Ligue 1 - Franciaország

Foci a Barçán kívül
PCsabi
aka Game90

2011.07.04. 12:11:27

Alvest és Neymart szerintem fel sem ismerném, ha a Blahán sétálgatnának :D :
http://kiajobb.blog.nepsport.hu/archive ... bb_brazil/

Nike adott egy kis ajándékot Ronaldonak:
http://triko.blog.nepsport.hu/archives/ ... alt_labak/
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
daffy
Madridista

2011.07.04. 11:56:45

Barcaman1993 írta:
daffy írta:pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.
ki van még a santosból? neymar és ennyi.
Ebben igazad van. Egyébként még ott van Elano, de úgy látszik annyira nem figyeltem oda. Teljesen meg voltam győződve, hogy 5-6 ember van a Santosból. Bocs, akkor hogy hülyeséget írtam.
nem érdekes. bob összefoglalta a lényeget,sok mást nem tudok hozzátenni. a klubjában megmutatja hétről-hétre,hogy miért tartom ígéretesebbnek neymarnál. az egyetlen buktató a viszonylagos sérülékenysége lehet. a milan álmai klubja és ha minden igaz télen oda is igazolhat. remekül helyt fog állni,ebben biztos vagyok.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 11:40:37

daffy írta:pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.
Ebben igazad van. Egyébként még ott van Elano, de úgy látszik annyira nem figyeltem oda. Teljesen meg voltam győződve, hogy 5-6 ember van a Santosból. Bocs, akkor hogy hülyeséget írtam.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.04. 11:28:27

Nem erre kell gondolni, hogy idegen környezet!Először is csak otthon játszott a Santosban, rendben utazgatás Libertadores kupa stb, de felnőtt válogatottban játszott eddig 2 meccset, s lehet akármekkora tehetség valaki, emberileg mindenki más, s másként kezeli a kialakult helyzetet!Most elmentek az „ellenség” földjére Copa Americára, ahol mindenki kiugrást vár, s erre lehet mondani idegen környezet!És a szerkezetben is van különbség a válogatott és a Santos között!Azért van ellenpélda is bőven Ganso játékára, akit én is nagyon szeretek, mert egyszerű tiszta okos focit láttam eddig tőle, most meg volt szeppenve, de semmi jelentősége nincs ennek a 0:0nak, ahogy az argentin 1:1nek sincs!
Lg Hulk-ban igazad van nem vitatom, csak megjegyeztem, hogy Fred meghívása sem érdemtelen!
Kép
Kép
Kép
Piqué
Jugador d'estrella

2011.07.04. 11:28:18

Ganso passzainak 98%-a rossz volt,nem is az,hogy pontatlanok voltak,hanem gyengék.Nekem még Ramires játéka is elég pocsék volt.Hát mit mondjak behozta Elanot...vele se lettek előrébb...Majd meglátjuk Venezuelánál csak erősebb csapatok vannak a csoportba,kíváncsi leszek.
daffy
Madridista

2011.07.04. 11:24:10

Barcaman1993 írta: Ez nagy ez az idegen környezetes duma. Azért nem arról van itt szó, hogy elkerült egy francia csapathoz, ahol kukkot nem ért. A "fél csapat/keret" kis túlzással a Santosból való, mindenki az anyanyelvén beszél. Mi ebben az idegen környezet?
pl hogy a taktika olyan volt,mintha mourinho állította volna össze. a copa leggyengébb csapata ellen is teli voltak védekező emberekkel.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.04. 11:20:58

daffy írta:
barca99 írta: Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es. :)
mert idegen közegben játszott. a klubjában mutatott játéka nem is hasonlít erre. egyébként pedig ez 1 meccs volt,nem vonnék le következtetéseket még.

a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
Ez nagy ez az idegen környezetes duma. Azért nem arról van itt szó, hogy elkerült egy francia csapathoz, ahol kukkot nem ért. A "fél csapat/keret" kis túlzással a Santosból való, mindenki az anyanyelvén beszél. Mi ebben az idegen környezet?

Közbeszólnék ebbe a túlsztároltság okait vitató kérdésbe. A focinak van egy olyan örök szabálya, hogy egy csapat annyit tud játszani amennyit az ellenfél engedi neki. Nekem ne mesélje be senki, hogy a brazilok tudnak csak teknikás futballt játszani. Vannak itt spanyolok, franciák, németek akik ugyanúgy képzettek, mint a brazilok, csak nekik normális védőkkel kell megküzdeniük és szervezet csapatok ellen. Na ez Brazíliában nem igazán van meg. Tegnap aki látta a meccset, az szinte majdnem ugyanazt tapasztalhatta, mint a VB-n. A brazil védelem nagyon jó, viszont a középpálya és a csatársor a vicc kategóriájába tartozik. Mindenki a sját érdekeit, céljait, szórakoztatását, ünneplését tartja szem előtt, ahelyett, hogy egy kicsit jobban odafigyelnének és egy normális akciót próbálnának kezdeményezni. Lucas, Ganso, Ramires, Robinho, Neymar, Pato 6-os nem hasonlítható mondjuk egy Ronaldo, Rivaldo, Ronaldinho, Kaká, Zé Roberto, Émerson/Gilberto Silva fémjelezte brazil válogatotthoz.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaman1993 2011.07.04. 11:35:34-kor.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
daffy
Madridista

2011.07.04. 11:16:22

barca99 írta: Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es. :)
mert idegen közegben játszott. a klubjában mutatott játéka nem is hasonlít erre. egyébként pedig ez 1 meccs volt,nem vonnék le következtetéseket még.

a srácok azért túlsztároltak,mert ők a trükkös focit játsszák,ami
1. tetszik a közönségüknek
2. nagyon nem nyomnak ilyet máshol már
ab1daL
Director del Fútbol

2011.07.04. 11:14:21

Neymar vs Venezuela szöv. kapitánya a szünetben: http://www.pepsifoci.hu/node/93700
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
Messithebest
Director del Fútbol

2011.07.04. 11:07:26

Game90 írta:
Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs, mivel érdemli ki Leiva a kezdőt-sőt, a kerettagságot-de legyen.
Pont az előbb olvastam ezt a cikket, kicsit osztja a brazilokat:
http://copaamerica.blog.nepsport.hu/arc ... to_halott/

Ebben volt ez :D :
Ellentétben a modern labdarúgás egyik legnagyobb rejtélyével, Lucas Leivával szemben. Az ember, aki semmihez nem ért. Még a legelvakultabb Liverpool drukkerek is azzal mentegetik csak a csapatba kerülését, hogy idén már nem annyira [auto_cenzúra]. Gólt nem szerzett a szezonban, asszisztja kettő volt, valamiért ez mégis válogatottságot ér. Ő lehet a leggyengébb láncszem, főleg ha Arangoval kerül szembe az esti meccsen, amire azért elég nagy esély van.

Ezen meg 10 perce szakadok :lol: :
Cseréje Victor, aki Európát még csak térképen látta (a Grémioban véd éppen), harmadik számúnak pedig Jeffersont nevezték, akiről nem sokat tudni, de talán nem Al Bundyék szomszédjáról van szó.
Az utolsó bekezdés hatalmas :lol: :
A neveken végigfutva ez minden idők egyik leggyengébb selecaoja, talán még Hegyi Iván sem bízik a címvédésben. Kitűnő alkalom tehát arra, hogy a Copák történetének egyik legnagyobb pofáraesésén szórakozzon mindenki, aki Brazília ellen drukkol. Argentin testvéreink mellett számítunk mindenki biztatására, aki nem szereti a világnak ezt a (valójában igen nagy) szegletét. Sosem bocsájtjuk meg nekik Isaurát és a temérdek gagyi szappanoperát. Hogy két vébé között kiirtanak egy magyarországnyi őserdőt. Hogy a világ minden bajnokságát elárasztják a favellákból kirajzó álfocisták. Túliot, Denilsont, Klébersont, Felipe Melot. Ronaldinho idióta vigyorát, Ronaldo überciki frizuráját, a színpadias keresztet vetést és a színészkedést. Minden jóérzésű drukker köteles a kiscsapatnak szurkolni, már csak a magyar származású Miku miatt is, hátha Farkas és Détári emlékezetes találatai után újra láthatunk egy gyönyörű magyar gólt a brazil hálóban. És ha mindez még nem lenne elég, ismét mutatunk egy mutatós 'zuelai latinát, aki nem egy súlycsoport a karneválon vadászó traveszti r**ancokkal. Hajrá Venezuela!
Kép
"I don't know, why the man above gives me the hardest road, but... the man above don't put you in situations that you can't handle." - LeBron James
Barcaman14
Director del Fútbol

2011.07.04. 11:00:58

Talán ma(pontosabban holnap...:)) látunk egy kis focit is a Copán, mert az eddigi meccsek értékelhetetlenek. A legizgalmasabb csoport kerül sorra, ha itt nem lesznek jó meccsek akkor sehol.
Mindkettő Sport1:

Uruguay-Peru 00:15
Chile-Mexikó 02:45
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
barca0417
Entrenador del Barça

2011.07.04. 10:16:00

Boixos írta:ez semmi sem volt... sajnos, egyelőre.
de ahogy az argentinoknál, úgy a braziloknál is bízom abban, h fognak még valamit virítani a későbbiekben. mondjuk ettől függetlenül venezuelát illett volna megverni még akkor is, ha a kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé futkározva játszottak volna...
a felfuttatott gyerekekkel kapcsolatban maximálisan egyetértek LGvel, ezek a kölykök még semmit sem tettek le az asztalra, mégis akkora flash van körülöttük, mint az állat. úgy szórják a 10-20-30-40 milliókat velük kapcsolatban, mint a fruttit...
ez nem fog jót tenni nekik, főleg nem az alapból sem szerény neymar-féléknek.
a brazilok a legutóbbi Copát is úgy kezdték ha jól emlékszem, hogy kikaptal Mexikótól.
Én még nem temetném őket. Mondjuk egy-két poszton lehetne változtatni. az egyik vkp-helyén én Hernanest játszatnám, de őt meg ki se vitték.
Kép
barca99
Llegenda del Barça

2011.07.04. 10:14:18

Tegnap este én is nagy reményekkel ültem le a meccs elé, mert még sosem láttam ezeket a csodafiatalokat játszani. Mondjuk tartottam tőle, hogy ez lesz a meccsen, Argentína is valami brutál mérleggel rendelkezik Bolívia ellen, a játékon ez mégsem látszott meg.

Egy meccsből semmiképp nem lehet sokat mondani, de az első benyomás alapján tényleg túlsztároltnak látszik a Naymar - Ganso páros. Főleg az utóbbi tűnt értékelhetetlennek, Dani Alves jobbhátvédként okosabban irányított, mint a 10-es. :) Neymar meg azt hozta, amit vártam tőle. Youtubera illő cselek, kötények, labdaátvételek, de ha nézed a meccset, akkor látod is, hogy kb. semmit nem ért el velük. A látvány megvan, de egyelőre nagyon kevés.

A következő meccs Paraguay ellen lesz szombaton, kíváncsi vagyok, hogy fel tudnak-e pörögni. Bár nem néztem meg a paraguayi keretet, de a VB-n eléggé szenvedtek ellenük a spanyolok, ha azt a játékot hozzák, egy kicsivel több kell mindenkitől.

Este pedig Sanchéz varázsolhat a mexikói 'c' csapat ellen, lehet majd olvadozni. :D
Boixos
Llegenda del Barça

2011.07.04. 10:06:45

ez semmi sem volt... sajnos, egyelőre.
de ahogy az argentinoknál, úgy a braziloknál is bízom abban, h fognak még valamit virítani a későbbiekben. mondjuk ettől függetlenül venezuelát illett volna megverni még akkor is, ha a kezüket a seggükbe dugva, hátrafelé futkározva játszottak volna...
a felfuttatott gyerekekkel kapcsolatban maximálisan egyetértek LGvel, ezek a kölykök még semmit sem tettek le az asztalra, mégis akkora flash van körülöttük, mint az állat. úgy szórják a 10-20-30-40 milliókat velük kapcsolatban, mint a fruttit...
ez nem fog jót tenni nekik, főleg nem az alapból sem szerény neymar-féléknek.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2011.07.04. 09:03:50

LG írta:Na, az argentinok után a nagy brazilok is beégtek az első meccsen, nem lepődtem meg. :roll: Amúgy mi lesz ezekkel a gyerekekkel, ha már most ennyire túl vannak sztárolva? :roll:
Ha egy igazán tehetséges, és eredményes fiatal válogatottat akartak látni, akkor inkább Németországot ajánlanám a majmok helyett. Ők már most is nagyon meggyőzőek, de az utánpótlásuk szintén nagyon jó. Az u17-s VB-n is eddig nagyon nagyot játszanak, ma pedig Angliával játszanak örökrangadót a negyeddöntőben! Az legutóbbi u17-s VB azt hiszem, h 4-1-re lettek megcsapva, a felnőtt VB-n szintén ennyit kaptak, ezzel most is kiegyeznék. :D
Vagy a spanyol fiatalokat, az még jobb, mint a Fritzek, akiknek a focija sosem tetszett ( most mást játszanak, de számomra a spanyol válogatott focija még a vébén is jobban tetszett). Nem tetszik nekem sem ez, hogy úgy emlegetik őket, csak azért mert brtazilok, mint ha már az otthon játszó nagy tehetségek is Messivel érnének fel... Vicc. Előbb tegyenek le valamit az asztalra, mert a Libertadores kupa nem ez a kategória. Ronaldo, vagy Ronaldinho esetében ez nem így volt ( de mondhatnék másokat is). Tehetségesek, de ha így folytatódik lehet, hogy nem lesz belőlük semmi.

LG! Az a Fred persze, ő már nem is annyira fiatal, de nem is matuzsálem, nem értettem miért ment haza a brazil bajnokságba ( lehet tévedek, de olyan 28-29 körül mozoghat), mondjuk azért annyira sokat nem láttam benne. Egy megbízható góllövő, de nem klasszis. Ez volt mindig.
Szerk: Úgy van, 1983-as születésű: http://en.wikipedia.org/wiki/Frederico_Chaves_Guedes
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 09:03:10

Bob_Marley írta:
daffy írta:.....
Jól összefoglaltad, de nagy következtetést nem szabad levonni ebből a meccsből!Még szerencse a braziloknak, hogy a másik meccs is döntetlen lett, így bőven nincsen gond!
Fred helyett valóban Hulk talán jobb lenne, de azért ne felejtsük, hogy Fred nagyon szépen teljesített a brazil bajnokságban, s nem kis érdeme volt a Flu bajnoki címében!
Hulk meg szépen besegített a Porto triplázásában, ami azért jóval többet ér, mint egy brazil bajnoki cím. Persze ettől még nem biztos, h jobb játékos is(én Fredet még nem láttam játszani), de én jobban bizom az olyan játékosokban, aki már Európában is bizonyított.
Ja, amúgy ez az a Fred, akit néhány éve hatalmas tehetségnek tartottak, és asszem a Lyonban is megfordult?
mess2009
Director del Fútbol

2011.07.04. 08:34:27

engem elsősorban Neymar érdekelt, de sokmindent nem tudtam meg. az azért látszik, hogy ügyes de ha Messiről azt írtam, hogy keveset vállalt akkor erre a srácra méginkább igaz . a 90. perc körül azért megvillant ott a balkötő helyén,... látszik hogy jól cselez az első félidőben mégjól is osztogatott, de a kapura nem volt igazán veszélyes, bár azthiszem ennek taktikai okai is lehettek(Pato-ra volt kihegyezve a támadósor) azért nemszivesen látnám a Madridban....
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.04. 08:17:32

Na, az argentinok után a nagy brazilok is beégtek az első meccsen, nem lepődtem meg. :roll: Amúgy mi lesz ezekkel a gyerekekkel, ha már most ennyire túl vannak sztárolva? :roll:
Ha egy igazán tehetséges, és eredményes fiatal válogatottat akartak látni, akkor inkább Németországot ajánlanám a majmok helyett. Ők már most is nagyon meggyőzőek, de az utánpótlásuk szintén nagyon jó. Az u17-s VB-n is eddig nagyon nagyot játszanak, ma pedig Angliával játszanak örökrangadót a negyeddöntőben! Az legutóbbi u17-s VB azt hiszem, h 4-1-re lettek megcsapva, a felnőtt VB-n szintén ennyit kaptak, ezzel most is kiegyeznék. :D
Bob_Marley
Presidente del Barça

2011.07.04. 07:46:14

daffy írta:.....
Jól összefoglaltad, de nagy következtetést nem szabad levonni ebből a meccsből!Még szerencse a braziloknak, hogy a másik meccs is döntetlen lett, így bőven nincsen gond!
Fred helyett valóban Hulk talán jobb lenne, de azért ne felejtsük, hogy Fred nagyon szépen teljesített a brazil bajnokságban, s nem kis érdeme volt a Flu bajnoki címében!Ganso szerintem is ügyes játékos, én is láttam párszor a Libertadores kupában, ég és föld volt a tegnapihoz képest!De belelendül ő is!
Mindig az a jó aki nem játszik :lol: Gyorsabban kellene játszani, s kevesebbet trükközni (legfőképpen Neymar)!Ecuador, s Paraguay sem lesz egyszerű menet, tegnap Para nem tudta feltörni az ecuadori védelmet, akik nagyon ügyesen játszottak!Braziloknak se lesz egyszerű!
Kép
Kép
Kép
Tocy
Director del Fútbol

2011.07.04. 07:26:24

Egy vicc volt ez a meccs. Tényleg tök jók ezek a kölkök, tehetséges mind, de ha rájuk fújnak, már borulnak. A másik, hogy csakis akkor tudtak a kapu közelébe érni, ha elszabtak valamit csúnyán a venezuelaiak, és lendületből kontrázhattak. Más kérdés, hogy ha Pato kapufája, vagy Robinho ziccere beakad, akkor nyilván más lett volna. Öncélúan játszik mind, nekem Pato tetszett még a legjobban.
daffy
Madridista

2011.07.04. 06:40:51

ez nevetséges volt. az egyetlen pozitívum,hogy az első 15 percben láthattuk,tudnak focizni,ha akarnak. a fiatalok nagyon,de nagyon nincsenek összeszokva. gansonak fogalma sem volt,hogy ki merre indul,ennek ellenére látszik rajta,hogy nagy jövő előtt áll(és nem úgy mint neymar,ganso már nem ígéret). neymar elég öncélú volt,de a legnagyobb baj az volt vele,hogy kivitte a vonalhoz,pato középen és neymarra ment 4 védő. így nehéz bármit is megcsinálni. kevés volt az oldalváltás,a szélek használata. taktikailag nem volt a topon a csapat. 2 védekező kp-val kiállni,amely történetesen leiva és ramires :roll:
a helyükön a sandro - hernanes duót inkább megnéztem volna.
andre santos: :D eszetlen felfutások és "felszabadítások",nevetséges.
fred helyett is miért nem hulk? pato kapott 3 gólpasszt,sajnos nem sikerült berúgni,rosszabb nem lehet már...
egyénileg nagyon jó a brazil csapat,de 0 összeszokottságuk van és a taktikájuk sem a legjobb,ennek ellenére nem aggódom a vb miatt. a copán meg remélem a döntőbe mennek,mert kellene a minél több közös meccs,hogy szokják egymást.
eiva,ramires,santos,fred <-> sandro,hernanes,marcelo,hulk
matador
Jugador d'estrella

2011.07.04. 01:20:33

Neymar egyszerűen hülye a focihoz.

Az addig oké, hogy technikás, mindent tud, de a játékintelligenciája a 0 felé konvergál. Lehet valaki akármilyen ügyes, ha egy egyszerű sablon középrepassz helyett (amivel egyértelmű gólhelyzetet teremthetne), inkább bevár két rátámadó védőt, aztán elkezd cselezgetni. Onnantól a csapata szempontjából semmit se ért el.

Nem érzi, mikor kell passzolni, mikor cselezni, mikor lőni. Ugyanaz, mint a MU-ban Nani. Addig pedig lehet akármilyen ügyes, sose lesz igazi klasszis.

Robinho amúgy ugyanez, csak ő már évek óta zavartalanul cselezget agy nélkül Európában...
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.04. 00:00:11

Azért a máz mögött amivel bekenték a Lucas,Ganso,Neymar triót elég kiábrándító volt a valóság. Lucas-t sokat nem láthattuk.
Ganso lenne a jövő karmestere, fazonszabásza akinek 90perc alatt 5 labdaérintés nem jött össze teljesen mind1 hogy fiatal vagy nincs formában ezzel sokat nem fog itt elérni.
Neymarért egyenlőre 20millió-t is soknak érezném nem a RM féle 45-50-et.
Valahogy az az érzésem hogy Neymarral próbálja betölteni az elmúlt pár évben keletkezett űrt a brazil vonulatban a média, a szurkolók stb.
Mert ugye nem normális hogy a világlegjobbja nem brazil. Folyamatosan jöttek a zsenik utolsó volt talán Kaká akinek 3éve egy normális labdaátvétele nem volt.
PCsabi
aka Game90

2011.07.03. 23:52:11

Nem tudom eldönteni, hogy az 1. vagy a 2. félidő volt-e a jobb. Ja, nem, mindkettő okádék volt.

Neymar tehetséges, de a meccs alapján egy Robinho 2.0, Ganso nagyon pontatlan volt, Leiva és Ramires számomra nagy kérdőjel, hogy hogyan tudnak a Liverpoolban, a Chelseaben és a brazil válogatottban játszani. Már csak Denilson kéne a válogatottba, legalább összeállhatna egy alibi középpálya. Talán Alves volt még a legjobb.

Marcelo, Melo, Bastos, Hulk négyest szívesen megnéztem volna ma, de még Ronaldinhot vagy a visszavonult Ronaldot is, Ronaldo kisujjában több gólveszély van, mint Fredben.

Remélem Uruguay és Chile jobb focit fog játszani, mint Brazília és Argentína.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
maki
Jugador del Barça

2011.07.03. 23:44:58

Bob_Marley írta: Uruguayról meg tényleg kevesebb szó esik, pedig Dél-A. jelenlegi legjobbja,
Uruguaynak nagyon kellene egy jó formában lévő Forlán, akkor tényleg lehet velük számolni. Chile alkothat még nagyot szerintem, jó kis fiatal csapat van ott és már a tavalyi világbajnokságon is bíztató volt a játékuk, a spanyolokat majdnem elég csúnyán megtréfálták az utolsó csoportmeccsen, a brazilok ellen már 3 alapember is hiányzott eltiltás miatt.

Egyelőre ez sem tűnik valami jó meccsnek, de hátha az lesz :?
Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
Válasz küldése