Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Mourinho sem azt képviseli, amit egy Real-edzőnek kell...ab1daL írta:Nem ülnek olyan hülyék ott fennt... Laughing
az a baj, h nem számít, milyen értelmes a vezetőség, ha a végső döntésre nem tudnak hatással lenni...ab1daL írta:A Confidential szerint Pepe szerződéshosszabbításában Mourinho kulcsszerepet játszott. Nélküle lehet, hogy meg sem történt volna. Az egyik gond az volt, hogy a vezetőség néhány tagja nem akarta meghosszabbítani a szerződését, mondván Pepe nem azt képviseli a pályán, amit egy Real Madrid játékosnak kell.
Nem ülnek olyan hülyék ott fennt...
hogy ha már szítani szeretnéd a feszültséget,legalább leírhatnád rendesen.tuziat96 írta:hallotátok hogy a REAL NEM EGYEZIK BELE HOGY ÁT TEGYÉK A CLASSIKOT
10 VAGY 11 EGYEZNEK BELE MIT GONDOLTOK???
azt a focit,amelyet én szeretek jelenleg semmilyen csapat sem játssza.Asys írta: Tudom
![]()
És örülök, mert ahhoz, hogy ennyi dudás megférjen egy csárdában, minimum egy mágus Verebes vagy egy csodarabbi szükségeltetik.
S mivel Ti lesztek jövőre is a legnagyobb kihívónk (remélem ezt bóknak veszed), s nem rökönyödsz meg, hogy szurkolok a csapaton belüli esetleges konfliktusért nálatok.![]()
Nagy kár Daffy, hogy nem Barcásnak születtél, elférnél a mi táborunkban.Nincs kedved váltani? Ráfoghatnánk, hogy megvilágosodtál vagy, hogy elkaptad a Figo szindrómát.
------------------------------------casillas,adan-----------------------------------daffy írta:
------------------------------------casillas,adan-----------------------------------Asys írta:A Real kerete nem nagyon szűkül... sőt!
Coentrao egyértelműen erősítés, de mi lesz Marceloval? Azt senki nem fogja bebeszélni nekem, hogy az amúgy is túlzsúfolt középpályára vagy a csatársorba fog fellépni...
Na sebaj. A lényeg, hogy a mi keretünk mélyüljön és ne bővüljön.
Na hát igen ég és föld a mostanihoz képest, s még Csárli is volt az edzőnk, jött boldog boldogtalan, PetitBarcaforever írta:http://www.youtube.com/watch?v=EswjTS04rTk
http://www.youtube.com/watch?v=XlXsmsZHlyM
http://www.youtube.com/watch?v=dGXDIlA9SAU
http://www.youtube.com/watch?v=bWNhdpV5g1A
http://www.youtube.com/watch?v=431WcifvLJI
1998tól 2009ig El Classico gólok válogatva 5 részben, ha esetleg kimaradt volna vkinek az életéből a van Gaal, Ferrer, Antic féle időszak.Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
Bár sztem azt se sokan tudják, h valaha nálunk volt Pellegrino vagy Mendieta.Lehet szemezgetni.![]()
Nekem a 2000es meccs volt az első, aminek az összefoglalójára már tisztán emlékszem, mikor "visszatért" Figo.Asszem hétfő esténként mentek az összefoglalók az eurosporton.
Én konkrétan miattuk lettem katalán fan!Enjoy írta: Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.
Olyan passzokat adott, ill. készített elő helyzeteket.. Öröm volt nézni.
Ő és Rivaldo volt a kedvencem, miattuk lettem talán Barca drukker.
Igen, jogos, de még sok embert lehetne említeni így pl egy hatalmas Barca szív volt Cocu is, de az ilyen Bonano,Dutruel,Cristanvalokra nem szívesen emlékszem vissza.Enjoy írta:Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.Barcaforever írta:Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
Bár sztem azt se sokan tudják, h valaha nálunk volt Pellegrino vagy Mendieta.Lehet szemezgetni.![]()
Olyan passzokat adott, ill. készített elő helyzeteket.. Öröm volt nézni.
Ő és Rivaldo volt a kedvencem, miattuk lettem talán Barca drukker.
Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.Barcaforever írta:Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
30+drenthe= 20 milliógergo9 írta:30millió+Drenthe Ez k.vasok. Gyenge 40millió. Pepe szintén 30 kettőért együtt meggondolnám a 30-at
nagyon kedvelem garayt,szerintem jó védő. talán még élkluboklnál is megállná a helyét a kezdőben. albiolnál jobb és megértem a távozását,nem ezt érdemli.Emlékszem én még vártam is a gyereket.Amit a Racing-ba nyújtott az tetszett.
Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...
Hasonlóra gondoltam én is. Meg azzal az 5 meccsel amit nálunk játszott volna sem lenne előrébb (feltehetően).kurdt írta:Feltehetően ugyanaz, ami Caceresszel, aki ugye anno "helyette" érkezett...Tdavid írta: Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...
Feltehetően ugyanaz, ami Caceresszel, aki ugye anno "helyette" érkezett...Tdavid írta: Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...
Igen ez így volt.ab1daL írta:Szerencsétlen Garay, emlékszem még az volt a hír, hogy mi vesszük meg, csak valami gixer közbe jött, ezért került a fővárosba.