Ligue 1 - Franciaország
- Bobberto
- Capitá del Barça
Most megy a Chile - Mexico meccs ismétlése. Nagyon jól játszik, és tényleg nem ismer elveszett labdát. Elveszíti a labdát, majd gyors sprint érte és becsúszva szerzi vissza. Gyors, dinamikus és jól helyezkedik.
Még a passzait csiszolni kell, de arra itt lehet lehetősége. Kis passzos játék viszont ugyanúgy fekszik neki.
Maga a chilei válogatott is nagyon jól játszik, egyértelműen uralják a játékot. A mexikóiak csak kontrákból tudnak veszélyhelyzetet létrehozni.
Még a passzait csiszolni kell, de arra itt lehet lehetősége. Kis passzos játék viszont ugyanúgy fekszik neki.
Maga a chilei válogatott is nagyon jól játszik, egyértelműen uralják a játékot. A mexikóiak csak kontrákból tudnak veszélyhelyzetet létrehozni.

- Lionel85
- Llegenda del Barça
Akármennyire is kula eddig a Copa, az oddsok szerintem nem változnak és továbbra is a két nagy esélyes a döntőre. Bár a második körben azért már mindkettőnek fontos a győzelem, az Argentinoknak főleg el kell kapni a listavezető Kolumbiát.

Nem láttam a meccset,, de ezek szerint elég jól játszott. Annak még örülök is, h nem túlzottan jól, mert az még felnyomhatná az árát.
-
- Jugador del Barça
Egy hatalmas ziccert kihagyott kb a 3. percben és elég sok rossz indítási kísérlete volt, sokszor próbálta Suázot kiugratni 3-4 védő között is. Így szerepeltek a negatívumok isFirefox írta:Minden valamire való támadás tőle indult, pontos beadásai voltak(igaz egy nagyon lecsúszott a lábáról), és ami nekem irtózatosan tetszett, hogy ha eladta a lasztit, azon nyomban vissza is szerezte. Egyfolytában rohangált(nem eszetlenül), labdákat szerzett, osztogatott, biciklizett(-mert ugye azt nem lehet kihagyni), talán ennyi lenne a mondandóm.
Egyébként jó reggelt!

Mindkettő egész jó meccs volt végre, talán az Uruguay-Peru összességében jobb volt, mert ott Peru is mutatott valamit, a másik meccsen Chile dominált, az eddigi legmeggyőzőbb teljesítmény volt a Copán. Kicsit csalóka lehet ez a teljesítmény a fiatal mexikóiak ellen, de azért a Copa előtt megverték Ecuadort és Paraguay ellen is döntetlent játszottak ezzel a csapattal.
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Neked is, és köszi a rövid összefoglalást!Firefox írta:Megnéztem mindkettőt, nem is aludtam éjszaka(párom sem tudott elaludni, szóval ketten néztük-romantikus mi?
), de megérte fennmaradni.Az uruk is jól tolták, de chilei meccs még jobb volt. Ki merem jelenteni, hogy ennek a chilei válogatottnak a gerince Sánchez.Minden valamire való támadás tőle indult, pontos beadásai voltak(igaz egy nagyon lecsúszott a lábáról), és ami nekem irtózatosan tetszett, hogy ha eladta a lasztit, azon nyomban vissza is szerezte. Egyfolytában rohangált(nem eszetlenül), labdákat szerzett, osztogatott, biciklizett(-mert ugye azt nem lehet kihagyni
), talán ennyi lenne a mondandóm.
Egyébként jó reggelt!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Megnéztem mindkettőt, nem is aludtam éjszaka(párom sem tudott elaludniBarcaman14 írta:Áhh, pont a erről a 2 meccsről maradtam le.Tudtam hogy élvezhetőbbek lesznek, de képtelen voltam nyitva tartani a szemem.
A Chile-Mexikót megnézte valaki? Kíváncsi lennék mit alkottak!
Remek: Csütörtök, Argentína-Kolumbia, 02:50!

Egyébként jó reggelt!

Gracias Pep Guardiola! Visca el Barcaaaaa!!!
Fuc*k off Madrid!
Fuc*k off Madrid!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Áhh, pont a erről a 2 meccsről maradtam le.
Tudtam hogy élvezhetőbbek lesznek, de képtelen voltam nyitva tartani a szemem.
A Chile-Mexikót megnézte valaki? Kíváncsi lennék mit alkottak!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Így van, ez belefér, nem jött össze, de a brazilok játéka óriási csalódás, az már égő. Persze ettől még nyilván továbbjutnak, és akár meg is nyerhetik a tornát, csak ez az első meccs ciki volt szerintem.d írta:Persze, de azért az sem tagadható, hogy a döntetlen ellenére is beljebb vannak játékban, mint Argentína, vagy Brazília. A tegnapi meccs egyébként nem volt langy, volt egy kitartó ellenfele Uruguaynak, ha ÍGY veszítenek pontot az egészen más, mint a teljesen fogalmatlan brazil vagy argentin válogatott.
Persze, de azért az sem tagadható, hogy a döntetlen ellenére is beljebb vannak játékban, mint Argentína, vagy Brazília. A tegnapi meccs egyébként nem volt langy, volt egy kitartó ellenfele Uruguaynak, ha ÍGY veszítenek pontot az egészen más, mint a teljesen fogalmatlan brazil vagy argentin válogatott.
amíg meccset sem nyernek,addig kitörölhetik a rendezettséggel. langyi a copa,akár csak a foci úgy általában.d írta:Csak az első meccset tudtam megnézni a tegnapiak közül, de így is mosott [auto_cenzúra] vagyok, de megérte! Jó kis mérkőzés volt az Uruguay-Peru, az első jó meccs a Copán, amit láttam (bár ahogy olvastam amúgy is). Bár az uruk sem nyertek, de sokkal összeszedettebb csapatot alkotnak, mint a másik két fő esélyes. Lassan átrendeződnek az oddsok.
Csak az első meccset tudtam megnézni a tegnapiak közül, de így is mosott [auto_cenzúra] vagyok, de megérte! Jó kis mérkőzés volt az Uruguay-Peru, az első jó meccs a Copán, amit láttam (bár ahogy olvastam amúgy is). Bár az uruk sem nyertek, de sokkal összeszedettebb csapatot alkotnak, mint a másik két fő esélyes. Lassan átrendeződnek az oddsok.
Az u17-s VB-b végül is ki nem ütötte Németország az angolokat, de 3-2-re nyertünk, hozzá kell tenni, h volt 3-0 is, és akár jóval több is lehetett volna. De így alakult, mos megúszták ennyivel. 

-
- Entrenador del Barça
Na a mai meccsek mar jobbak voltak.
Cheile nagyon szepen focizott,de mindent kihagyott es meg igy i nyerni tudott.
Perunak pedig vegre volt taktikaja,a szoros emberfogassal nem sokat tudtak kezdeni az uruk...es meg a kontraik is jok voltak.
Cheile nagyon szepen focizott,de mindent kihagyott es meg igy i nyerni tudott.
Perunak pedig vegre volt taktikaja,a szoros emberfogassal nem sokat tudtak kezdeni az uruk...es meg a kontraik is jok voltak.

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Eddig a kiscsapatok tornája ez. 

- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Azért tegnap Venezuela nagyon szépen szervezetten focizott, öröm volt nézni ahogy kialakítottak kis háromszögeket, s zavarták a labdásokat!Az más kérdés, hogy a brazilok dinamikusabb is játszhattak volna, az éjszaki meccs meg egyáltalán nem volt rossz!Elizaga nagyokat fogott a maga 39 évével!S simán lehetett volna 1:1 a meccs is!Eddig én ezt a 2 mérkőzést láttam, szerintem nincsen akkora gond a színvonallal!Első meccseken mindenkinek az a cél, hogy pont legyen!LG írta: Hát az utolsó Afrika kupa is hatalmas csalódás volt, könnyen lehet ez is az lesz. Sztem nem véletlen az utolsó 2 VB európai dominanciája sem. Ha a játékoskereteket nézzük, még annyira nincsenek is lemaradva a Dél-Amerikai, ill. ázsiai csapatok, de szervezettségben, taktikában sehol sincsenek.

Hát az utolsó Afrika kupa is hatalmas csalódás volt, könnyen lehet ez is az lesz. Sztem nem véletlen az utolsó 2 VB európai dominanciája sem. Ha a játékoskereteket nézzük, még annyira nincsenek is lemaradva a Dél-Amerikai, ill. ázsiai csapatok, de szervezettségben, taktikában sehol sincsenek.Enjoy írta:Biztos írták már korábban előttem, de valami iszonyat pocsék ez a CopaAmerica. Alig vannak helyzetek, gólokról nem is beszélve.
Tegnap el is aludtam a brazilok második félidején, de látom nem maradtam le sok mindenről...
Ez eddig szégyen! Nem hiszem, hogy nekem lennének iszonyatosan nagyok az elvárásaim.
-
- Capitá del Barça
Biztos írták már korábban előttem, de valami iszonyat pocsék ez a CopaAmerica. Alig vannak helyzetek, gólokról nem is beszélve.
Tegnap el is aludtam a brazilok második félidején, de látom nem maradtam le sok mindenről...
Ez eddig szégyen! Nem hiszem, hogy nekem lennének iszonyatosan nagyok az elvárásaim.

Szerintem ha kap egy megfelelő ajánlatot, éljen csak vele. A nagycsapatban a kora miatt szerintem nem vár rá nagy jövő, míg a B-ből azért már jócskán kinőtt. Ha jó pénzt kapunk érte, szerintem mehet, és egy jó kis játékos válhat belőle a későbbiekben. Csak kérdéses, hogy a Premier League mennyire feküdne neki...Lionel Kicsi Messi írta:A Premier League újonca, a Swansea komoly statisztikai mutatókkal rendelkező támadót nézett ki magának: a Barcelon B-csapatának csatárát, Jonathan Sorianót szeretné megszerezni a walesi gárda. A 25 éves támadó az elmúlt idényben a spanyol másodosztály gólkirálya volt, a rájátszással együtt 36 meccsen 32 góllal. Ezzel a teljesítménnyel Soriano a Swansea mellett a Wigan, az Udinese és az Olympique Marseille figyelmét is magára vonta, ám a walesiek mindenkinél előbb szeretnék felvenni a kapcsolatot a játékossal.
- A napokban találkozom a játékos képviselőivel, és remélem, hogy gyorsan sikerül is nyélbe ütnünk az üzletet. Nagy szükségünk volna Sorianóra, számunkra ő a tökéletes játékos. Olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen illeszkedik a játékstílusba, amelyet képviselünk, és amelyben hiszünk - mondta a Swansea elnöke, Huw Jenkins.
Remélem nem viszik el a B csapattól!:/ Mondjuk lehet az angol premier liga jót tenne neki!

Az éjjel soha nem érhet véget!
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
Klopp on Coutinho bid: "I think tomorrow they (Barcelona) will offer a McDonald's Happy Meal and we get the toy as well!?"
-
- Capitá del Barça
A Premier League újonca, a Swansea komoly statisztikai mutatókkal rendelkező támadót nézett ki magának: a Barcelon B-csapatának csatárát, Jonathan Sorianót szeretné megszerezni a walesi gárda. A 25 éves támadó az elmúlt idényben a spanyol másodosztály gólkirálya volt, a rájátszással együtt 36 meccsen 32 góllal. Ezzel a teljesítménnyel Soriano a Swansea mellett a Wigan, az Udinese és az Olympique Marseille figyelmét is magára vonta, ám a walesiek mindenkinél előbb szeretnék felvenni a kapcsolatot a játékossal.
- A napokban találkozom a játékos képviselőivel, és remélem, hogy gyorsan sikerül is nyélbe ütnünk az üzletet. Nagy szükségünk volna Sorianóra, számunkra ő a tökéletes játékos. Olyan adottságokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen illeszkedik a játékstílusba, amelyet képviselünk, és amelyben hiszünk - mondta a Swansea elnöke, Huw Jenkins.
Remélem nem viszik el a B csapattól!:/ Mondjuk lehet az angol premier liga jót tenne neki!

ez a hazájukban nem igen szokott megváltozni. oda elég az agyatlan cselezés is. ha átjönnek és rendes edző foglalkozik velük,akkor majd a felesleget levetkőzhetik,ganso és lucas le is fogja,ebben biztos vagyokLG írta:Ebben igazad van, aki pl. jól tud biciklizni, kötényeket osztani, esernyőzni, trükközni, az általában túlsztárolt lesz. Egy dolog, h a közönség egy részének tetszik. Én is szeretem az ilyen játékosokat, de csak akkor, h ha e mellett valóban hasznos és jó játékot nyújtanak, nemcsak feleslegesen, agyatlanul cifrázzák a játékot.daffy írta:
a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
Majd meglátjuk, h mi lesz ezekből a gyerekekből, mindenesetre azért meglepődnék ha Ronaldinho, Deco szintű zsenik válnának belőlük.
Ebben igazad van, aki pl. jól tud biciklizni, kötényeket osztani, esernyőzni, trükközni, az általában túlsztárolt lesz. Egy dolog, h a közönség egy részének tetszik. Én is szeretem az ilyen játékosokat, de csak akkor, h ha e mellett valóban hasznos és jó játékot nyújtanak, nemcsak feleslegesen, agyatlanul cifrázzák a játékot.daffy írta:
a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
Majd meglátjuk, h mi lesz ezekből a gyerekekből, mindenesetre azért meglepődnék ha Ronaldinho, Deco szintű zsenik válnának belőlük.
Nem lehet csak a túlsztárolt fiatalokra kenni ezt a tegnapi meccset. Ennél azért láthatóan többet tudnak, de akárcsak az argentinoknál, itt sem állt össze a taktika, a csapat még egyáltalán.
Nagyon hiányoltam a középpályát is, Lucas és Ramires szereplése külön-külön is megkérdőjelezhető, hát még így... Paolo Henrique pedig képtelen volt olvasni a játékot, nagyon nem tudta mit kellene itt kezdeni most. Modern foci középpálya nélkül?
Nekem Pato tetszett a támadótrióból, igaz kihagyta a ziccereit és nem csinált igazából semmi kiemelkedőt, de látszik rajta, hogy sokkal sokoldalúbb játékos, mint a másik kettő. Hiába, a Milanba most már belevertek a fejébe pár dolgot.
Neymar minden, ami nem Pedro, örülök, hogy azért komolyabban nem merült fel a neve a Barcánál, mert nagyon sokat kellene alakítani rajta.
Nagyon hiányoltam a középpályát is, Lucas és Ramires szereplése külön-külön is megkérdőjelezhető, hát még így... Paolo Henrique pedig képtelen volt olvasni a játékot, nagyon nem tudta mit kellene itt kezdeni most. Modern foci középpálya nélkül?
Nekem Pato tetszett a támadótrióból, igaz kihagyta a ziccereit és nem csinált igazából semmi kiemelkedőt, de látszik rajta, hogy sokkal sokoldalúbb játékos, mint a másik kettő. Hiába, a Milanba most már belevertek a fejébe pár dolgot.
Neymar minden, ami nem Pedro, örülök, hogy azért komolyabban nem merült fel a neve a Barcánál, mert nagyon sokat kellene alakítani rajta.
- visca el barca
- Presidente del Barça
ronaldo jo sulyban van. akkora feje van mint egy lufiGame90 írta:Nike adott egy kis ajándékot Ronaldonak:
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... alt_labak/

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Igazából szerintem 1 bajuk volt tegnap a fiatal braziloknak. Volt velük szemben egy védelem. Az igazság az, hogy nem nagyon nézem a Brazil bajnokságot, max összefoglalókat lesek meg, de engem azok a meccsek mindig egy keményebb All-Star gálára emlékeztetnek. Mintha úgy lennének vele a csapatok, hogy jól van védekezünk-védekezünk, de azért ne basszuk már el a játékot azzal, hogy komolyan is csináljuk.
Ilyenkor meg jön a meglepi, hogy az ellenfél védője oda is lép, esetleg testtel elnyomja őket, meg be-bevetődnek a labda elé. Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy legkésőbb az egyenes kieséses szakaszra már összeáll a játékuk és jó eredményt érnek majd el, csak hát így most azért fura.
Amúgy azért nem olyan [auto_cenzúra] ez a kis brazil olimpiai válogatott.
Vágja valaki, hogy mi az átlagéletkor a mostani Copa csapatoknál? Úgy tűnik ők most kicsit más utat választottak mint az európaiak és nagyon ráfeküdtek a fiatalításra.
Ilyenkor meg jön a meglepi, hogy az ellenfél védője oda is lép, esetleg testtel elnyomja őket, meg be-bevetődnek a labda elé. Ettől függetlenül meggyőződésem, hogy legkésőbb az egyenes kieséses szakaszra már összeáll a játékuk és jó eredményt érnek majd el, csak hát így most azért fura.
Amúgy azért nem olyan [auto_cenzúra] ez a kis brazil olimpiai válogatott.

-
- Llegenda del Barça
Ganso is onnan van, ha jól tudom.daffy írta: ki van még a santosból? neymar és ennyi.