Lionel85 írta:Zubizarreta: "Fontás és Thiago személyében két játékost már igazoltunk is az első csapat számára. A klub irányelve az, hogy először megnézzük, milyen tehetségeink vannak, majd csak ezek után nézünk szét a piacon..."
Szép mondat, csak jelen állás szerint sántít. Ugyanis itt van legalább 3 éve a Fabregas-ügylet, ami semmi másról nem szól, minthogy a "saját kutyánk kölyke" hazataláljon és mindenki boldog legyen. Ha csak és kizárólag a szakmai oldalról közelítenénk meg a dolgot, nyilvánvaló, hogy nem a 35-40+ milliós játékost vennénk meg, aki vonakodva jön el Londonból, hanem azt, aki olcsóbb, könnyebben megszerezhető, értem ezalatt akár egy fiatal felhozatalát a B csapatból. Márpedig jelenleg vannak olyan játékosok, akik képesek lennének beépíteni a középpályára, oda, ahova Fabregast szeretné megszerezni a vezetőség.
Thiago támadó szellemű középpályás, így ő Xavi vagy Iniesta alternatívája lehetne, de ott van Oriol Rosell, aki ugye nincs annyira rutinos, mint Thiago, de ő is tehetséges. Ő a védekezésben jeleskedik, így akár őt is be lehetne rövid időn belül építeni a felnőttek közé. Mindkettő a lehető legolcsóbb megoldás. Ha valóban előbb néz körbe a fiatalok között a vezetőség, akkor így kellene csinálnia és Fabregasról egy szót sem ejteni mindaddig, amíg számos jelölt ki nem esik. Ez az én véleményem.
Ezek jó gondolatok osztom is, de én úgy vagyok vele, h rengeteg a tehetség, de vagyunk annyira nagy klub, h igenis szükség van külföldi vagy más honnan való játékosokra.Mert ha így állna a vezetés hozzá, akkor Pedro helyén játszhatna G. Dos Santos, Iniesta helyén Arteta, anno Eto'o helyén S.Garcia,Valdes-Arnau,Abidal-Fernando Navarro és így tovább sztem lehetne még sorjázni.Mind-mind jó játékos lenne egy jó csapatunk velük, csak vhogy úgy gondolom nem igazán lennénk a világ trónján.
Remélem érted miről beszélek.
http://translate.googleusercontent.com/ ... imbKpIyxyQ
The Sun se annyira kacsás, meglátjuk mennyire van alapja a szó szerinti, ,,Nem játszok többet az Arsenalban" idézetnek.
Azért a Fabregas "ellenesek" arra is gondoljanak, h mi lenne velünk, ha úgy járnánk, mint tavaly a Madrid, ha lesérül bármelyik játékos az első 5ösből.

Sztem nyelnénk nagyokat, szükség van a mélyítésre egyszerűen és az újra.