Lehet, hogy Pep nem igazán rotált, de lehet, hogy volt is oka rá. Masch folyamatosan játszott, mert minőségi játékos. Keita nyílván azért játszott annyit, mert igazán nem volt minőségi csere arra a szerepkörre. Thiago még mindig nagyon fiatal, tavaly pedig még felkészületlenebb volt egy ilyen feladatra. Most egy szerződéssel, stabilan a felnőtt csapatban egy vb után már inkább lehet rá építeni. Én Keitát érzem így egy kicsit fölöslegesnek.
Én sem igazán kívánom Cesc leigazolását, de ha jön nem hiszem, hogy nem kezdene el jobban rotálni Pep. Jövőre pedig sztem megy Keita, ráadásul Xavira is ráfér most már a pihenés. Milyen jól jött volna azért egy Cesc vagy egy jó Thiago tavasszal, vagy mikor Xavi sérülten volt kénytelen játszani, mert nem volt helyettese.
Én úgy vagyok vele, hogy Cesc ráérne jövőre. Olcsóbb is lenne + meg lehetne nézni Thiago mit is alakít. Egy idősebb Xavi+Ini+Cesc+Thiago már egész jól nézne ki. Idén én is egy kicsit feleslegesnek tartom, de nem félek attól, hogy nem rotálna Pep, mert végre lenne minőségi csere.
Alexis megszerzésével a támadósorra is igaz lenne ez.
Bár ha ennyire Thiago kölcsönadása mellett kardoskodnak egyesek, akkor ne a Villarealba, hanem a Madridhoz, mert Zsozé majd kihozza belőle a maximumot!