Egyéb Sportok

Minden ami nem foci, de sport
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 21:02:22

lluisllach89 írta: Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged :D
Pedig te írtad h. próbáltad...na mindegy.
az említett urakat meg sajnos nem ismerem-szennyet nem nézek, úgyh. ez a poén nem jött át. :lol:
na jó, ez már nagyon off. A lényeg, h. nyert Rafa, megérdemelten, és bármit is mutat a ranglista, esélyesebbnek érzem a döntőben is. Djokovics is szimpatikus számomra, de fejben nincs Nadal szintjén szerintem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gianni
Entrenador del Barça

2011.07.01. 20:57:30

Hihetetlen,pont 1 hete mondtam,hogy egyszer a két kedvencem egyszerre nyer majd gs-t,és most nagyon közel van az álom beteljesülése.
Sharapova és Nadal is döntős,hát tessék befejezni az álmot!!!! :)
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 20:56:31

Semmiképp nem lesz jogos Djoko elsősége, épp leírtad korábban az elmúlt GS-eket. Ha nem is lesz meg az erődemonstráció az elején, akkor is behúzza Nadal, én max 4 szettet jósolok.

Rivaldo: Jerzy is felnőtt majdnem Alekoszhoz, de eszem ágában sincs utánozni Téged :D
Kép
"Azért mert valaki hibázott nem a futballt kellene megbüntetni.
Hibáztam és megfizettem érte. De a labda nem lett mocskos."- Maradona
Alberto10
Capitá del Barça

2011.07.01. 20:52:34

A lényeg: Rafa 5-ödszörre jutott be a döntőbe Wimbledonban, és a 3. győzelméért mehet!
Djokovic méltó ellenfele lehet, bár ha a spanyol legjobb formáját hozza, úgy gondolom így is esélytelen.

Vamos Rafa!
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 20:49:16

Ez a döntő nagyon sok mindenről dönthet akár...

Rafa salak mellett füvön a legjobb, utána jön csak a kemény pálya. Djoko kemény pályán a legerősebb, salakon is nagyon jó, füvön volt eddig a leggyengébb, meglátjuk mi lesz vasárnap.

Nadal sérülése azért a két kezes fonákoknál érződik, Djokovic nagyon jól védekezik, biztos rengeteget fogja támadni is Rafa fonákját.

Óriási döntő is lehet, de véleményem szerint Rafa meg tudja törni fejben Djokovicot! Csak ne legyenek nagy fájdalmai, ha nem lesznek, és legyőzi őt Djoko, akkor bizonyítja,h jó helyre került aktuálisan az első hely.

Kinéz akár egy 5 szettes is, de ha az első szett Rafáé, akkor megtörhet Djoko,és lehet belőle egy 4szettes. Azért azt látjuk,h itt ismét az idegesebb Djokovic van,és nem az a gép aki az év eddigi részében.

VAMOS RAFA!!! Murraynek is grt!
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 20:45:39

Mindenképp izgalmasabb lesz szerintem. nem lehetetlen az 5 szett sem, bár ehhez Djokonak nagyon ott kell lennie fejben. Az esélyeket a magam részéről 60-40 arányban Rafának adom, aztán majd kiderül mi lesz. Reméljük jó kis ütközet:)
nincs mit:) Bár inkább javaslom, ne az enyémet gyakorold, hanem a sajátodat csiszolgasd. :)
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 20:42:27

4 szettben nyert Nadal, grat, reméljük izgalmasabb lesz a döntő mint ez az elődöntő volt.

Bryanék Melzerék kiejtése után ismét nyertek 9-7-re az 5. szettben, két körrel ezelőtt is rezgett már a léc.

Szerk.: Kössz hogy bemutattad még egyszer :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.07.01. 20:45:53-kor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 20:39:23

lluisllach89 írta:Leírtam hogy Murray is visszaesett, ennyi, Nadal feljavult, kétségtelen. De akkor még szándékosan ír nagyképű stílusban, ezen nincs mit félreérteni szerintem
Mégis volt mit. Szándékosan nagyképű stílus... :lol:
Annyit mondtam, ill. arra próbáltam célozni, amit Miki is írt: Ha mindkettő top formát hoz, jobb Nadal. Ebben nem tudom hol lehet nagyképűséget felfedezni, de te tudod.
A döntőben pedig a jelenlegi két legjobb játékos csaphat össze.
Rivaldo-A Legnagyobb.
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 20:06:00

lluisllach89!

Azt azért hozzáteszem, Murrayt védve, hogy HA mindkettő top formát mutat, nincs ekkora különbség köztük, úgy értem,hogy a 2.,3. szettben azért lett 6-2, mert Nadal nagyon jól, Murray meg gyengén tolja.

Szóval az látható,h a skóttal sincs minden rendben, de szerintem ha okés lenne, ilyen Nadal ellen akkor lenne kb egy 6-4, 7-5, esetleg 7-6 a spanyol javára. Végeredmény ugyanaz lenne, csak szorosabban.

Azért még a skót küzd, és vannak szép pontok, Rafa még csak figyeljen,majd meccs után koncentrálhat a döntőre!
Kép
scott neal
Barça B

2011.07.01. 20:00:50

Nadal amit a 2. szett óta mutat az fantasztikus, igaz még ennél is tud jobat de ez is zseniális murray-t lemossa a pályáról, esélye sincs,és rafa még nagyszerűen is adogat szokatlanul jól
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 19:59:48

ozsimiki írta:
lluisllach89 írta:
Szerk.: Amúgy a teli gatyás részhez meg csak annyit hogy Djoko első döntője, US Openen Federer ellen is hasonló kategória volt. Emlékszem a játszmáért adogatott, 40-0 volt és onnan bukta el, azért nem mindennap játszik az ember GS döntőt.
Igen,majd utána megverte Federert elődöntőben,és behúzta a GS-t ausztráliában, majd megismételte ezt idén.

Murray az első vesztett GSe óta elveszített még kettőt már, szóval nem tudom ebben hol a cáfolat részedről. Ha csak 1et vesztett volna,nem is írok.

Más téma, azért Riva szavait nem kell szándékosan félreérteni, ha mindkettő top formát fut, akkor Nadal a jobb teniszező, és ő nyer. Ez egyértelmű. Első szettben Murray a saját legjobbját hozta, Nadal korántsem, ezért alakult úgy.
Az első részhez: nem cáfolat akart lenni, csak eszembe jutott, mentálisan nem az igazi, meg sajnos ritkán képes igazán jó teljesítményre, meg tartósra is persze. Majd korral jobb lesz. Vagy nem. Nem tudni, ezért nem is akartam cáfolni, mert így volt.

A Murray oltáshoz: Elismerem bármikor hogy jobb Nadal, most is ez van. Leírtam hogy Murray is visszaesett, ennyi, Nadal feljavult, kétségtelen. De akkor még szándékosan ír nagyképű stílusban, ezen nincs mit félreérteni szerintem.

Amúgy hogy Murray is visszaesett azt mutatta a szerva stat is most de brutálisan :shock: Szerintem rush módban le akarta zavarni, de azóta képtelen megújulni, nincs B terve.

Szerk.: Jó, akkor rúgj te is egyet belém :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lluisllach89 2011.07.01. 20:02:07-kor.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 19:53:07

lluisllach89 írta:
Szerk.: Amúgy a teli gatyás részhez meg csak annyit hogy Djoko első döntője, US Openen Federer ellen is hasonló kategória volt. Emlékszem a játszmáért adogatott, 40-0 volt és onnan bukta el, azért nem mindennap játszik az ember GS döntőt.
Igen,majd utána megverte Federert elődöntőben,és behúzta a GS-t ausztráliában, majd megismételte ezt idén.

Murray az első vesztett GSe óta elveszített még kettőt már, szóval nem tudom ebben hol a cáfolat részedről. Ha csak 1et vesztett volna,nem is írok.

Más téma, azért Riva szavait nem kell szándékosan félreérteni, ha mindkettő top formát fut, akkor Nadal a jobb teniszező, és ő nyer. Ez egyértelmű. Első szettben Murray a saját legjobbját hozta, Nadal korántsem, ezért alakult úgy.

5-7,6-2,6-2

milyen ponttal lett a 4.szett elején két break lasztija Rafának :shock: gondolom ez is azért, ez sem azért lett ,mert Murray leeresztett.
Kép
PCsabi
aka Game90

2011.07.01. 19:52:40

Nadal God-módba kapcsolt és most büntet.

Egyiküket se csípem igazából, de inkább Rafa jusson tovább, mint a mindenmegnyertpontutánveremazöklöm Möri.

És egy Nadal - Djokovic döntő sokkal jobb lenne.

Szerk.: Kaplár F. mindjárt elélvez.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára PCsabi 2011.07.01. 19:54:59-kor.
A vezetőségnek be kéne számoltatni LE-t a sorozatban 2:0 után
kiengedett meccsekről - mégpedig írásban is, szóban is.
Ha bajnokok leszünk, akkor azt lehet mondani: van ilyen.
Ha nem, akkor azt kell mondani: ne legyen ilyen!
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 19:36:45

Rivaldo11 írta:nem látom, h. írtam volna, h. nem volt kedve...meg ez amúgy sem kedv kérdése.
De azóta oktatás van rendesen.
Én meg nem írtam hogy írtad volna, azt se mondtam hogy kedv kérdése. Csak próbáltam a stílusod utánozni de bebuktam.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 19:33:22

lluisllach89 írta:
Rivaldo11 írta:Pedig helyreállt. Nincs ebben semmi meglepő. Nadal felpörgött, Murray meg egyelőre kevés ehhez-ahogyan az esetek döntő többségében az. Ilyen egyszerű ez.
Az első szettben meg nem volt kedve felpörögni :lol:

Jólvanakkor.
nem látom, h. írtam volna, h. nem volt kedve...meg ez amúgy sem kedv kérdése.
De azóta oktatás van rendesen.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 19:30:58

Rivaldo11 írta:Pedig helyreállt. Nincs ebben semmi meglepő. Nadal felpörgött, Murray meg egyelőre kevés ehhez-ahogyan az esetek döntő többségében az. Ilyen egyszerű ez.
Az első szettben meg nem volt kedve felpörögni :lol:

Jólvanakkor.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 19:30:02

Pedig helyreállt. Nincs ebben semmi meglepő. Nadal felpörgött, Murray meg egyelőre kevés ehhez-ahogyan az esetek döntő többségében az. Ilyen egyszerű ez.
Rivaldo-A Legnagyobb.
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 19:27:30

Amúgy én is rühellem, sőt, az hogy helyreállt a rend nekem felettébb zavaró volt, akkor gondoltam megemlítem az érem másik oldalát. De a szerkesztett részbe beleírtam hogy Nadal feljavult.

Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 19:22:37

lluisllach89 írta:
Rivaldo11 írta:Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Murray esett vissza, de kegyetlenül, innentől 3-1-t jósolok a spanyolnak..
rühellem amikor csak az egyik oldalt említi vki:D Murray visszaesett, de Rafa is javult, ennek köszönhető a zsinórban 6 game. Nadal ebben is a legjobb,hogy amikor megérzi a másik gyengeségét, ő rá tud tenni egy lapáttal, hogy hasznot is húzzon belőle.

szerk: Neked szólt, csak több l-t írtam a kelleténél.
Kép
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 19:17:31

Rivaldo11 írta:Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Murray esett vissza, de kegyetlenül, innentől 3-1-t jósolok a spanyolnak..
ozsimiki írta:Amúgy bocs Illu,de Murray inkább most kapjon ki,mert eddig Amerikában,és Ausztráliában is tele gatyával vesztette el simán a GS döntőket, itt szerintem a tét miatt még simább lenne Djokonak. Szerintem nem ez a megfelelő helyszín neki,h begyűjtse vhogy az elsőt.
Ha a kiemelt rész nekem szól akkor nincs harag, bár nem értem a megszólítást, ha nem nekem, akkor tárgytalan :D

Hát ez van, már ha lesz első(1). Most is breakelte a skótot Nadal, nem tudom mi a visszaesés oka, persze Nadal is feljavult, meg ahogy játszott Murray az első szettben illetve a második elején azt nem lehet tartani.

Meg Nadal ellen nem lehet 3 szettet nyerni, még ha nem teljesen fitt akkor sem, ez van..
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 19:15:44

meg is van az egyenlítés 5-7,6-2!

VAMOS!

Amúgy bocs Illu,de Murray inkább most kapjon ki,mert eddig Amerikában,és Ausztráliában is tele gatyával vesztette el simán a GS döntőket, itt szerintem a tét miatt még simább lenne Djokonak. Szerintem nem ez a megfelelő helyszín neki,h begyűjtse vhogy az elsőt.
Kép
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2011.07.01. 19:08:14

Azért kezd helyreállni a rend...Nadal felpörgette a tempót,lehet, csak eddig volt nehéz.
Rivaldo-A Legnagyobb.
scott neal
Barça B

2011.07.01. 18:46:03

ozsimiki írta:Szépen bealudt Rafa 5-6nál, így Murrayé az első szett 7-5el.

Nem látok egyelőre nagy gondot, így simán benne van,h megfordítja Rafa. Persze ilyen alvós gémek nem férnek bele, nem kellene 5 szettest tolnia, mert annak ellenére,h címvédő,és világelső (volt), persze,h megint ő játszik később...

VAMOS!
Igen ez mindig így van, mindig ha nadal elődöntős akkor mindig övé a későbbi idő pont, azért néha kezdhetné ő is az elődöntőt és igen vamos rafa :D
lluisllach89
Director del Fútbol

2011.07.01. 18:41:23

ozsimiki írta:Szépen bealudt Rafa 5-6nál, így Murrayé az első szett 7-5el.

Nem látok egyelőre nagy gondot, így simán benne van,h megfordítja Rafa. Persze ilyen alvós gémek nem férnek bele, nem kellene 5 szettest tolnia, mert annak ellenére,h címvédő,és világelső (volt), persze,h megint ő játszik később...

VAMOS!
Szvsz jelentéktelen az a pár óra ide vagy oda.

Persze hogy fordíthat Nadal sőt, az a papírforma, de látható hogy nem teljesen fitt, erőlteti is Murray Rafa fonákját, nem is tud annyira belegyorsítani.
Kép
ozsimiki
Adminisztrátor

2011.07.01. 18:39:16

Szépen bealudt Rafa 5-6nál, így Murrayé az első szett 7-5el.

VAMOS!
Kép
Válasz küldése