Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Uruguaynak nagyon kellene egy jó formában lévő Forlán, akkor tényleg lehet velük számolni. Chile alkothat még nagyot szerintem, jó kis fiatal csapat van ott és már a tavalyi világbajnokságon is bíztató volt a játékuk, a spanyolokat majdnem elég csúnyán megtréfálták az utolsó csoportmeccsen, a brazilok ellen már 3 alapember is hiányzott eltiltás miatt.Bob_Marley írta: Uruguayról meg tényleg kevesebb szó esik, pedig Dél-A. jelenlegi legjobbja,
apró dolgok vannak, de ez a Copa eddig vetekszik egy Afrika Nemzetek Kupájával...nem pozítiv értelemben. Mert mostanában azon sem az a fíling van,mint 6-8 éve...és ez erőteljesen rámegy a színvonalra...socio66 írta:azért apró finomságok vannak,pato vagy háromszor úgy vette le a hosszú labdát,hogy csak néztem,neymar is csinált pár jó dolgot,voltak szép egyérintők stb.
+1kennyke04 írta:csak én látom úgy, hogy a bíró kicsit túl kedves a brazilokkal? néha Ramires olyan elmebeteg dolgokat művel és ha borulnak még ő kapja a szabadot, míg Rondon kiteszi a karját már síp...
Pont az előbb olvastam ezt a cikket, kicsit osztja a brazilokat:Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs, mivel érdemli ki Leiva a kezdőt-sőt, a kerettagságot-de legyen.
Rendben van, hogy jól teszik a dolguk, de ezek közül ki szervezi a játékot? Cambiasso és Masche a védekezés mestere, míg Banéga főleg a szólóival van elfoglalva. Ekkor jön az, hogy Messi nem csak visszalép, mint a Barcában, hanem állandóan onnan próbál indulni. Ez nem megoldás..Varatrix írta:Szerintem pont nem a kp-van a gondja Argentínának. Egyetértek azzal, hogy Pastore hiányzik a kezdőből, de Banega, Cambiasso, Mascherano remekül végzik a dolgukat a kp-n. Amint más is írta, Messi rossz helyen játszik, ráadásul ilyen kutyaütő védelemmel nem lehet meccseket nyerni. Nem feltétlen a képességeikkel van a gond, de rettenetesen szervezetlenek, ez meg edzői hiba.
Igen.Rivaldo11 írta:A csatár az a malagai Rondón ?
Rivaldo11 írta:Fogalmam sincs, mivel érdemli ki Leiva a kezdőt-sőt, a kerettagságot-de legyen.
Ahogy mindenki, úgy én is a fiatalokra leszek kíváncsi elsősorban:)
Robinho haja gyalázat
mostXaviMessifan írta:mikor kezdődik?
de nem olyan edzőt kell a padhoz ragasztani,aki szerint messi kp-s. addig kell elküldeni,míg van idő a köv tornára változtatni és felkészülni.Varatrix írta:Szerintem pont nem a kp-van a gondja Argentínának. Egyetértek azzal, hogy Pastore hiányzik a kezdőből, de Banega, Cambiasso, Mascherano remekül végzik a dolgukat a kp-n. Amint más is írta, Messi rossz helyen játszik, ráadásul ilyen kutyaütő védelemmel nem lehet meccseket nyerni. Nem feltétlen a képességeikkel van a gond, de rettenetesen szervezetlenek, ez meg edzői hiba.