Csapatmunka a javából!
Sound On! 🔊🔊 pic.twitter.com/5eF2QUDuOt
— FC Barcelona (@FCBarcelona) October 26, 2024
Ha az MU-ba megy az érthető lenne. Egy Berbatovot csak lejátszik. Citybe viszont folyót lehet rekeszteni csatárokból.Tdavid írta:Amúgy van egy olyan megérzésem már pár napja hogy Alexis nem fog megérkezni...
Nem csodálkoznék ha menne Manchesterbe.
Az csak egy mezszám ember, ez nem úgy szokott lenni hogy jön egy Fabregas és akkor majd azt mi udvariasságból átvágjuk neki. Ilyen soha nem is volt. Thiago a még megmaradt mezszámokból választhat/ott, és valszeg a 4est választotta, Fab ha jön akkor meg majd választ mást....nem kell bolhából elefántot csinálni...Eagico írta:Na jó, de miért pont a 4-eshez tették be?Messithebest írta:Fontás is ott van, aki hivatalosan nem az első keret tagja, szóval nem jelent semmit....
Egyébként én személy szerint kiváncsi lennék Fabregas játékára a Barcában, de valahogy úgy érzem, akkor már egy kicsit "galaktikusokká" válnánk, túl sok sztár játszana nálunk. Ami szerintem nem a legszerencsésebb. Felborulna az egyensúly!
Jelenleg pont jó az arány a keretben, 'sztárok - munkások - feltörekvő fiatalok' tekintetében.
Talán még egy Sánchez-t elbír a "család", de még egy Fabregas-t? Hmmm..?
Nem tudom...
Minimum 1, de szerintem legalább másfél éve ment el. Tavaly nyár óta (ha jól emlékszem) a Mancity futballistája.Balazs1415 írta:Gai Assulinnal mi a helyzet?Nagyon régen hallottam rólla!Ennyire eltűnt vagy már eligazolt?
Nem rég igazolt a Manchester City-hez, azóta nem hallani felőle. Félő, hogy nem igen lesz belőle már "semmi".Balazs1415 írta:Gai Assulinnal mi a helyzet?Nagyon régen hallottam rólla!Ennyire eltűnt vagy már eligazolt?
Ez ki van zárva, úgy hülyeség ahogy van. Ha 3-4-3, akkor az Alves és mondjuk Adriano kettősnek eleve középen kellene lennie-amolyan vonaltól vonalig játszó kp-szerepében. Így még hárman sem lehetnének fenn ebből a négyesből egyszerre...messideco írta:http://www.totalbarca.com/
A totalbarca a legelső cikkben lehoz egy érdekes formációt. Ez szerint Pep 3-4-3-at választana Busquets-Xavi-Iniesta-Fabregas középpályával. A három védőre mindenképp kíváncsi lennék, Alves szerintem ebbe a rendszerbe nem illene. A három védő talán Puyol-Piqué-Abidal lenne?
Na jó, de miért pont a 4-eshez tették be?Messithebest írta:Fontás is ott van, aki hivatalosan nem az első keret tagja, szóval nem jelent semmit....
Fontás is ott van, aki hivatalosan nem az első keret tagja, szóval nem jelent semmit....Eagico írta:Az vajon jó előjel Fabregas érkezése kapcsán, hogy az fcbarcelona.com-on Thiago profilja felkerült Piqué és Puyol közé, a 4-es pozícióba. Még nincs mezszám hozzárendelve, de azért érdekes?!
de kiszámítható: az orvosi szobában vanBarcaman1993 írta: Hát remélem, hogy ez nem így lesz, mert akkor Milito rajtunk marad. Teljesen fölösleges ide. Nagyon lelassult és a helyezkedése is borzalmas.
Hát remélem, hogy ez nem így lesz, mert akkor Milito rajtunk marad. Teljesen fölösleges ide. Nagyon lelassult és a helyezkedése is borzalmas.messibingyo írta:En csak leirtam a jovo evi keretet szerintem igy s lennenk tulsokan pont elegen lennenkMessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?
En csak leirtam a jovo evi keretet szerintem igy s lennenk tulsokan pont elegen lennenkMessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?
Ott van, hogy Alexis Sanchez és Francesc Fabregas. Bár egy forrás nem ártana.MessiFan írta:Messibingyo ez mi a frász akarna lenni?