Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Pedig te írtad h. próbáltad...na mindegy.lluisllach89 írta: Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged
Mégis volt mit. Szándékosan nagyképű stílus...lluisllach89 írta:Leírtam hogy Murray is visszaesett, ennyi, Nadal feljavult, kétségtelen. De akkor még szándékosan ír nagyképű stílusban, ezen nincs mit félreérteni szerintem
Az első részhez: nem cáfolat akart lenni, csak eszembe jutott, mentálisan nem az igazi, meg sajnos ritkán képes igazán jó teljesítményre, meg tartósra is persze. Majd korral jobb lesz. Vagy nem. Nem tudni, ezért nem is akartam cáfolni, mert így volt.ozsimiki írta:Igen,majd utána megverte Federert elődöntőben,és behúzta a GS-t ausztráliában, majd megismételte ezt idén.lluisllach89 írta:
Szerk.: Amúgy a teli gatyás részhez meg csak annyit hogy Djoko első döntője, US Openen Federer ellen is hasonló kategória volt. Emlékszem a játszmáért adogatott, 40-0 volt és onnan bukta el, azért nem mindennap játszik az ember GS döntőt.
Murray az első vesztett GSe óta elveszített még kettőt már, szóval nem tudom ebben hol a cáfolat részedről. Ha csak 1et vesztett volna,nem is írok.
Más téma, azért Riva szavait nem kell szándékosan félreérteni, ha mindkettő top formát fut, akkor Nadal a jobb teniszező, és ő nyer. Ez egyértelmű. Első szettben Murray a saját legjobbját hozta, Nadal korántsem, ezért alakult úgy.
Igen,majd utána megverte Federert elődöntőben,és behúzta a GS-t ausztráliában, majd megismételte ezt idén.lluisllach89 írta:
Szerk.: Amúgy a teli gatyás részhez meg csak annyit hogy Djoko első döntője, US Openen Federer ellen is hasonló kategória volt. Emlékszem a játszmáért adogatott, 40-0 volt és onnan bukta el, azért nem mindennap játszik az ember GS döntőt.
Én meg nem írtam hogy írtad volna, azt se mondtam hogy kedv kérdése. Csak próbáltam a stílusod utánozni de bebuktam.Rivaldo11 írta:nem látom, h. írtam volna, h. nem volt kedve...meg ez amúgy sem kedv kérdése.
De azóta oktatás van rendesen.
nem látom, h. írtam volna, h. nem volt kedve...meg ez amúgy sem kedv kérdése.lluisllach89 írta:Az első szettben meg nem volt kedve felpörögniRivaldo11 írta:Pedig helyreállt. Nincs ebben semmi meglepő. Nadal felpörgött, Murray meg egyelőre kevés ehhez-ahogyan az esetek döntő többségében az. Ilyen egyszerű ez.![]()
Jólvanakkor.
Az első szettben meg nem volt kedve felpörögniRivaldo11 írta:Pedig helyreállt. Nincs ebben semmi meglepő. Nadal felpörgött, Murray meg egyelőre kevés ehhez-ahogyan az esetek döntő többségében az. Ilyen egyszerű ez.
rühellem amikor csak az egyik oldalt említi vki:D Murray visszaesett, de Rafa is javult, ennek köszönhető a zsinórban 6 game. Nadal ebben is a legjobb,hogy amikor megérzi a másik gyengeségét, ő rá tud tenni egy lapáttal, hogy hasznot is húzzon belőle.lluisllach89 írta:Murray esett vissza, de kegyetlenül, innentől 3-1-t jósolok a spanyolnak..Rivaldo11 írta:Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Murray esett vissza, de kegyetlenül, innentől 3-1-t jósolok a spanyolnak..Rivaldo11 írta:Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Ha a kiemelt rész nekem szól akkor nincs harag, bár nem értem a megszólítást, ha nem nekem, akkor tárgytalanozsimiki írta:Amúgy bocs Illu,de Murray inkább most kapjon ki,mert eddig Amerikában,és Ausztráliában is tele gatyával vesztette el simán a GS döntőket, itt szerintem a tét miatt még simább lenne Djokonak. Szerintem nem ez a megfelelő helyszín neki,h begyűjtse vhogy az elsőt.
meg is van az egyenlítés 5-7,6-2!Rivaldo11 írta:Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Igen ez mindig így van, mindig ha nadal elődöntős akkor mindig övé a későbbi idő pont, azért néha kezdhetné ő is az elődöntőt és igen vamos rafaozsimiki írta:Szépen bealudt Rafa 5-6nál, így Murrayé az első szett 7-5el.
Nem látok egyelőre nagy gondot, így simán benne van,h megfordítja Rafa. Persze ilyen alvós gémek nem férnek bele, nem kellene 5 szettest tolnia, mert annak ellenére,h címvédő,és világelső (volt), persze,h megint ő játszik később...
VAMOS!
Szvsz jelentéktelen az a pár óra ide vagy oda.ozsimiki írta:Szépen bealudt Rafa 5-6nál, így Murrayé az első szett 7-5el.
Nem látok egyelőre nagy gondot, így simán benne van,h megfordítja Rafa. Persze ilyen alvós gémek nem férnek bele, nem kellene 5 szettest tolnia, mert annak ellenére,h címvédő,és világelső (volt), persze,h megint ő játszik később...
VAMOS!