Jahhdaffy írta:ez jó,tetszett!Capon írta:daffy ebben az ügyben már nem is kulcsszereplők vannak hanem főhősök. Annyit olvastunk már róluk mintha egy regény lenne.
lassan nekem is az az érzésem,hogy túlnő a cé-s mizérián. a fő probléma az,hogy egyik fél sem elég határozott. az arsenal nem mondja,hogy pl. 45 milla az ára és 44.9ért már nem vihető,bár ha jól tudom,most épp akciós és 40be hozható. a barca pedig mondhatja,hogy 38at ad érte,ha nem kell,akkor elhozzák 30ba nasrit vagy pastorét vagy valaki mást és ott rohad meg egy boldogtalan(?) játékos. erre a boldogtalanra érdemes kitérni,mert ő boldog az arsenalban,de eligazolna haza a barcába. ezek nálam ütik egymást. olyan ez,mikor egy tizenéves először költözik el otthonról,de honvágya van. fabregas még fogja wenger kezét,aki kb az orrát is fújja,de mehetnék is van.
csak Cénél nem volt kérdés mert a kb 2 legnagyobb hívta, és vagy így vagy úgy de ment volna,mert ugye több pénz,több marketing....
Ja és ő szerintem arra a MAJDNEM top szintre mindenhol képes lenne...
Fabre ügye más.
Ő csak ide jönne,de ide nagyon,viszont nem lehet érte annyit fizetni ,mint amennyit bárki, szerintem nemcsak az Arsenal kér.
Na letszí:-)