egy Thiagonk is, tehát Fabregasra semmi szükség jelenleg, jó ha itt van, de nem létszükséglet. Miközben a folyamatosan fejlődő Sanchez hiányposztra érkezik, látható, hogy a csatáraink nem bírják végig a szezont, kell a rotálás. És hogy mi volt a baj Bojannal? Hát csak annyi h szrt sem ért
Ezért nem rakta be Pep, Sanchezt majd be fogja, ha úgy teljesít...
Bojan-Sanchez párhuzamhoz még egy pár szót. Írod, hogy be fogja tenni Pep, HA ÚGY TELJESÍT. Na hát, ez volt a baj Bojannal is. Sokan mondjátok,majd játszik ha úgy teljesít... Padról,hogy teljesítsen valaki?

Sanchez se fog gólt lőni, és Gijon védelmet feltörni ha padon ül ... Vagy 5perceket játszik.