Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Én konkrétan miattuk lettem katalán fan!Enjoy írta: Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.
Olyan passzokat adott, ill. készített elő helyzeteket.. Öröm volt nézni.
Ő és Rivaldo volt a kedvencem, miattuk lettem talán Barca drukker.
Igen, jogos, de még sok embert lehetne említeni így pl egy hatalmas Barca szív volt Cocu is, de az ilyen Bonano,Dutruel,Cristanvalokra nem szívesen emlékszem vissza.Enjoy írta:Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.Barcaforever írta:Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
Bár sztem azt se sokan tudják, h valaha nálunk volt Pellegrino vagy Mendieta.Lehet szemezgetni.![]()
Olyan passzokat adott, ill. készített elő helyzeteket.. Öröm volt nézni.
Ő és Rivaldo volt a kedvencem, miattuk lettem talán Barca drukker.

Kluivert-et kihagytad a sorból, brutál jó játékos volt.Barcaforever írta:Furcsa visszanézni a régi nagymenőket így Bogarde,Zenden,Giovanni,Sonny Anderson,Sergi,Abelardo,De Boer,Simao,Rivaldo,Figo,Luis Enrique,Guardiola.
Bár sztem azt se sokan tudják, h valaha nálunk volt Pellegrino vagy Mendieta.Lehet szemezgetni.![]()

30+drenthe= 20 milliógergo9 írta:30millió+Drenthe Ez k.vasok. Gyenge 40millió. Pepe szintén 30 kettőért együtt meggondolnám a 30-at
nagyon kedvelem garayt,szerintem jó védő. talán még élkluboklnál is megállná a helyét a kezdőben. albiolnál jobb és megértem a távozását,nem ezt érdemli.Emlékszem én még vártam is a gyereket.Amit a Racing-ba nyújtott az tetszett.
Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...
Hasonlóra gondoltam én is. Meg azzal az 5 meccsel amit nálunk játszott volna sem lenne előrébb (feltehetően).kurdt írta:Feltehetően ugyanaz, ami Caceresszel, aki ugye anno "helyette" érkezett...Tdavid írta: Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...
Feltehetően ugyanaz, ami Caceresszel, aki ugye anno "helyette" érkezett...Tdavid írta: Ilyenkor gondolok abba bele hogy mi lett volna ha nálunk köt ki a srác...

Igen ez így volt.ab1daL írta:Szerencsétlen Garay, emlékszem még az volt a hír, hogy mi vesszük meg, csak valami gixer közbe jött, ezért került a fővárosba.

van inkább hagyják a fszba casillason.d írta:Inkább Carvalhonak, mint Ramosnak, vagy Cének.
Cikkben ott van, hogy kinek adnák oda a karszalagot a szurkolók (marcaról szavazás) Xabi Alonso vezet toronymagasan. Egy olyan szavazást is megnéznék hogy: Egyetért e azzal, hogy Casillastól elvegyék a kapitányi karszalagot? (és mivel ezt a nagy mester speciálisötös mondja, az igenek nyernének) Mind1, engem hidegen hagy mit csinál, remélem ha meglépi, kicsit marad majd tüske Ikerben, abban nem reménykedek, hogy ilyen miatt elmegy, de kicsit összekuszálhatja az öltözőt.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573
hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Amúgy a felsoroltak közül XAbi Alonso lenne nyilván a legjobb megoldás, de másodiknak CR sztem jobb lenne, mint Ramos...Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573
hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Minden esetre akkor kell egy vkp, Özil és egy jó középcsatár.. Milito?! Azt hittem meg fogja venni Mou mikor a Real edzője lett.daffy írta:az valószínű,mert vkp nélkül nem fogunk kiállni. vagy lass vagy khedira a csapatban lenne. kaka-ra nem számít mou és mivel nyíltan megmondta,meglepetés lenne a maradása. ronaldo nálam még mindig szélső akár hány gólt is rúg.