Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Igen, ez nagyon jó kérdés!!Tocy írta:Csak azt nem értem, hogy ez kinek vicces?ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... /Send-ohh/
Csak azt nem értem, hogy ez kinek vicces?ALEXDP írta:Finom kis szösszenet egy "sportbaráttól" akin már eléggé kiüt a sikerélmény hiánya miatti frusztráció!
Abba kéne hagyni a mindig nyerést, különben lassan üldözni kezdik a Barca drukkereket....
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... /Send-ohh/
Azért nagy különbség, h én meg is indokoltam, h miért, míg a kolléga csak annyit mondott, h Xavi érdemelné meg legjobban, hozzá semmi indoklás. Pedig ezen a fórumon igenis szokás indokolni a dolgokat.fcbarca0827 írta:
szerk.: Jaaa, értem ez egy odabökés volt a "Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás?"-ra". Sebaj, legalább tudjátok én kire voksoltam.
Gondolom, mert 17 éve folyamatosan az Interben, a legmagasabb szinten teljesít, mert 17 éve a világ egyik legjobb védője, mert megnyert szinte mindent, amit lehet... Valami hasonló okok miatt szavazhatott rá LG. Amúgy én Raúlra nyomtam a voksomat.Sanama írta: Miért is Zanetti? Mert Interes...?
Miért is Zanetti? Mert Interes...?LG írta:Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Nem tudom hallottatok-e már ( valszeg igen ) a Golden Foot nevű díjról,amit egy igazi legenda kap meg minden évben. Mindig 10 jelölt van és neten kell rájuk szavazni. Most ott van a jelöltek között Xavi és Puyol is, de szerintem aki igazán megérdemelné a Xavi. Tehát gondolom nemkell senkit sokáig kérlelni, hogy dobjon egy szavazatot a zseninkre a www.goldenfoot.com oldalon. Egyébként olyan kis játékosok nyerték már meg eddig a díjat mint pl.
Ronaldinho, Ronaldo vagy Totti.
Ha már említették ezt előttem akkor bocsánat, de ismétlés a tudás anyja![]()
Ha Ronaldinho megnyerhette....LG írta:Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Nem tudom hallottatok-e már ( valszeg igen ) a Golden Foot nevű díjról,amit egy igazi legenda kap meg minden évben. Mindig 10 jelölt van és neten kell rájuk szavazni. Most ott van a jelöltek között Xavi és Puyol is, de szerintem aki igazán megérdemelné a Xavi. Tehát gondolom nemkell senkit sokáig kérlelni, hogy dobjon egy szavazatot a zseninkre a www.goldenfoot.com oldalon. Egyébként olyan kis játékosok nyerték már meg eddig a díjat mint pl.
Miért is Xavi érdemelné meg? Mert Barcás? Sztem ezek közül a jelöltek közül mindenki abszolút megérdemelné. De én Javier Zanettinek adnám, mert ő van a legrégebb óta az iparban, és egy csodálatos pályafutás van mögötte, és még mindig nagy jó, emellett egy olyan ember, akit maximálisan tisztelni lehet. Persze előbb v. utóbb Xavinak és Puyolnak is meg kéne kapni, de én még várnék velük. Mert sztem ennek a díjnak azért van egy kicsi életműdíj feelingje, és Xavi és Puyol még javában "írják" az életművüket.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Én már szavaztam Puyolra.Messiboy19 írta:Sziasztok!!
Nekem miért nincs magyar felirat?Firefox írta:Megnéztem az összes részét, már vagy 3-4 hónapjaPrimitive írta:Ti láttátok már ezt a dokumentumfilmet a Zseniről?
Én vagyok nagyon figyelmetlen, vagy ez Nektek is új? Kötelező megnézni!!!!!!!
Megnéztem az összes részét, már vagy 3-4 hónapjaPrimitive írta:Ti láttátok már ezt a dokumentumfilmet a Zseniről?
Én vagyok nagyon figyelmetlen, vagy ez Nektek is új? Kötelező megnézni!!!!!!!