daffy írta:áthozom ide.
nem mondtam,hogy kifizetődő a 45 millió. sokkal inkább adnám ganso vagy lucasért cserébe. ennek oka az,hogy a realhoz jött egy özil,aki meg van áldva egy kis játékintelligenciával és máris félisten lett(ez volna ganso)
egy dm,aki gyors(ez lenne lucas)
és neymar kaliber pedig hiányzik. higura lecserélném,de nem 20 milliós ráfizetéssel.
Értem. Ha már mindenképp a brazilokat pásztázzuk csatárügyben (amúgy én is a Seleçãoért szorítok), akkor is Pato sokkal inkább megérné azt a 45 millát, mert egy Real Madrid szintű klubba, úgy gondolom ennyi pénzt egy ilyen kulcsposztra egy európai szinten is bizonyított klasszisért érdemes kifizetni (bár láttunk már sok értelmetlenül magas összeget a királyi klub háza táján. Nyilván ez imidzs kérdés is valamilyen szinten...). És ugye ezeknek Pato felel meg jelenleg a brazilok közül, mind korban, mind képességben.
A másik, ha valakiben akkora tehetség lakozik, hogy szinte minden pénzt megér a kluboknak az aláírása (bár én még ebben az esetben is sokallom a 45 milliót), de pont erre akarok kilyukadni, hogy Neymarban szerintem nincs meg ez a fajta veleszületett tehetség. Ő egy nagyon gyors, dinamikus játékos, aki nagyon érzi a kaput, és a gólhelyzeteket, de nem egy (röviden mondva) zseni.
Például Gansoban sokkal inkább megvan a zseni, ahogy te is utaltál rá. De még ő sem az a tiszta tehetség. (ráadásul szerencsétlen sérülékenységre is hajlamos...)