Barcaman1993 írta: Ne egy 20 éves sráctól -aki pár meccsen játszott az évben- várjunk csodát.
Anno 2005/2006-s szezont gyengébben kezdte a csapat, és mindenki egy 17-s éves gyerektől várta a csodát. És lett is csoda, mikor végre a sok huzavona után játszhatott, jelentősen feljavult a csapat. Csak aztán sajna a Chelsea ellen lesérült, de látszott, h most bátran lehet rá számítani.
Anno Bojan szintén 17 évesen lett bedobva a mélyvízbe, és ő is nagyon jól állta a sarat, csak aztán Pep mesternél kegyvesztett lett.
De ha Pepet nézzük, ő is simán betdbta a fiatal Busquetset a világ legjobb vkp-a kárára, szóval hanyagoljuk, h Thiagora nem lehet terhet rakni, mert túl fiatal. Honnan tudjátok, h nem birná a terhet, mikor még nem is tette rá soha terhet a Barcánál??? A korosztályos csapatokba volt rajta teher, mert húzóember volt mindig, és remekül helyt állt. A kevés lehetőséget, amit kapott a felnőtt csapatnál remekül használta ki.
Én ezt a gyereket 17 évesen láttam játszani, és már akkor nagyon érett volt, nem hiszem, h most ne állna már készen komolyabb feladatokra. Sztem ezt TI is tudjátok, csak megpróbáljátok bemagyarázni, h kell Fabregas.