Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mostani U-17-es vb-n viszont beállt a franciáknál egy srác és a szpíker aszondta hogy Bilbao playa. Na most ugye utánpótlás csapatoknál lehet még trükközni, de azért furcsa volt hallani.Initom írta:akkor továbbra és él a hagyomány...viszont így le a kalappal előttük!Fecooo írta:Ander Herrera Bilbao-ban született...
élő példa hogy ilyen felfogással is oda lehet érni...
akkor továbbra és él a hagyomány...viszont így le a kalappal előttük!Fecooo írta:Ander Herrera Bilbao-ban született...
Ennek örülök, remek igazolás!Initom írta:de pl most leigazolták Ander Herrerrát,ő lehet hogy nem ba.szk!
Azt hiszem mind ba.szkS.Agüero írta:Ha jól tudom az összes játékosuk spanyol, de azt nem tudom, h b.aszk-e mind.Am a Bilbao még mindig azt csinálja,hogy csak bas.zk játékosokat igazolnak?
Azért is kérdem. Mert a tetszetős játék meg Mou két világ.daffy írta:én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.
én ilyet sose mondtamchonggy írta:Te szereted Mou-t?daffy írta:bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.
Így van. A Bilbao az utóbbi években mindet játszott, csak tetszetős focit nem. Ha ezzel a brigáddal Bielsa képes lesz rá, akkor nagy zseni. De én két másik lehetőséget valószínűbbnek látok: megpróbálja, de bele bukik, v. folytatja az eddigi vonalat, vagyis a játéktördelős, inkább defenzív, sokat szabálytalankodó játékot.barca99 írta:Egy kicsit félek Bielsától, attól függetlenül, hogy messze ők játszották a legőszintébb, legjobb focit a tavalyi VB-n. Kíváncsi vagyok, hogy megpróbálja-e a 3-3-1-3-at Spanyolországban... közel sem olyan mozgékony a kerete, mint Chilének, fizikailag viszont nagyon erősek.
bielsa jó lesz a klubnak. tetszetős focit játszat.ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
Hmm elég érdekes, Caparros elég szépen felépítette a b.aszkokat!EU liga is volt, és évről évre fejlődtek!Nem tudom Bielsa mit fog alkotni nem lesz egyszerű dolga elfogadtatni magát a szurkolókkal!ab1daL írta:Lezajlottak a Bilbao-nál az elnökválasztások, az új elnökük Josu Urrutia, volt Bilbao játékos. Így eldőlt, hogy Caparrós távozik a vezetőedzői posztról, és az ő helyét Marcelo Bielsa veszi át.
csak mert akkor van a clássico.fcbarca0827 írta:Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
csak kiváncsiság...afelé volt legutóbb is...
Igen. December 8-án kezdődik.Initom írta:de mi dec. 11-én nem klubvilágbajnokságon leszünk?
csak kiváncsiság...afelé volt legutóbb is...
egyszer úgy is szembe kéne nézni ezekkel a csapatokkal így szezon elején még frissek vagyunk, hamar túl leszünk a nehezén ráadásul így áprilisban a bajnokságban könnyebb ellenfeleink lesznek a Bl fontos szakaszánál így Pep nyugodtan rotálhat. Csak a 35. fordulóra legyen 10 pont az előnyünkInitom írta:ott a mastercard :DD amúgy nem semmi lenne!víscaelbarca!forever írta:a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!![]()
![]()
sajnos ez megfizethetetlen
![]()
![]()
De a kezdés sem lesz egyszerű
ott a mastercard :DD amúgy nem semmi lenne!víscaelbarca!forever írta:a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!![]()
![]()
sajnos ez megfizethetetlen
![]()
![]()
a világ minden pénzét odaadnám hogy lássam ahogy CR, Mourinho meg Perez beállnak a sorfalbachonggy írta:35. fordulóban nálunk van a Klasszikus,várom a sorfalat!
messideco írta:Nem, csak a beképzeltséget nem szeretem... OFF végeBarcaforever írta: Imádom az ilyen pozitív emberek.Vagy ha Madrid drukker vagy akkor okés.