Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
van inkább hagyják a fszba casillason.d írta:Inkább Carvalhonak, mint Ramosnak, vagy Cének.
Cikkben ott van, hogy kinek adnák oda a karszalagot a szurkolók (marcaról szavazás) Xabi Alonso vezet toronymagasan. Egy olyan szavazást is megnéznék hogy: Egyetért e azzal, hogy Casillastól elvegyék a kapitányi karszalagot? (és mivel ezt a nagy mester speciálisötös mondja, az igenek nyernének) Mind1, engem hidegen hagy mit csinál, remélem ha meglépi, kicsit marad majd tüske Ikerben, abban nem reménykedek, hogy ilyen miatt elmegy, de kicsit összekuszálhatja az öltözőt.Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573
hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Amúgy a felsoroltak közül XAbi Alonso lenne nyilván a legjobb megoldás, de másodiknak CR sztem jobb lenne, mint Ramos...Fecooo írta:http://www.nemzetisport.hu/nso_hirek/re ... ot-2084573
hm.... az érv a legzseniálisabb: olyat akar, aki közelebb helyezkedik el a bíróhoz, h gyorsan mehessen reklamálni, mert "sokszor lenne erre szükség"...
Minden esetre akkor kell egy vkp, Özil és egy jó középcsatár.. Milito?! Azt hittem meg fogja venni Mou mikor a Real edzője lett.daffy írta:az valószínű,mert vkp nélkül nem fogunk kiállni. vagy lass vagy khedira a csapatban lenne. kaka-ra nem számít mou és mivel nyíltan megmondta,meglepetés lenne a maradása. ronaldo nálam még mindig szélső akár hány gólt is rúg.
Már tudom ki lesz a megfelelő ember: Altintopdaffy írta:xabi nem vkp,hanem kkp,csak néha hátra van tolva. amolyan hátsó elosztó,de nem a tipikus ütköző,az lass.Barcaman1993 írta: Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.
dm védőmunkáját megcsodálhatjuk a copán is,agyatlanul rohangál fel-le. ezt a védőmunkát a szélen casillas is lehozza.
szerk: sahin nem nagy reménység,én pénzt nem adtam volna érte,de mivel óccsó volt,így sokat nem lehet vele bukni. özil sorsára is juthatna(de szerintem nem fog)
az valószínű,mert vkp nélkül nem fogunk kiállni. vagy lass vagy khedira a csapatban lenne. kaka-ra nem számít mou és mivel nyíltan megmondta,meglepetés lenne a maradása. ronaldo nálam még mindig szélső akár hány gólt is rúg.MessiFan írta: Sohaaa. Inkább Benzema mint Higany.. Jobb lenne azt az embert elküldeni szerintem.
Védelemmel egyet értek viszont én máshogy játszatnám Özilt. "több terhet" adnék a vállára.
-----------Xabi--Sahin----------
-----------------------------------
-----------Özil----Kaká----------
---Benzema-------Ronaldo-----
Tuti nem lesz ilyen soha. Ez csak az én elképzelésem.
:DXDdaffy írta: dm védőmunkáját megcsodálhatjuk a copán is,agyatlanul rohangál fel-le. ezt a védőmunkát a szélen casillas is lehozza.
Sohaaa. Inkább Benzema mint Higany.. Jobb lenne azt az embert elküldeni szerintem.daffy írta: -------------------------casillas---------------------
ramos--------carvalho----------pepe--------marcelo
---------khedira----------xabi---------sahin-----------
---------özil--------------higuain-------cé--------------
ha most kell összerakni a kezdőt,josé valószínű ezt állítaná ki.
xabi nem vkp,hanem kkp,csak néha hátra van tolva. amolyan hátsó elosztó,de nem a tipikus ütköző,az lass.Barcaman1993 írta: Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.
Végülis logikusnak hangzik, de ezekkel a "nagy reménységekkel" mindig óvatos vagyok. Ha azt nézzük, hogy Xabi és Khedira is vkp, akkor sztem egyébként Özil is lehozhatja azt a posztot. És akkor befér DM, aki azért segíti a védekezést.daffy írta:ha igazak a hírek 4-3-3ra állunk át és nem nagyon tudok olyan embert,aki sahin helyén lehozza a posztot. özil nem,mert nem fog védekezni is,granero inkább ne,gagoBarcaman1993 írta: Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt., canales megy kölcsönbe,lass távozni akar. kihagytam valakit? egy esetben tudom elképzelni,hogy sahin nem fog rendszeresen kezdeni,ha jön valaki elé.
vagy ha mégsem lesz 4-3-3![]()
ha igazak a hírek 4-3-3ra állunk át és nem nagyon tudok olyan embert,aki sahin helyén lehozza a posztot. özil nem,mert nem fog védekezni is,granero inkább ne,gagoBarcaman1993 írta: Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt.
Nem akarlak megbántani és nem is foglak, mert mi értelme lenne, de honnan veszi mindenki Madridban, hogy Sahin kezdő lesz? Még 1 meccset nem játszott a csapatban, míg Di Maria pl. végigjátszotta a tavalyi idényt.daffy írta: -------------------------casillas---------------------
ramos--------carvalho----------pepe--------marcelo
---------khedira----------xabi---------sahin-----------
---------özil--------------higuain-------cé--------------
ha most kell összerakni a kezdőt,josé valószínű ezt állítaná ki.
Pont ezt mondom. Pepék arra "tanítanak" bennünket, szurkolókat, hogy még ezek után se nézzük le az ellenfelet és még véletlenül se mondjunk ilyet.Barcaman1993 írta:Mi nem ígérgetünk semmit, úgyhogy nem tudunk pofára esni. Most a csapatra gondolok. Minden évben ez megy. Mindig megmondják, hogy most ők a jók, mi eláshatjuk magunkat aztán jön egy 5-0, 2-6 és társai. Kicsit visszavennének a szájukból és az arcukból sztem sokkal könnyebb lenne és könnyebb is lenne elviselni őket. Másfelől még mindig nem látom, hogy mivel kerülhetnének elénk. A mi játékunk nem valószínű, hogy változni fog, főleg ha ilyen minőségi cseréink lesznek. Aztán azt se látom, hogy ők, hogyan lépnek majd előrébb. A védelmük most egész jó, a támadósorukon nem tudom mit lehetne még erősíteni, aztán a kp-n is ott van Özil és Xabi nem, hiszem, hogy kiszoríthatóak lesznek majd. Magyarul max. 1 helyen változik a csapatuk.MessiFan írta:Aztán pofára ne essünk..
megkérdezték,válaszolt. neki a real a legjobb,ahogy mourinhonak is mindig az,aki a csapatánál van,jelenleg cé. nem hinném,hogy bele kell kötni,fáj,hogy ezt mondta?Boixos írta: okés, h lelkes, de legalább hülyeséget ne beszéljen. jelenleg miben a legjobb a madrid a világon? az egy főre jutó kupatörésben?
nem tehet róla,hogy mindig ugyan arról kérdezikIlyen nem volt. De olyan se volt, hogy minden héten x nyilatkozat megjelenik arról, hogy jövőre megverjük a Madridot és társait. 1-2 ilyen nyilatkozat belefér, de huszadszorra főleg általában ugyanazoktól az emberektől már unalmas és idegesítő.