Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Annyiért meg pláne megérte!sneco7 írta:Most látom,hogy hivatalosan 7,5 millióért kerül Valenciába. 2016-ig írt alá, pénteken mutatják be.
én nem örülök annak hogy a idegenben lesz az 1. clásscioab1daL írta:Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
december 11. Real Madrid-FC Barcelona
április 22. FC Barcelona- Real Madrid
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....És végre az első Clásico a Bernabeuban lesz, és a tavaszi pedig a Camp Nouban.
![]()
Szerk.: december 11 körül a csapat a klub Vb-n lesz, úgyhogy az időpont még kérdéses.
Szerk.2.: a Madriddal szemben szerintem csak egy valami tüske lehet még bennünk: a sorfal állás 2008-ban. Idén meg lesz a lehetőség, hogy a Camp Nouban állhassanak sorfalat.![]()
Bár nem lesz egyszerű úgy intézni.
Az első forduló:pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Köszi,Üdv: P.
Legalább hamar letudjuk a Málagat.pety27 írta:Első forduló augusztus 21. Málaga-FC Barcelona
december 11. Real Madrid-FC Barcelona
április 22. FC Barcelona- Real Madrid
Szép kis kezdés az eléggé megerősödő Málagával ....
Én is csak annyit tudok,hogy ma lesz a sorsolás,de hoy pontosan hánykor azt nem.pety27 írta:Hali.
Nem tudja véletlenül valaki hogy mikor fogják sorsolni a 2011-12es bajnoki menetrendet ?? Mert kerestem de sehol nem találtam időpontot..
Köszi,Üdv: P.
Így van, ez egy tökéletes igazolás. Vétek lett volna Piattit a 2. osztályban hagyni, várható volt hogy eligazol. A Valencia remek választás! Gondolom min. 10 millió lehetett?! Mindenesetre megérte, ügyes kis játékos.noname írta:A mundon van egy cikk, miszerint a Valencia megszerezte Piattit. Ha igaz, nagyon jó vétel. Piatti nagy tehetség, ő volt jóformán az egyedüli színfolt az Almeriában évek óta. Hamar meglett Joaquin helyettese.
Malaga.LG írta:Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Emlékszem 2004/2005 környékén még a világ egyik legjobb szélsőjének tartották, és Európa legjobb csapatai, mint a Real, Barca, Chelsea akarták megszerezni. De ő maradt, aztán később elment a Valenciába beégni. Így járt.
Miért Joaquin hova igazolt?noname írta:Hamar meglett Joaquin helyettese.
Személy szerint örülnék, ha odaigazolnának.Mondjuk Valero elviekben megy a Napolihoz.ab1daL írta:Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Továbbá tervbe van véve Lucho González.(a cikkben ott van még, hogy Pelle szeretné Cazorlat és Borja Valerot, de sztem ők csak pletyka, vagy legalábbis nincs hivatalos érdeklődés sztem MÉG értük)
ab1daL írta:Újabb malagai igazolás: Sergio Sánchez a Sevilla-tól.
Továbbá tervbe van véve Lucho González.(a cikkben ott van még, hogy Pelle szeretné Cazorlat és Borja Valerot, de sztem ők csak pletyka, vagy legalábbis nincs hivatalos érdeklődés sztem MÉG értük)
Igen van rá esélyRobcsyy írta:szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ik-2083022
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.
szvsz jövőre ők lesznek az a "fekete ló" csapat... vagy bejön nekik a vérfrissítés, vagy nem. tény, hogy nem sz.arral gurigáznak, de minden évben ezt mondjuk az Atletico M.-ra is, hogy na majd most odaérhetnek, aztán sehol sincsenek. És azért ott minőségibb játékosok vannak. legalábbis én azt gondolomBobberto írta:Megvan a Málaga 6. igazolása!
http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/ma ... ik-2083022
Úgy tűnik komolyan kell velük számolni lassan, főleg, ha az edző össze is rakja őket. Nem lesz ez rossz.
Ezek után tök fölösleges abban bízni, hogy rövid időn belül változni fog a helyzet és nem csak két csapatról fog szólni a spanyol bajnokság. Sajnos elérkezett oda a helyzet, hogy nem lehet tovább görgetni az akadályt, ha a játékosok sztrájkolni fognak, az tényleg jelent valamit. A Levantéről bajnokság közben is tudvalevő volt, hogy úgy lépnek pályára a játékosai, hogy nem kapnak fizetést. Volt is év elején egy Caicedo-hiszti.