Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
piton
Capitá del Barça

2011.07.04. 19:31:36

Messithebest írta:Mindenesetre a meccs egy picit megszerettette velem a teniszt, így mostantól jobban követni fogom a dolgokat, hajrá Federer + Djoko :D US Open mikor kezdődik?
Augusztus 29.-én kezdődik! Szóval 2 hónap a kezdésig.

http://www.usopen.org/
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.04. 18:56:41

Bodi írta:Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
Murray kb. játéktudást illetően Djokovic szintjén van. A szerbről is 2-3 éve még mindenki azt gondolta, h nem lesz képes a két naggyal felvenni a verseny, most pedig láthatjuk, h ebben az évben a legjobb. Ezzel csak azt akarom mondani, h a skótnak sem kellene sok, h a csúcsra érjen. Egy kis szerencse, fejben legyen kicsivel erősebb és máris ott van. Mondjuk az sem igazán segíti, h hatalmas a nyomás rajta. A hazai GS nem igazán neki való, asszem közel 100 éve nem nyert brit Wimbledon-t, erre most mindenki tőle várja. Én úgy gondolom, h az ő GS-je az ausztrál vagy a US Open lehet, de inkább az ausztrál. Év elején még inkább benne van a pakliban a meglepetés, év eleji forma stb. Jelenleg úgy érzem, h Federer-t megtudná oldani, Nadal és Djokovic az, aki nála jobb, de mindketten mentálisan vannak felette jóval.
Murrayt először fejben kellene rendbe tenni, h higgye el, h képes nyerni. Van jó pár nála gyengébb képességekkel rendelkező játékos, akinek van GS győzelme.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
Bodi
Director del Fútbol

2011.07.04. 18:30:59

Egyébként Murray hogy nyerhetne GS-t?
Én egyre inkább úgy látom,hogy önerőből soha,egyedül azt tudom elképzelni,hogy a nagy hármasból Federer visszavonul,a Djoko-Nadal párosból valaki megsérül,a másikat pedig eltakarítja valaki,aki éppen akkor élete napját fogja ki(mint múlt héten Tsonga Federerrel).
Így esetleg...
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.04. 17:45:19

http://sportszelep.nso.hu/sportszelep/a ... o-2084540/

Nem volt könnyű a tegnapi nap Andy Murray számára sem.
US open augusztus vége, szeptember eleje.
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.04. 10:46:35

Mindenesetre a meccs egy picit megszerettette velem a teniszt, így mostantól jobban követni fogom a dolgokat, hajrá Federer + Djoko :D US Open mikor kezdődik?
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 08:56:31

Grat Djokovicsnak! Már évek óta a kedvencem, régóta láttam, h benne van a tehetség, de vhogy az eredmények mégsem jöttek úgy, fejben sokszor elmentek neki fontos meccsek. De erre az évre nagyon összeszedte magát. Sztem Federer győzelme a RG-on most még inkább felértékelődött.

A US openen kíváncsi leszek, h mi lesz. Djokovicsnak amúgy is kemény pályán megy leginkább, szóval most őt tartom a fő esélyesnek. Nyilván nagy esélyes a címvédő Nadal is. Federer nagy kérdőjel számomra, de nem írnám még le, oda tenném őt is. Mást viszont nem nagyon, ebből a 3 emberből fog kikerülne a győztes.

Egy kis MMA.
Tegnap unatkoztam, kapcsolgattam a TV-t, és az Eurosport 2-n pont az Overeem vs Verdum meccs ismétlése ment. Megnéztem, és hát fogalmam sincs, h ebből hogy hozták ki győztesnek a hollandot. Látványosan elkerülte a földharcot, de ha állóharcra került a sor, ott is jobb volt nála a brazil. Az első menet sztem eléggé egyértelmű, a másodikban megsérült Verdum térde, ez megzavarta, ennek köszönhetően abban a menetben jobb volt Overeem, a 3. menet viszont ismét a brazilé volt, sőt, ha sztem egy 10 másodperccel tovább tart Overeem feladta volna... :roll:
Dühítő, mert szerintem már így is túlértékelt volt a gyerek, ez a győzelem még inkább azzá teszi.
A K-1 VB döntőn is az elődöntőben kifogja a sérült Gökhan Sakit, a döntőben meg a Schiltet legyőző, törött orrú Peter Aerts-et. Alig volt mákja, főleg, h Bonjasky ill. Hari ott sem voltak. :roll:
Jó harcos a holland, de sztem egyik szabályrendszerben sincs a legszűkebb elitben. :roll:
scott neal
Barça B

2011.07.03. 23:26:55

Hát ezek után tényleg senki mondhatja hogy nem meg érdemelt a világ elsőség, mondjuk ez a rafa nagyon messze volt a legjobbjától,rengeteget hibázott, főleg döntő szituációban, illetve a hosszú labdamenetek többségét novak nyerte, valamint a fonákok nagyon gyengék voltak, és ez a 3 dolog amit mondtam ez mind a sérülésére írható,az is szenzáció volt hogy egy ilyen sérüléssel döntős volt, de ez nem von le semmit djoko érdemeiből, de se baj az év első fele djoko-é volt, a 2. fele rafa-é lesz bele értve a vb-t is:D

VAMOS RAFA :D :D :D
Scooby Bent Bwoy
Capitá del Barça

2011.07.03. 20:47:50

Ez tényleg szép volt Novaktól, meg az egész éve az, de Rafa nem volt 100%-os, szinte örülhetünk, hogy sérülése után folytatni tudta, azért előtte is le a kalappal, talán a köv. GS-t megnyeri, és remélhetőleg ismét felkerül a világ tetejére nemsokára.
"Olyan sok a sötét itt, hogy elvakít a fény,
de tesó vissza nincsen út, előre sose félj!
Tudod az élet ilyen, hogy mindig valami fáj
előre menni kell amíg van talaj amin állj."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.03. 19:58:03

Na én csak a döntőt láttam, látszódott a spanyolon, hogy sérült volt, de ez nem von le semmit Djokovic érdemeiből, aki "idegen" borításon is tudott nyerni!És így már nem is kérdőjelezheti meg senki a megérdemelt világelsőségét!Kemény borításon megint jó lesz a szerb, így Flashing Meadowsban(kedvenc GS) is van bőven esély!Szép volt Novak =D> :lol:
Kép
Kép
Kép
Adam Philip
Barça B

2011.07.03. 19:35:58

Messithebest írta:
Adam Philip írta:Bár alapjában véve minden sportágban szorítok a spanyoloknak ( a magyarok után természetesen), van két ember, akinek sohasem tudnék szurkolni. Az egyik Fernando Alonso, a másik Rafa Nadal.
Ugyan nem ember, de a Real Madridot mért hagyod ki? :roll: :twisted:
Azt hittem, ez, főleg ezen a fórumon magától értetődik. :D

Nálam mindenképp, már 12 éve így van, és így is maradt örökre. :D
MatyiG
Adminisztrátor

2011.07.03. 19:12:41

rafa nagyon bambult első 2 szettben és onnan már nem tudta sajnos visszahozni. :?
3. szett után pedig azt hittem, h döntő játszma fogja eldönteni, ki nyeri Wimbledont, de Djoko megérdemelten nyert 4 szett alatt. :)

szerk.: btw, mikor kezdődik US Open?
kanty
Llegenda del Barça

2011.07.03. 19:04:43

A döntőről is lemaradtam. :cry:
Aki egy Grand Slam döntőben legyőzi Rafael Nadalt, az megérdemelten nyer. Gratulálok Djokovicnak és ezzel a győzelemmel a világelsősége is megérdemelt.
Majd meglátjuk, h mit hoz a jövő.
VAMOS RAFA!
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.03. 18:33:33

Adam Philip írta:Bár alapjában véve minden sportágban szorítok a spanyoloknak ( a magyarok után természetesen), van két ember, akinek sohasem tudnék szurkolni. Az egyik Fernando Alonso, a másik Rafa Nadal.
Ugyan nem ember, de a Real Madridot mért hagyod ki? :roll: :twisted:
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
piton
Capitá del Barça

2011.07.03. 18:07:08

Bravo Djokonak megérdemelte már nagyon. Ha Federer nem állítja meg Párizsban akkor valszeg az RG-t is behúzta volna.

Roger wimbledoni teljesítménye csalódás volt számomra, ahhoz képest hogy ez a kedvenc tornája, 2 éve nem tud eljutni még az elődöntőig sem. Remélem a US Openre összeszedi magát, nem tudom van e még benne egy GS győzelem, remélem igen, csak egyre több a jó játékos, aki már GS-t is tud nyerni. :o :)
Kép
Hattrick: Ádáz Pitonok
Replay
Director del Fútbol

2011.07.03. 17:59:53

Pár megjegyzés:

- irigylem a szerbeket, ahhoz képest, hogy mekkora bajban van az ország és mennyivel jobb nekünk, esélyünk sincs ilyen teniszezőre.

- Sport1: Kaplár F. megint hozta magát, mert továbbra sem jut el az agyáig: LABDAMENETBE NEM POFÁZUNK BELE!

- US Open: Federer már nem tudja magát felszivni, Murray-nél ez a max. Nole-Nadal párost Delpo tudná fenyegetni, ha végre vissza tudná nyerni régi formáját.
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.03. 17:52:26

Hát ez elúszott....

Grat Djokonak a győzelemhez, megérdemelten nyert. Egy Wimbledon döntőbe nem fér bele, hogy így elszúrjon két szettet Rafa egy ennyire jól játszó Djokovic ellen.
Fejben most megverték Nadalt, reméljük a US Openen mentálisan és fizikálisan felfrissülve címet véd, és visszavághat Novaknak!

Vamos Rafa! És bravo Djokovic!
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.03. 17:50:47

Megérdemelten nyert Djokovics, eddigi teljesítményének megkoronázásaként. Nadal túl sokat hibázott ma, a fontos pillanatokban meg főleg. Gratula Djokonak.
Rivaldo-A Legnagyobb.
bence-barca
Llegenda del Barça

2011.07.03. 17:50:21

Örülök Djoko győzelmének, itt a döntőben neki szurkoltam! :)
Federer a kedvencem, de hát ő ugye sajnos kiesett már hamarabb, Nadal úgyis fog még nyerni jó pár GS-t szerintem... :) (Azért remélem Roger rekordját nem dönti meg!)
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.03. 17:48:44

Már kapott ki kétszer, igaz akkor még nem volt kiforrott teljesen. Ugyanitt, Federertől.

Replay! Azért remélem abban egyetértünk,hogy Nadal közel sem hozta a legjobbját, de ez nem kisebbíti a szerb érdemét, aki hozta a sajátját.

US Openes döntőjükhöz mérten, szerintem Djoko ugyanazt hozta, Rafa viszont gyengébb volt.

Remélem még összecsapnak majd úgy is,hogy csúcsformában lesz mindkettő, mert ez azt jelenti,h Nadal ismét meg tud újulni :9
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Replay
Director del Fútbol

2011.07.03. 17:46:10

RAFAEL NADAL KIKAPOTT GS DÖNTŐBEN!!!!!!!!!

Ez egy történelmi pillanat és történelmi győzelem.

Nole megérdemelten győzött, mert nem félt Rafa-tól.

Pedig emlékszem, 1-2 éve itt vitázott velem valamelyik fórumtárs, hogy Nole sosem lesz nagy bajnok és a 2008-as AO-t csak bemákolta...

Sajnálom Nadal-t, de egyszer minden sorozat véget ér egyszer.

Azért is fontos, hogy Djokovic nyert ma, mert most már nagyon látszik, hogy Federer-nek le fog járni az ideje és nagyon rossz lenne, ha Nadal-nak nem lenne olyan ellenfele, aki képes megverni.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.03. 17:45:29

Utolsó két gémről gyorsan:

Nadal elrontott mindent amit el lehetett, Djoko csak visszaadogatta, idén kettejük csatájában egyértelműen ő volt erősebb fejben, ez látszott a sok ki nem kényszerített hibáján Nadalnak, és azon is,h egy break lasztit hárított csak az egész mecscen, ez egyáltalán nem jellemző rá.

A döntőről:

Grt Djokovicsnak!

Megérdemelten nyert, jobb volt fejben, és kevesebbet hibázott. Nem vitás.

Rafa szempontjából: kicsit olyan volt,mint ellene szokott lenni Federer, hozzá mérten rengeteg buta hiba.

Fonákja szinte végig katasztrófa volt, nem tudom miért, majd talán benne lesz a nyilatkozatokban.

Nem éreztem csúcsformában Nadalt, míg Djoko szerintem a 3 nyertes szettjében, abban játszott. Feszültebb volt Rafa,ez már látszott RG-n is. Remélem most kipiheni magát,és újult erővel próbál címet védeni a US-Openen.

Még1x grt Djokonak, megérdemelten nyerte ezt a döntőt, stabilabb volt, kevesebbet hibázott.

VAMOS RAFA!
Kép
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.03. 17:38:49

1 játékra Djoko a Wimbledontól!!! most már meg kell hogy legyen!

szerk: MEGVAN! SZÉP VOLT DJOKO!
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.03. 17:30:30

LG írta:Wááá, mert megint mekkora mákja volt Nadalnak, ráadásul elé fontos pillanatban. :x
igen, 1db. azóta már lélektanilag nem fontos, mivel Djoko utána hozta a szerváját, így egyenlő esélyek maradtak a 4.szettre.

szerk: jah és dupla hsz nincs, tudhatnád :D

amúgy ha hálóbamegy még csak 40-40,és nem nyerte meg Djoko.

Leállhatsz a mák dologgal, itt bármelyik is nyer, nem amiatt fog.

Gondolom az már tetszett,h az első két szettben Nadal maga alatt játszott, vhol az is szerencse :) Ott meg Rafa volt partner Djokonak,h elhúzzon. de sajnos még így is több esélye van Djokonak,h Rafa kezd magára találni. Neccesen fér bele az első két szett a spanyol számára, de talán beleférhet.

Vamos!

nah, kettős hiba, két ki nem kényszerített hiba, és 0-40, 3 kb meccslaszti a szerbnek...2.... és elnyerte, Rafa ezt a szervajátékot rendesen odaadta, ez van, innen nem látok sok esélyt,hogy visszaveszi.
Kép
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.03. 17:16:50

Wááá, mert megint mekkora mákja volt Nadalnak, ráadásul elé fontos pillanatban. :x
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.03. 17:04:26

Ebben a szettben nagyon gyenge volt Djokovics, rengeteget hibázott. Össze kell szednie magát, mert így komoly bajba kerülhet, Nadal képes megfordítani, főleg, ha még a szerb is partner hozzá a gyenge játékával. Igazából a 2-0 után sem voltam nyugodt, tudtam, h még nincs, meg meg aztán még jobban ideges vagyok. :twisted:
Válasz küldése