Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
Bobberto
Capitá del Barça

2011.07.05. 21:19:15

Most megy a Chile - Mexico meccs ismétlése. Nagyon jól játszik, és tényleg nem ismer elveszett labdát. Elveszíti a labdát, majd gyors sprint érte és becsúszva szerzi vissza. Gyors, dinamikus és jól helyezkedik.

Még a passzait csiszolni kell, de arra itt lehet lehetősége. Kis passzos játék viszont ugyanúgy fekszik neki.
Maga a chilei válogatott is nagyon jól játszik, egyértelműen uralják a játékot. A mexikóiak csak kontrákból tudnak veszélyhelyzetet létrehozni.
Kép
Lionel85
Llegenda del Barça

2011.07.05. 20:05:43

Akármennyire is kula eddig a Copa, az oddsok szerintem nem változnak és továbbra is a két nagy esélyes a döntőre. Bár a második körben azért már mindkettőnek fontos a győzelem, az Argentinoknak főleg el kell kapni a listavezető Kolumbiát.
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.05. 19:45:16

Nem láttam a meccset,, de ezek szerint elég jól játszott. Annak még örülök is, h nem túlzottan jól, mert az még felnyomhatná az árát.
maki
Jugador del Barça

2011.07.05. 15:37:31

Firefox írta:Minden valamire való támadás tőle indult, pontos beadásai voltak(igaz egy nagyon lecsúszott a lábáról), és ami nekem irtózatosan tetszett, hogy ha eladta a lasztit, azon nyomban vissza is szerezte. Egyfolytában rohangált(nem eszetlenül), labdákat szerzett, osztogatott, biciklizett(-mert ugye azt nem lehet kihagyni :lol: ), talán ennyi lenne a mondandóm.
Egyébként jó reggelt! :wink:
Egy hatalmas ziccert kihagyott kb a 3. percben és elég sok rossz indítási kísérlete volt, sokszor próbálta Suázot kiugratni 3-4 védő között is. Így szerepeltek a negatívumok is :D Tényleg ő volt a legaktívabb, jó meccse volt. Ja, és úgy látszik, hogy sarkazgatni is eléggé szeret, az utolsó 3 chilei meccsen átlagban legalább 5-6 látható volt tőle :D

Mindkettő egész jó meccs volt végre, talán az Uruguay-Peru összességében jobb volt, mert ott Peru is mutatott valamit, a másik meccsen Chile dominált, az eddigi legmeggyőzőbb teljesítmény volt a Copán. Kicsit csalóka lehet ez a teljesítmény a fiatal mexikóiak ellen, de azért a Copa előtt megverték Ecuadort és Paraguay ellen is döntetlent játszottak ezzel a csapattal.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.05. 11:44:48

Firefox írta:Megnéztem mindkettőt, nem is aludtam éjszaka(párom sem tudott elaludni :lol: , szóval ketten néztük-romantikus mi? :lol: ), de megérte fennmaradni.Az uruk is jól tolták, de chilei meccs még jobb volt. Ki merem jelenteni, hogy ennek a chilei válogatottnak a gerince Sánchez.Minden valamire való támadás tőle indult, pontos beadásai voltak(igaz egy nagyon lecsúszott a lábáról), és ami nekem irtózatosan tetszett, hogy ha eladta a lasztit, azon nyomban vissza is szerezte. Egyfolytában rohangált(nem eszetlenül), labdákat szerzett, osztogatott, biciklizett(-mert ugye azt nem lehet kihagyni :lol: ), talán ennyi lenne a mondandóm.
Neked is, és köszi a rövid összefoglalást! :wink: A következő kérdésem amúgy is Sánchezre vonatkozott volna, a meccsről meg elolvastam az nso értékelését. A Chile-Uruguay a Copa "mini" Argentín-Brazil ütközete lesz. :)
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Firefox
Capitá del Barça

2011.07.05. 11:12:09

Barcaman14 írta:Áhh, pont a erről a 2 meccsről maradtam le. :roll: Tudtam hogy élvezhetőbbek lesznek, de képtelen voltam nyitva tartani a szemem. :) A Chile-Mexikót megnézte valaki? Kíváncsi lennék mit alkottak!

Remek: Csütörtök, Argentína-Kolumbia, 02:50! :?
Megnéztem mindkettőt, nem is aludtam éjszaka(párom sem tudott elaludni :lol: , szóval ketten néztük-romantikus mi? :lol: ), de megérte fennmaradni.Az uruk is jól tolták, de chilei meccs még jobb volt. Ki merem jelenteni, hogy ennek a chilei válogatottnak a gerince Sánchez.Minden valamire való támadás tőle indult, pontos beadásai voltak(igaz egy nagyon lecsúszott a lábáról), és ami nekem irtózatosan tetszett, hogy ha eladta a lasztit, azon nyomban vissza is szerezte. Egyfolytában rohangált(nem eszetlenül), labdákat szerzett, osztogatott, biciklizett(-mert ugye azt nem lehet kihagyni :lol: ), talán ennyi lenne a mondandóm.
Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.05. 10:44:12

Áhh, pont a erről a 2 meccsről maradtam le. :roll: Tudtam hogy élvezhetőbbek lesznek, de képtelen voltam nyitva tartani a szemem. :) A Chile-Mexikót megnézte valaki? Kíváncsi lennék mit alkottak!

Remek: Csütörtök, Argentína-Kolumbia, 02:50! :?
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.05. 10:40:09

d írta:Persze, de azért az sem tagadható, hogy a döntetlen ellenére is beljebb vannak játékban, mint Argentína, vagy Brazília. A tegnapi meccs egyébként nem volt langy, volt egy kitartó ellenfele Uruguaynak, ha ÍGY veszítenek pontot az egészen más, mint a teljesen fogalmatlan brazil vagy argentin válogatott.
Így van, ez belefér, nem jött össze, de a brazilok játéka óriási csalódás, az már égő. Persze ettől még nyilván továbbjutnak, és akár meg is nyerhetik a tornát, csak ez az első meccs ciki volt szerintem.
d
Entrenador del Barça

2011.07.05. 10:38:02

Persze, de azért az sem tagadható, hogy a döntetlen ellenére is beljebb vannak játékban, mint Argentína, vagy Brazília. A tegnapi meccs egyébként nem volt langy, volt egy kitartó ellenfele Uruguaynak, ha ÍGY veszítenek pontot az egészen más, mint a teljesen fogalmatlan brazil vagy argentin válogatott.
daffy
Madridista

2011.07.05. 10:34:29

d írta:Csak az első meccset tudtam megnézni a tegnapiak közül, de így is mosott [auto_cenzúra] vagyok, de megérte! Jó kis mérkőzés volt az Uruguay-Peru, az első jó meccs a Copán, amit láttam (bár ahogy olvastam amúgy is). Bár az uruk sem nyertek, de sokkal összeszedettebb csapatot alkotnak, mint a másik két fő esélyes. Lassan átrendeződnek az oddsok.
amíg meccset sem nyernek,addig kitörölhetik a rendezettséggel. langyi a copa,akár csak a foci úgy általában.
d
Entrenador del Barça

2011.07.05. 10:31:50

Csak az első meccset tudtam megnézni a tegnapiak közül, de így is mosott [auto_cenzúra] vagyok, de megérte! Jó kis mérkőzés volt az Uruguay-Peru, az első jó meccs a Copán, amit láttam (bár ahogy olvastam amúgy is). Bár az uruk sem nyertek, de sokkal összeszedettebb csapatot alkotnak, mint a másik két fő esélyes. Lassan átrendeződnek az oddsok.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.05. 10:01:38

Az u17-s VB-b végül is ki nem ütötte Németország az angolokat, de 3-2-re nyertünk, hozzá kell tenni, h volt 3-0 is, és akár jóval több is lehetett volna. De így alakult, mos megúszták ennyivel. :lol:
Leomessi14
Entrenador del Barça

2011.07.05. 09:19:34

Na a mai meccsek mar jobbak voltak.
Cheile nagyon szepen focizott,de mindent kihagyott es meg igy i nyerni tudott.
Perunak pedig vegre volt taktikaja,a szoros emberfogassal nem sokat tudtak kezdeni az uruk...es meg a kontraik is jok voltak.
Kép
Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!

2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Valbali
Capitá del Barça

2011.07.05. 00:30:22

Eddig a kiscsapatok tornája ez. :)
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.04. 17:11:48

LG írta: Hát az utolsó Afrika kupa is hatalmas csalódás volt, könnyen lehet ez is az lesz. Sztem nem véletlen az utolsó 2 VB európai dominanciája sem. Ha a játékoskereteket nézzük, még annyira nincsenek is lemaradva a Dél-Amerikai, ill. ázsiai csapatok, de szervezettségben, taktikában sehol sincsenek.
Azért tegnap Venezuela nagyon szépen szervezetten focizott, öröm volt nézni ahogy kialakítottak kis háromszögeket, s zavarták a labdásokat!Az más kérdés, hogy a brazilok dinamikusabb is játszhattak volna, az éjszaki meccs meg egyáltalán nem volt rossz!Elizaga nagyokat fogott a maga 39 évével!S simán lehetett volna 1:1 a meccs is!Eddig én ezt a 2 mérkőzést láttam, szerintem nincsen akkora gond a színvonallal!Első meccseken mindenkinek az a cél, hogy pont legyen!
Kép
Kép
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 16:54:03

Enjoy írta:Biztos írták már korábban előttem, de valami iszonyat pocsék ez a CopaAmerica. Alig vannak helyzetek, gólokról nem is beszélve.
Tegnap el is aludtam a brazilok második félidején, de látom nem maradtam le sok mindenről...
Ez eddig szégyen! Nem hiszem, hogy nekem lennének iszonyatosan nagyok az elvárásaim. :evil:
Hát az utolsó Afrika kupa is hatalmas csalódás volt, könnyen lehet ez is az lesz. Sztem nem véletlen az utolsó 2 VB európai dominanciája sem. Ha a játékoskereteket nézzük, még annyira nincsenek is lemaradva a Dél-Amerikai, ill. ázsiai csapatok, de szervezettségben, taktikában sehol sincsenek.
Enjoy
Capitá del Barça

2011.07.04. 16:47:23

Biztos írták már korábban előttem, de valami iszonyat pocsék ez a CopaAmerica. Alig vannak helyzetek, gólokról nem is beszélve.
Tegnap el is aludtam a brazilok második félidején, de látom nem maradtam le sok mindenről...
Ez eddig szégyen! Nem hiszem, hogy nekem lennének iszonyatosan nagyok az elvárásaim. :evil:
Kép
Stalkyard
Director del Fútbol

2011.07.04. 15:46:03

Lionel Kicsi Messi írta:A Premier League újonca, a Swansea komoly statisztikai mutatókkal rendelkező támadót nézett ki magának: a Barcelon B-csapatának csatárát, Jonathan Sorianót szeretné megszerezni a walesi gárda. A 25 éves támadó az elmúlt idényben a spanyol másodosztály gólkirálya volt, a rájátszással együtt 36 meccsen 32 góllal. Ezzel a teljesítménnyel Soriano a Swansea mellett a Wigan, az Udinese és az Olympique Marseille figyelmét is magára vonta, ám a walesiek mindenkinél előbb szeretnék felvenni a kapcsolatot a játékossal.
- A napokban találkozom a játékos képviselőivel, és remélem, hogy gyorsan sikerül is nyélbe ütnünk az üzletet. Nagy szükségünk volna Sorianóra, számunkra ő a tökéletes játékos. Olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen illeszkedik a játékstílusba, amelyet képviselünk, és amelyben hiszünk - mondta a Swansea elnöke, Huw Jenkins.

Remélem nem viszik el a B csapattól!:/ Mondjuk lehet az angol premier liga jót tenne neki!
Szerintem ha kap egy megfelelő ajánlatot, éljen csak vele. A nagycsapatban a kora miatt szerintem nem vár rá nagy jövő, míg a B-ből azért már jócskán kinőtt. Ha jó pénzt kapunk érte, szerintem mehet, és egy jó kis játékos válhat belőle a későbbiekben. Csak kérdéses, hogy a Premier League mennyire feküdne neki... :roll:
Az éjjel soha nem érhet véget!

Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Lionel Kicsi Messi
Capitá del Barça

2011.07.04. 15:31:13

A Premier League újonca, a Swansea komoly statisztikai mutatókkal rendelkező támadót nézett ki magának: a Barcelon B-csapatának csatárát, Jonathan Sorianót szeretné megszerezni a walesi gárda. A 25 éves támadó az elmúlt idényben a spanyol másodosztály gólkirálya volt, a rájátszással együtt 36 meccsen 32 góllal. Ezzel a teljesítménnyel Soriano a Swansea mellett a Wigan, az Udinese és az Olympique Marseille figyelmét is magára vonta, ám a walesiek mindenkinél előbb szeretnék felvenni a kapcsolatot a játékossal.
- A napokban találkozom a játékos képviselőivel, és remélem, hogy gyorsan sikerül is nyélbe ütnünk az üzletet. Nagy szükségünk volna Sorianóra, számunkra ő a tökéletes játékos. Olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen illeszkedik a játékstílusba, amelyet képviselünk, és amelyben hiszünk - mondta a Swansea elnöke, Huw Jenkins.

Remélem nem viszik el a B csapattól!:/ Mondjuk lehet az angol premier liga jót tenne neki!
Kép
daffy
Madridista

2011.07.04. 13:01:09

LG írta:
daffy írta:
a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
Ebben igazad van, aki pl. jól tud biciklizni, kötényeket osztani, esernyőzni, trükközni, az általában túlsztárolt lesz. Egy dolog, h a közönség egy részének tetszik. Én is szeretem az ilyen játékosokat, de csak akkor, h ha e mellett valóban hasznos és jó játékot nyújtanak, nemcsak feleslegesen, agyatlanul cifrázzák a játékot.
Majd meglátjuk, h mi lesz ezekből a gyerekekből, mindenesetre azért meglepődnék ha Ronaldinho, Deco szintű zsenik válnának belőlük.
ez a hazájukban nem igen szokott megváltozni. oda elég az agyatlan cselezés is. ha átjönnek és rendes edző foglalkozik velük,akkor majd a felesleget levetkőzhetik,ganso és lucas le is fogja,ebben biztos vagyok
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 12:57:36

daffy írta:
a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
Ebben igazad van, aki pl. jól tud biciklizni, kötényeket osztani, esernyőzni, trükközni, az általában túlsztárolt lesz. Egy dolog, h a közönség egy részének tetszik. Én is szeretem az ilyen játékosokat, de csak akkor, h ha e mellett valóban hasznos és jó játékot nyújtanak, nemcsak feleslegesen, agyatlanul cifrázzák a játékot.
Majd meglátjuk, h mi lesz ezekből a gyerekekből, mindenesetre azért meglepődnék ha Ronaldinho, Deco szintű zsenik válnának belőlük.
d
Entrenador del Barça

2011.07.04. 12:44:00

Nem lehet csak a túlsztárolt fiatalokra kenni ezt a tegnapi meccset. Ennél azért láthatóan többet tudnak, de akárcsak az argentinoknál, itt sem állt össze a taktika, a csapat még egyáltalán.

Nagyon hiányoltam a középpályát is, Lucas és Ramires szereplése külön-külön is megkérdőjelezhető, hát még így... Paolo Henrique pedig képtelen volt olvasni a játékot, nagyon nem tudta mit kellene itt kezdeni most. Modern foci középpálya nélkül?

Nekem Pato tetszett a támadótrióból, igaz kihagyta a ziccereit és nem csinált igazából semmi kiemelkedőt, de látszik rajta, hogy sokkal sokoldalúbb játékos, mint a másik kettő. Hiába, a Milanba most már belevertek a fejébe pár dolgot.

Neymar minden, ami nem Pedro, örülök, hogy azért komolyabban nem merült fel a neve a Barcánál, mert nagyon sokat kellene alakítani rajta.
visca el barca
Presidente del Barça

2011.07.04. 12:38:22

Game90 írta:Nike adott egy kis ajándékot Ronaldonak:
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... alt_labak/
ronaldo jo sulyban van. akkora feje van mint egy lufi :D
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cumbee
Entrenador del Barça

2011.07.04. 12:34:54

Igazából szerintem 1 bajuk volt tegnap a fiatal braziloknak. Volt velük szemben egy védelem. Az igazság az, hogy nem nagyon nézem a Brazil bajnokságot, max összefoglalókat lesek meg, de engem azok a meccsek mindig egy keményebb All-Star gálára emlékeztetnek. Mintha úgy lennének vele a csapatok, hogy jól van védekezünk-védekezünk, de azért ne basszuk már el a játékot azzal, hogy komolyan is csináljuk.
Ilyenkor meg jön a meglepi, hogy az ellenfél védője oda is lép, esetleg testtel elnyomja őket, meg be-bevetődnek a labda elé. Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy legkésőbb az egyenes kieséses szakaszra már összeáll a játékuk és jó eredményt érnek majd el, csak hát így most azért fura.
Amúgy azért nem olyan [auto_cenzúra] ez a kis brazil olimpiai válogatott.:D Vágja valaki, hogy mi az átlagéletkor a mostani Copa csapatoknál? Úgy tűnik ők most kicsit más utat választottak mint az európaiak és nagyon ráfeküdtek a fiatalításra.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.04. 12:14:09

daffy írta: ki van még a santosból? neymar és ennyi.
Ganso is onnan van, ha jól tudom.
Válasz küldése