Szerintem arra gondolt, hogy Iniesta 27 éves, míg Thiago 20... Magyarul ha Ini egy 5 év múlva kezd visszaesni - Iniesta sokat köszönhet a sebességének is, szóval nem csodálkoznék ha majd érezhető lenne rajta egy kis hanyatlás -, akkor Thiago teljesen átveheti majd a helyét. Andres is csak ekkoriban kezdett el kezdő lenni, addig inkább kiegészítő szerepet kapott. Plusz ha Xavi visszavonul, akkor csak 3-an lesznek 2 posztra, és az meg bőven jó. Cesc érkezésével úgy beszélnek itt sokan, hogy Thiago előtt örökre bezárulnak a kapuk. Erről szó sincs, csak max egy kicsivel később nyílnak meg előtte azok... Ha TÉNYLEG itt akar játszani, akkor ezt el fogja fogadni. A következő években is fog lehetőséget kapni, ez szerintem egyértelmű, Aztán ha Xavi visszavonul majd valamikor akkor még többet, Iniesta után pedig bomba kezdő. Persze ez nem 1-2 éven belül lesz, de csak ismételni tudom magam, Andres barátunk se 20 évesen vette át a stafétabotot Decotól... Az már más kérdés, hogy Thiago elég culé-e ahhoz hogy ezt az időt kivárja, én nagyon remélem hogy igen, mert amúgy egy remek kis játékosról van szó, nekem már most nagy kedvencem...daffy írta:ha a sérülésre gondolsz,akkor nem tudom,hogy fabregas beéri-e azzal,hogy fáradtság,sérülés esetén beszáll. ez pesszimista esetben is max fél szezon lehet.
félreértitek a dolgot. nem azt mondom,hogy nem játszanának a fiúk,csak azt,hogy bárhol máshol: real,mu,chelsea,stb. egy állandó kezdő tagságot kapnának,míg nálatok várják a padon a lehetőséget. nem hiszem,hogy 2 fiatalnak ez elég és hogy így akarnak visszavonulni,de majd meglássuk.
A 3-4-3-as felállás meg elég furcsán hangzik elsőre, csak úgy tudnám elképzelni, hogy Alves ugye szokásosan felmegy, Busi vissza középső védőnek ahogy szokta ilyenkor, és a bal oldalon Abidal nem fut fel, hanem marad szintén hátul. Így van is benne értelem, csak ez a bal oldal "feláldozását" jelentené, bár azt meg lehet bejátszaná teljesen Sanchez, szóval még működhetne is akár - tudom, Pedro, Villa előtte vannak, csak leírtam mint ötletet, úgyse fog ez megvalósulni, erre fogadni is mernék...