Varatrix írta:Szerintem pont nem a kp-van a gondja Argentínának. Egyetértek azzal, hogy Pastore hiányzik a kezdőből, de Banega, Cambiasso, Mascherano remekül végzik a dolgukat a kp-n. Amint más is írta, Messi rossz helyen játszik, ráadásul ilyen kutyaütő védelemmel nem lehet meccseket nyerni. Nem feltétlen a képességeikkel van a gond, de rettenetesen szervezetlenek, ez meg edzői hiba.
Rendben van, hogy jól teszik a dolguk, de ezek közül ki szervezi a játékot? Cambiasso és Masche a védekezés mestere, míg Banéga főleg a szólóival van elfoglalva. Ekkor jön az, hogy Messi nem csak visszalép, mint a Barcában, hanem állandóan onnan próbál indulni. Ez nem megoldás..
A brazilokhoz hozzászólva: Eddig elég jól teszik veszik, fiatalok és bohókások, de nekik már legalább van játékuk, ami igen csak hajaz a Barcelonára. Igaz Messi miatt továbbra is az Argentínoknak szorítok, de szimpatikus ez a brazil csapat. 2014-ig még biztos változik ( be kéne lőni a helyzeteket

) és összeszokik a brigád, nem lesz rossz. Mindenesetre azért ez egy tétmeccs Daffy, szerintem feles elvárni, hogy az összes fiatalt egyszerre bedobják. Én sem tenném, nekik 2014-re kell 100%-osan összeállni. Addig is mindannyiuknak rengeteget kell játszani és összeszokni, de ha nincs eredmény, akkor hamar kirúgják az edzőt ezen a környéken... Akkor pedig ki tudja, hogy az új edző folytatja-e az utat...
Mindenesetre a braziloknál is jól jönne egy masszívabb edző, mert bele lehet kötni a keretválogatásba...