Én nem vagyk ilyen borulátó,én megpróbálom a legjobb lehetőséget figelembe venni,és abban reménykedni,hogy Guardiola is a melett önt majd!LG írta:Én nem voltam betojva. Mind2 játékos azt hozta, amit vártam tőle. C. ahogy a MU-ban itt is ontja a gólokat, és még annyi pénzért is jó igazolás volt. Kakáról viszont lehetett tudni, h már túl van a csúcson, főleg a sérülései végett.Totoka írta:
Ennek eléggé olyan szaga van, mint amikor Real megvette C-t meg Kaka-t és mindenki lőtte hogy nem fognak megférni egymás mellett, meg ilyenek, közben barcasok nagy része be volt szarva hogy milyen erős lesz a real, csak magukat nyugtatták ezekkel. Cesc egy jó igazolás lesz, nem véletlenül próbálja meg perez elhozni előlünk, ti kp-ok is eléggé telített már, ti is meglennétek nélküle, egyszerűen félnek hogy vele még erősebbek lennénk. Az meg hogy nincs rá szükségünk nem igaz...
Ami meg Fabregast illeti: sztem nincs rá szükség, én inkább Thiágónak adnék a helyén rendszeres játéklehetőséget. Könnyen lehet persze, h be fog válni, de ennek Thiago ihatja meg levét.Viszont meg van benne a potenciál, h nagyon nagy játékos lehessen, és egy kis joga bonitot is vigyen a játékunkba, ami nekem R10 óta nagy hiányzik. Én látom benne a lehetőséget, h akár Fabragasnál is jobb legyen, de ha nem kapja meg a lehetőséget sosem derül majd ki. pedig eddig nem kapta meg, és nem biztos, h Fabregas érkezése nem ront még inkább a helyzetén.d írta:Én gyanítom Thiago akkor is ki fogja verni a hisztit, ha nem jön Fabregas. Xavi az a fajta játékos, akiben még simán benne van 5 év, nem túlzottan sérülékeny, nem a gyorsaságára épít, sokáig lehet húzóembere ennek a csapatnak és Thiago nem annak a fajtának tűnik, aki sokáig tűrni fogja a padozást. Ne legyen igazam, de nem fogok nagyon meglepődni, amikor eladjuk jó pénzért egy-két éven belül.
Az én elképzelésem szerint,mivelhogy nincs pénz középhátvédet igazolni,és Millito menni fog,marad 2 középhátvédünk,és esetleg ugye még Abidal,ezért Masch szerintem jövőre gyakran fog középhátvédet játszani,ami azt eredményezheti,hogy Keita végre visszalépne eredeti posztjára,és újra védekező középpályát játszhat!!!Ha ez így lenne,akkor Thiago maradna 2. számú középpályás mint idén,és kaphat akár még több játéklehetőséget is!!!!