Tegnap este én is nagy reményekkel ültem le a meccs elé, mert még sosem láttam ezeket a csodafiatalokat játszani. Mondjuk tartottam tőle, hogy ez lesz a meccsen, Argentína is valami brutál mérleggel rendelkezik Bolívia ellen, a játékon ez mégsem látszott meg.
Egy meccsből semmiképp nem lehet sokat mondani, de az első benyomás alapján tényleg túlsztároltnak látszik a Naymar - Ganso páros. Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es.

Neymar meg azt hozta, amit vártam tőle. Youtubera illő cselek, kötények, labdaátvételek, de ha nézed a meccset, akkor látod is, hogy kb. semmit nem ért el velük. A látvány megvan, de egyelőre nagyon kevés.
A következő meccs Paraguay ellen lesz szombaton, kíváncsi vagyok, hogy fel tudnak-e pörögni. Bár nem néztem meg a paraguayi keretet, de a VB-n eléggé szenvedtek ellenük a spanyolok, ha azt a játékot hozzák, egy kicsivel több kell mindenkitől.
Este pedig Sanchéz varázsolhat a mexikói 'c' csapat ellen, lehet majd olvadozni.