Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
álljon meg a menet! elfogadom, h fájt a kritika, amit Villa kapott, de ne keverjük már össze Messivel...barcadv7 írta:Nem az argentín drukkerekről beszéltem, hanem azokról a barca drukkerekről akik ész nélkül osztanak mindenkit, és ha késöbb az általuk istenített játékos hasonló szituba keveredik, mint akiket elötte szidalmazott akkor mennek a kifogások. Mert mindenki megérdemli a kritikát csak Messi nem? Ha meg nem bírja a lelke a kritikát akkor elmehet pszichologushoz. Különben is nagyfiú, ki tudja nyitni a száját ha valami úgy megy ahogy neki kellemetlen. Ha pedig az edző tényleg köré akarja építeni a csapatot (mert erről is lehetett olvasni) akkor ezeket figyelembe kell vennie.
a foci még mindig csapatjáték... a modern fociban nincs olyan, h egy ember legyőzzön 11-et... Messi 3-4-5-tel még elbánik adott esetben, de ezt sem csinálja utána senki, pláne nem folyamatosan...LG írta:De pont azért a világ legjobbja, h ilyenkor hátára vegye a csapatát?
Talán mert nagyságrendekkel több Barca drukker van, mint argentina-drukker? A Messi fanboiok pedig nem kritizálnak. Jah és a Barca nem hajnali 4-kor játssza a meccseit.barcadv7 írta:Azért vicces hogy Messi bármilyen rosszul teljesít a válogatottban, ITT semmiféle kritika nem éri. Bezzeg ha egy barca meccsen akárki egy kicsit is gyengébb akkor megy az osztás.
egyedül kevés hozzáLG írta:De pont azért a világ legjobbja, h ilyenkor hátára vegye a csapatát?
az én véleményem az,hogy messi tudását felnagyítja a körülötte lévő csapat(barca). mondom ezt úgy,hogy a világ jelenlegi legjobbja.barca99 írta: De akkor miért sz@r mindenki a válogatottban? Miért nincs semmi játék? Miért abból vannak a legnagyobb helyzetek, hogy Messi átviszi 3-4 emberen, és jól passzol? Ezen kívül miért nincs SEMMI?
Nem azt mondom, hogy Messinek semmi felelőssége nincs ebben, de hogy a taktikailag nulla szövetségi kapitányoké vastagon az érdem, azt lefogadom.
De akkor miért sz@r mindenki a válogatottban? Miért nincs semmi játék? Miért abból vannak a legnagyobb helyzetek, hogy Messi átviszi 3-4 emberen, és jól passzol? Ezen kívül miért nincs SEMMI?LG írta:Sztem meg lehet érteni, akik haragszanak rá Agentinában. Azt lássák, h itt parádézik, ontja a gólokat, otthon meg semmi...hát, igazából ha argentin lennék én is bepipulnék. Tudom, h más a válogatott, meg a Barca, de akkor is. Azért hatalmas különbség van az ott és az itt mutatott teljesítménye között, és nem kenném feltétlenül csak az aktuális argentin szöv. kap. nyakába.
Ez így van! Sokan ezt elfelejtik, pedig tény, hogy van nagyon sok szurkolója odahaza, de mivel nem megy neki a válogatottban, így az antiMessi-hangok erősebbek. De amint leesik egy cím a válogatottnál, akkor már rendeződni fog minden és a kritikusok is lecsillapodnak. Az, hogy nem játszott klubszinten saját hazájában, nem az ő hibája, mindenki tudja már szinte kívülről az életét, azt hiszem ezt nem lehet a szemére vetni. Aki nem ismeri vagy csak szimplán rosszakarója, az mindig is ki fogja fütyülni, akármi lesz Leóval a válogatottban.Capon írta:Á ez az egész...
Persze biztos izgatja mit gondolnak a honfitársai de nyilván nem Argentína teljes népessége utálja.
Ez így szokott lenni sajnos.Taibi írta:Bezzeg ha véletlen megnyernék a Copát Messi vezérletével, akkor egyből ő lenne az isten...
Bezzeg ha véletlen megnyernék a Copát Messi vezérletével, akkor egyből ő lenne az isten...
Az 1 hónapos pihenő, amit más játékos is megkap, nem azt jelenti, hogy nem is edz egyáltalán... (szép is lenne)B. írta:azzal tisztában vagyok, hogy mi mindent csinált, de egy ilyen szintű sportembernek nem kell hónapos pihenőEnjoy írta:Mert a döntőig fogja vonszolni a válogatottat, ami július 24-én lesz, ill. az elkövetkező napokban buli, ill. Argentínában csapatbuszos ünneplésB. írta:jó eza gif![]()
mért lenne "ló@@sznyi" a pihenője?
A többiek ez idő alatt már 2 felkészülési meccset lenyomnak úgy, hogy már voltak erőnléti, alapozó edzések.
Messi pedig ezután fog kapni pihenőt, hogy kipihenje az elmúlt évet...
Szerinted fog kapni mondjuk 2hétnél több szabit? mert szerintem nem!
és amilyen 1 év van mögötte (vb, bajnokság, kupa&bl döntő, copa america) ahhoz képest simán lehet mondani hogy ló@@sznyi pihenője lesz.
azzal tisztában vagyok, hogy mi mindent csinált, de egy ilyen szintű sportembernek nem kell hónapos pihenőEnjoy írta:Mert a döntőig fogja vonszolni a válogatottat, ami július 24-én lesz, ill. az elkövetkező napokban buli, ill. Argentínában csapatbuszos ünneplésB. írta:jó eza gif![]()
A többiek ez idő alatt már 2 felkészülési meccset lenyomnak úgy, hogy már voltak erőnléti, alapozó edzések.
Messi pedig ezután fog kapni pihenőt, hogy kipihenje az elmúlt évet...
Szerinted fog kapni mondjuk 2hétnél több szabit? mert szerintem nem!
és amilyen 1 év van mögötte (vb, bajnokság, kupa&bl döntő, copa america) ahhoz képest simán lehet mondani hogy ló@@sznyi pihenője lesz.
Mert a döntőig fogja vonszolni a válogatottat, ami július 24-én lesz, ill. az elkövetkező napokban buli, ill. Argentínában csapatbuszos ünneplésB. írta:jó eza gif![]()