A legtöbb igazolás hírnek örülök. Védő érkezésének nem látom szükségét, főleg Fontás egész sűrű játéka miatt. Jövőre már elég sok lehetőséget fog kapni szerintem és év végére hatalmas fejlődésen fog keresztülmenni.
Középpályára Fabregassal elég sok lehetőségünk lesz, talán fog rendesen rotálni Pep. Ami miatt örülök neki, hogy egy igen fiatal játékos érkezik erre a nagyon fontos posztra. És sajnos Xavi már nem tudott minden meccsen olyan hatalmasan kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Így nem lesz sok ember a középpályán szerintem, még Thiago-val együtt sem. Arról nem is beszélve, hogy több taktikai lehetőségünk is lenne az érkezésével.
Csatárokhoz nem feltétlen igazolnék, de ez főleg a Bojanba vetett vak hitem miatt van. Viszont olvasva a híreket, hogy elmegy, elengedhetetlenül fontos. Amúgy is hajlanék igazolásra, mert azért Villa és Pedro tud igazán rosszul is játszani és amikor ők rosszul játszanak, akkor van hasonló szintű csere a padon. Tehát gyakorlatilag fölöslegesek, csak nagy ritkán tudnak a másik rossz játéka fölé lőni.
A kiszemelt emberekről pedig nem tudok olyan sokat, bízok a vezetőségben.