Varatrix írta:Game90 írta:Már az összes nagyobb nevet el akarják vinni az Ágyúsoktól, de persze a selejt nem kell senkinek, Squillaci, Denilson, Bendtner...
Ezt én nem egészen értem. Minek igazolna valaki selejtet?
Úgy selejt, hogy az Arsenalnak nem kellenek, de máshova azért beférnének.
Squil Laci: ha jön Cahill/Samba, akkor csak 5. számú CB lenne, de egy angol/spanyol/olasz középcsapatba szerintem simán beférne.
Denilson: róla csak ennyit:
http://utwenger.blog.nepsport.hu/archiv ... _Denilson/ De még mindig csak 23 éves, olasz/spanyol/brazil csapatban jó lenne.
Bendtner: egy Fulham/AVilla/Schalke-féle csapatban jó is lenne, 10-15 gól benne van szezononként.
Clichy-hez még: egyik oldalon fogalmazták meg jól, nem is szakmailag fog hiányozni, hanem emberileg. A 2003-2004-es veretlen csapatnak ő volt az utolsó tagja (Fabregas is itt volt már, de ő nem játszott a bajnokságban).
Song is belekeveredett egy ügybe...:
http://www.arsenal.vitalfootball.co.uk/ ... p?a=523974
Tocy írta: Amúgy a Chelsea évek óta szinte alig igazol, a kezdő 11 az utóbbi 4 évben kb alig változott. Most megvették Torrest, és ennyi, ezen a nyáron egy hang sem volt arról, hogy mit és kit akarnak.
Azért igazolgattak ők rendesen az elmúlt években is: Anelka, Ivanovic, Malouda, Bosingwa, Zsirkov, Ramires, Luiz, Torres. Meg az előző átigazolási szezont is sikerült 100 millió mínusszal zárni

Fognak ők most is igazolni, Falcao/Hulk/Modric/Pastore/Kaká ötösből szerintem kettőt megvesznek.
ManCity: Mancini ide vagy oda, de ilyen kerettel szerintem 2 éven belül bajnokságot fognak nyerni. Belegondolni is rossz, hogy milyen erős keretük van, minden posztra 2 közel azonos képességű játékos. Bár Tévez most mondta, hogy el akar igazolni, nélküle azért nehéz lesz:
Carlos Tevez has scored or assisted 42% of Manchester City's Premier League goals in the last two seasons.
Jelenleg így néz ki nálam a PL élmezőnye, de ez még bőven változhat 2 hónap alatt:
1. ManUnited
2. ManCity
3. Chelsea
4. Arsenal
5. Liverpool
6. Tottenham