Barça vs. Real - El Clásico

Foci a Barçán kívül
Andris
Adminisztrátor

2011.07.02. 17:28:21

Én nem aggódom, a sport nagyobbrészt igazságot szolgáltat mindig. :) Igazolhatnak bárkit, amíg ilyen undorítóan viselkednek minden téren edző és játékosok, sőt a klub vezetése, addig nem lesznek problémák.

Majd elkezdek aggódni, ha valamit sport téren is letesznek végre az asztalra, ami jobb a miénknél, addig meg nyugi van. Lehet hogy leesik majd egy bajnokság nekik, vagy valami, mert hát ugye a nagy számok törvénye, megint 3 éve butára verjük őket. De aztán minden visszavándorol úgyis hozzánk, ha nem változnak. Ráadásul bármit is nyernek, év közben a saját játékunkat nyilván jobban élvezzük, a végén pedig jogos meggyőződésünk lesz hogy igazságtalan volt az év, és kész.
Nem véletlen nem is írok ide, a pályán valami szépet és jobbat mutassanak, mint mi, és akkor aggódok majd egy csöppet.

LG meg szokás szerint be van tojva attól amit Mourinhotól lát, pedig hosszú távon sehol sem volt még sikeres vele, nem úgy mint a mi szisztémánk és játékosaink.

El vagyunk kényeztetve mint az állat, ha rosszabb év is jön, na bumm. A játékunkat attól még nyilván élvezni fogjuk. Ráadásul ennek a kisebb a valószínűsége. Aztán ha nem forgatják ki a portugál brancsot kezdetnek a fővárosból, akkor legkésőbb 2013ban megint viszünk mindent spanyol honban. Addig meg tömködjék a lyukakat a szúnyoghálójukon.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
gergo9
Director del Fútbol

2011.07.02. 16:37:49

LG írta: A RM már tavaly szezon végén kezdte megtalálni a sikerre vezető utat, ha most sikerül betömni a lyukakat komolyan kell velük számolni. Ráadásul mind2 csapat kerete elég fiatal is, hosszútávon nagy potenciál van bennük.
Szóval sztem ők lesznek a két legnagyobb kihívóink.
A 3vkp és a defenzív visszazáró támadókkal való játékot? Ez több éve nyilvánvaló.
Az más kérdés hogy mitörtént volna ha nincs az az igen jelentős visszaesés őszhöz képest nálunk. Lehet josé már a portugál padot koptatná.
Más kérdés hogy egy bl elődöntőben otthon csúcsformában sikerült helyzet nélkül elleni egy magához képest csak árnyék Barca ellen.
Ez a különbség továbbra is ledolgozhatatlanul nagy.
Főleg ha a legnagyobb problémánkat a tavaszra kifulladó keretet sikerül orvosolni. Sanchez,Cesc elég jó útnak tűnik.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.02. 16:27:50

sjd írta:
Barcaman1993 írta: Azért a BL azért jövőre is nagyon brutál lesz. Csak figyeld meg! A Real, Barca, MU tuti ott lesz, de sztem a Chelsea-be is visznek olyan embereket akik szépen föltornásszák, majd a szintet. Az Arsenalt sem lehet leírni, mert vhogy Wengernek mindig sikerül összerakni egy jó csapatot, csak más kérdés, hogy nem nyernek semmit. Emlékezzünk csak vissza! Sokkal jobbak voltunk, mint az ágyúsok, de kis szerencsével továbbmehettek volna rajtunk. A Sahtar pedig a fekete ló. Nagyon erős csapat van ott is. A nagy pechük, hogy minket kaptak, de még ígyis 3-4 gólt kellett volna rúgniuk a Camp Nou-ban a helyzetek alapján.
Sztem a Sahtar, Spurs, Schalke stb. csapatok esetleg meg tudnak verni egy nagyot, de esélyük sincs komoly esélyes ellen (én még az Arsenalt is ide sorolnám). Az olaszok kiejtésére jók max, de egy Barca v Real ellen mennek a levesbe (a 3 felsorolt csapat pont a 3 esélyes ellen esett ki nagyon simán)
Igen, az Arsenallal annyi a különbség, h ő azért megszorított minket. De alapvetően a 3 csapat dőlt el: a Barca, Real, MU. De a Barca még ebből a 3-ból is kiemelkedett.
Ha megnézzük a nyári erősitéseket, látszik, h ez a 3 csapat nem akarja lejjebb adni a szintet. Sztem a MU-nál Fergusson nagyon jól igazol, megint kell velük számolni. A RM már tavaly szezon végén kezdte megtalálni a sikerre vezető utat, ha most sikerül betömni a lyukakat komolyan kell velük számolni. Ráadásul mind2 csapat kerete elég fiatal is, hosszútávon nagy potenciál van bennük.
Szóval sztem ők lesznek a két legnagyobb kihívóink.
sjd
Llegenda del Barça

2011.07.02. 16:18:01

Barcaman1993 írta: Azért a BL azért jövőre is nagyon brutál lesz. Csak figyeld meg! A Real, Barca, MU tuti ott lesz, de sztem a Chelsea-be is visznek olyan embereket akik szépen föltornásszák, majd a szintet. Az Arsenalt sem lehet leírni, mert vhogy Wengernek mindig sikerül összerakni egy jó csapatot, csak más kérdés, hogy nem nyernek semmit. Emlékezzünk csak vissza! Sokkal jobbak voltunk, mint az ágyúsok, de kis szerencsével továbbmehettek volna rajtunk. A Sahtar pedig a fekete ló. Nagyon erős csapat van ott is. A nagy pechük, hogy minket kaptak, de még ígyis 3-4 gólt kellett volna rúgniuk a Camp Nou-ban a helyzetek alapján.
Sztem a Sahtar, Spurs, Schalke stb. csapatok esetleg meg tudnak verni egy nagyot, de esélyük sincs komoly esélyes ellen (én még az Arsenalt is ide sorolnám). Az olaszok kiejtésére jók max, de egy Barca v Real ellen mennek a levesbe (a 3 felsorolt csapat pont a 3 esélyes ellen esett ki nagyon simán)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2011.07.02. 16:13:26

LG írta:Én úgy gondolom, h az elmúlt szezonban Mourinho szinten mindent kihozott a csapatából, de ez sem volt elég. Hogy a jövő mit hoz, majd meglátjuk. Abban biztos vagyok, h most is ez a két csapat fog harcolni a bajnoki címért, de Európában is ki fognak emelkedni. Nem várok jövőre nagy változásokat: a bajnoki címért Barca vs. Real lesz, a BL-ban is ők, + MU lesz az esélyes. Egyenlőre nem látom az esélyt, + más csapat felnőjön hozzájuk.
Azért a BL azért jövőre is nagyon brutál lesz. Csak figyeld meg! A Real, Barca, MU tuti ott lesz, de sztem a Chelsea-be is visznek olyan embereket akik szépen föltornásszák, majd a szintet. Az Arsenalt sem lehet leírni, mert vhogy Wengernek mindig sikerül összerakni egy jó csapatot, csak más kérdés, hogy nem nyernek semmit. Emlékezzünk csak vissza! Sokkal jobbak voltunk, mint az ágyúsok, de kis szerencsével továbbmehettek volna rajtunk. A Sahtar pedig a fekete ló. Nagyon erős csapat van ott is. A nagy pechük, hogy minket kaptak, de még ígyis 3-4 gólt kellett volna rúgniuk a Camp Nou-ban a helyzetek alapján.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.07.02. 16:06:42

albicelesteX írta:Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra főleg,ha mondjuk megint nem nyerne semmit a madrid...akkor szerintem Jóska távozik.
Én is igy gondolom. Madridban már nagyon türelmetlenek lehetnek. Ok, szép volt a spanyol kupa győzelem, de sztem már a szurkolók, és a vezetők, és a játékosok is BL-re v. bajnokságra vágynak. Perez sztem még egy ilyen nagy nevű edzővel, mint JM sem lenne türelmes, egy sikertelen év után. De majd meglátjuk, h mi lesz ebben az esetben...

Én úgy gondolom, h az elmúlt szezonban Mourinho szinten mindent kihozott a csapatából, de ez sem volt elég. Hogy a jövő mit hoz, majd meglátjuk. Abban biztos vagyok, h most is ez a két csapat fog harcolni a bajnoki címért, de Európában is ki fognak emelkedni. Nem várok jövőre nagy változásokat: a bajnoki címért Barca vs. Real lesz, a BL-ban is ők, + MU lesz az esélyes. Egyenlőre nem látom az esélyt, + más csapat felnőjön hozzájuk.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.02. 12:46:39

Akkor magától,de ha nem nyernek semmit szerintem megkapja az elbocsátó szép üzenetet.Amúgy szerintem vagy az MU vagy a City padján fog még ülni.
Kép
d
Entrenador del Barça

2011.07.02. 12:45:42

Szerintem meg akkor távozik, ha behúzzák a BL-t.
albicelesteX
A Vadász

2011.07.02. 12:33:41

Nagyon kíváncsi leszek a következő szezonra főleg,ha mondjuk megint nem nyerne semmit a madrid...akkor szerintem Jóska távozik.
Kép
zsuni
Capitá del Barça

2011.06.30. 11:09:00

eddig te vagy az első madridszurkoló akitől ilyet olvastam gutiról. az esetek döntő többségében azt mantrázzák, h legalább xavi-szint, vagy inkább feljebb, de az igazág arról a gyerekről inkább az, amit te is leírtál. egy lusta, madridban az aktuális "megnemértettzseni", akinél tényleg hitelesebb lett volna az, ha még a realnál töltött éveikor is így kiállt volna az utánpótlás erőltetése mellett. és az is igaz, h nem 1500 km-ről kell ugatni az okosságokat. röhejesek az ilyen gyerekek, ő is, gago is és még figo is az volt, amikor az interből üzengetett, de ő legalább focizott is, nem csak magyarázott.
Guti lehetett volna Xavi szint, sőt.. eszméletlen, pofátlan tehetséget adott neki az élet, ő meg elpazarolta. Másnak évek kemény munkája volt az, ami Gutival veleszületett képesség. Az ilyen aki ezt nem használja ki, egy otromba nagy luzer és kész. A pofája mindig is nagy volt, csak amikor segiteni kellett volna a csapatot ugye..
Boixos
Llegenda del Barça

2011.06.29. 15:14:21

zsuni írta:Guti a világ legyökerebb focistája, és én ezért gülölöm. Akkor kellett volna madridistának lenni, amikor ott volt a csapatban, és nem sétálgatni meg lustálkodni. ha fele annyi szorgalom szorult volna bele mint Xaviba, a világ legjobbjai között lehetett volna. Persze könnyü ugatni törökböl, ahol ugyanazt az alibi sz.rt mutatja be mint évekig a madridban. izig-vérig madridista, ugyanmár...
eddig te vagy az első madridszurkoló akitől ilyet olvastam gutiról. az esetek döntő többségében azt mantrázzák, h legalább xavi-szint, vagy inkább feljebb, de az igazág arról a gyerekről inkább az, amit te is leírtál. egy lusta, madridban az aktuális "megnemértettzseni", akinél tényleg hitelesebb lett volna az, ha még a realnál töltött éveikor is így kiállt volna az utánpótlás erőltetése mellett. és az is igaz, h nem 1500 km-ről kell ugatni az okosságokat. röhejesek az ilyen gyerekek, ő is, gago is és még figo is az volt, amikor az interből üzengetett, de ő legalább focizott is, nem csak magyarázott.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Deus
Boixos Nois

2011.06.29. 13:40:49

Kép

ezt nem tudtam kihagyni, bocsi :)
KépKép
zsuni
Capitá del Barça

2011.06.29. 13:25:01

Én azért nem vonnék párhuzamot a két játékos nyilatkozata között. Guti akármekkora nagy gyökér is, ízig-vérig madridista. Ez pedig sztem abszolút korrekt nyilatkozat tőle, ami miatt nagyot nőtt a szememben(bár volt is honnan).
Gago viszont egy sértődött, jellemtelen gyerek, akinek a szavára nem érdemes adni, még akkor sem, ha most éppen igaza volt.
Guti a világ legyökerebb focistája, és én ezért gülölöm. Akkor kellett volna madridistának lenni, amikor ott volt a csapatban, és nem sétálgatni meg lustálkodni. ha fele annyi szorgalom szorult volna bele mint Xaviba, a világ legjobbjai között lehetett volna. Persze könnyü ugatni törökböl, ahol ugyanazt az alibi sz.rt mutatja be mint évekig a madridban. izig-vérig madridista, ugyanmár...
kanty
Llegenda del Barça

2011.06.28. 21:14:59

gergo9 írta:Guti: "A Madrid jelenleg még nem érte el a Barcelona szintjét. Nagyon nehéz legyőzni őket, ha úgy állsz ki, hogy egy az egyben akarod megállítani őket. A legszomorúbb az, hogy Iker az egyetlen saját nevelésű játékos a csapatban. Inkább pénzt költünk ahelyett, hogy az utánpótlásba fektetnénk.

Cristiano Ronaldo remek játékos és számos meccsen meghatározó szerepet játszik. Ellenben az igazán nagy mérkőzéseken nem hozza azt, amit tőle várnának, míg Lionel Messi megteszi ezt Barcelonában. Az igazi klasszisok a döntő pillanatokban is azok tudnak maradni."

Amióta a törököknél van kezd normálisan gondolkodni. :lol: Amit írt az teljesen korrekt és igaz.
Bár azért nem olyan egyszerű az utánpótlás sem. A Barca sem "gyártotta" ipari mennyiségben a saját nevelésű játékosokat mindig. Ez egy elég hosszú folyamat, amihez idő kell.
:wink:
Az előző évtized közepesen aktív fórumozója.
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.28. 20:41:35

gergo9 írta:Guti: "A Madrid jelenleg még nem érte el a Barcelona szintjét. Nagyon nehéz legyőzni őket, ha úgy állsz ki, hogy egy az egyben akarod megállítani őket. A legszomorúbb az, hogy Iker az egyetlen saját nevelésű játékos a csapatban. Inkább pénzt költünk ahelyett, hogy az utánpótlásba fektetnénk.

Cristiano Ronaldo remek játékos és számos meccsen meghatározó szerepet játszik. Ellenben az igazán nagy mérkőzéseken nem hozza azt, amit tőle várnának, míg Lionel Messi megteszi ezt Barcelonában. Az igazi klasszisok a döntő pillanatokban is azok tudnak maradni."

Nah Gago után szabadon :mrgreen:
Azért a tapsoló szurkolók helyében elgondolkoznék miért osztja meg a "fehér balett" fedőnéven futó totális célfoci házon belül is ennyire a népet.
Én azért nem vonnék párhuzamot a két játékos nyilatkozata között. Guti akármekkora nagy gyökér is, ízig-vérig madridista. Ez pedig sztem abszolút korrekt nyilatkozat tőle, ami miatt nagyot nőtt a szememben(bár volt is honnan).
Gago viszont egy sértődött, jellemtelen gyerek, akinek a szavára nem érdemes adni, még akkor sem, ha most éppen igaza volt.
gergo9
Director del Fútbol

2011.06.28. 17:58:05

Guti: "A Madrid jelenleg még nem érte el a Barcelona szintjét. Nagyon nehéz legyőzni őket, ha úgy állsz ki, hogy egy az egyben akarod megállítani őket. A legszomorúbb az, hogy Iker az egyetlen saját nevelésű játékos a csapatban. Inkább pénzt költünk ahelyett, hogy az utánpótlásba fektetnénk.

Nah Gago után szabadon :mrgreen:
Azért a tapsoló szurkolók helyében elgondolkoznék miért osztja meg a "fehér balett" fedőnéven futó totális célfoci házon belül is ennyire a népet.
füst
Barça B

2011.06.28. 14:05:08

Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".
Akkor Varane ára is akkor lesz végleges, amikor eladjuk? Teszem azt, ha egyszer pár év múlva sikerül eladni 15 milláért, akkor -5 misiért vettük? vagy mi? :P
odanézz SMS
messibarca
Jugador d'estrella

2011.06.28. 12:41:07

ab1daL írta:
LG írta:
Rivaldo11 írta: Varaneért 10 milla nem sok egy kicsit amúgy...?
Nem hallottam még a gyerekről, de pl. anno az ukrán gyerekről sem, aki nálunk volt, és ő ugye pl. sokkal drágább volt, úgyhogy nem.
Azt hiszem , hogy 25 milláért vettük. :wink:

azért 10: 25-15= 10, szóval végülis 10millába került :D persze nem feltétlen lehet így megközelíteni :D Ozsi
Kép
a siget készítette Victor (vuvu)
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.28. 12:38:36

ab1daL írta: Pont hogy 10 milla volt ő is, mivel 15-ért "visszaadtuk".
Ugye tudod, h ez így nem igazán állja meg a helyét. :roll:
Piqué
Jugador d'estrella

2011.06.28. 12:37:35

Azzal szerintem nem járna jól a Madrid,ha 1 évre még visszaadná kölcsönbe a Lens-nek,mert erről olvastam.Egy spanyol középcsapatba elférne ahol mindig kapna játéklehetőséget.
ab1daL
Director del Fútbol

2011.06.28. 12:33:43

LG írta:
Nem hallottam még a gyerekről, de pl. anno az ukrán gyerekről sem, aki nálunk volt, és ő ugye pl. sokkal drágább volt, úgyhogy nem.
„Kritizálják a stílusunkat? Képzeljék el, mi lett volna, ha a legutóbbi öt idényben csak egy bajnokságot és egy Király-kupát nyerünk”

ter Stegen - Fort, Araujo, Cubarsí, Baldé - Bernal, Pedri, Gavi - Lamine Yamal, Lewandowski, Raphinha
LG
Az Év fórumozója 2016

2011.06.28. 12:25:40

altercore
Barça B

2011.06.28. 09:47:16

daffy írta:
altercore írta:
ab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :S
carvalhoban még 1 év van kb,garay távozik,albiolt pedig nem nehéz megelőzni a sorban. tehát 1 év múlva akár kezdő is lehetne,de 1. csere mindenképp
Szép is lenne... legyen így ahogy mondod. Bár sztem ebben az évben akkor is kölcsön kéne adni egy kisebb hispán csapathoz. Csak hogy szokja a focit :D
daffy
Madridista

2011.06.28. 07:24:46

altercore írta:
ab1daL írta:Varane aláírt a Real Madridhoz!
Az lenne a kérdésem, hogy ő marad is Madridban, vagy kölcsönbe elmegy?
Ha van esze a vezetőségnek akkor kölcsönbeadják még 1 évre. Én azon gondolkoztam, miközben nézegettem a képeket a szerződésaláírásról, hogy vajon, mikor odaírja a nevét a lap aljára, tisztában van e vele, hogy valószínűleg tönkrement a karrierje?? merthogy állnak előtte a sorban jópáran (Carvalho, Pepe, Albiol, Garay) és nem hiszem, hogy sok lehetőséghez fog jutni szerencsétlen... :S
carvalhoban még 1 év van kb,garay távozik,albiolt pedig nem nehéz megelőzni a sorban. tehát 1 év múlva akár kezdő is lehetne,de 1. csere mindenképp
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.06.28. 00:19:26

Boixos írta:emlékezzünk vissza gago megelégedetten vigyorgó búrájára, amikor véletlenül úgy alakult, h előttünk végeztek és sorfalat kellett állnunk a gyökereknek. onnantól vezetett az útja a szrdobálásig.
egy meglehetősen túlértékelt, jellemtelen gyerek.
...aki most az egyszer igazat szólt... :lol:
Varaneért 10 milla nem sok egy kicsit amúgy...?
Rivaldo-A Legnagyobb.
Válasz küldése