Szívemből szóltál, Enjoy!Enjoy írta:Jó meccs nézést kívánok én is minden hozzám hasonló éjjeli bagoly Barca drukkernek!
Hajrá Argentina & Messi
U23-as keret, plusz 1-2 rutinosabb játékos vesz részt a Mexikóiaktól. Az említettek közül Vela és Giovani ott van. Az öccse (Jonathan), valamint még egy páran kimaradtak, mert prostikkal múlatták az időt.scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?
Remélem ott lesznek, nagyon én se szurkolok senkinek, mert arsenalos nincs ott, nagyon amúgy meg mexikó-nak úgy szurkolgatok, mert szimpatikus csapat, főleg az előbb említett 3 játékos miatt szeretem őket, meg persze G. dos santos gólja óta még jobban szurkolok nekik18Barca99 írta:Én konkrétan nem szurkolok semelyik csapatnak sem, inkább a Barcás érdekeltésgű meccseket akarom megnézni, meg az úgymond nagyobb meccseket. A második kérdésben sajna nem tudok segíteni. :/scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?
Én konkrétan nem szurkolok semelyik csapatnak sem, inkább a Barcás érdekeltésgű meccseket akarom megnézni, meg az úgymond nagyobb meccseket. A második kérdésben sajna nem tudok segíteni. :/scott neal írta:kinek szurkoltok?és nem tudjátok, hogy a mexico-i keretbe ott van-e, a chicacarito vela G. dos santos 3-as közül vki?
Inkább vamos szép fociAdam Philip írta:Csatlakozom én is
Vamos Argentina!!!
Csatlakozom én is18Barca99 írta:Én is fent vagyok még. ajánlom hogy minimum gála legyen a nyitó meccs hamár ennyit szenvedek érte..scott neal írta:van itt még vki aki várja az argentínok nyitó meccsét,vagy már csak én vok talpon?
Én is fent vagyok még. ajánlom hogy minimum gála legyen a nyitó meccs hamár ennyit szenvedek érte..scott neal írta:van itt még vki aki várja az argentínok nyitó meccsét,vagy már csak én vok talpon?
Ja. akkor bocsi. nem olvastam vissza. fáradt vagyok. :/S.Agüero írta:sporttv még mindig18Barca99 írta:Üdv. Nem tud valaki valamit arról hogy közvetíti valamelyik kábel tv-s csatorna a meccseket? Vagy marad a netes?
Az kemény...ezt nem tudtam. Bár Lionel85 elképzelése közelebb áll az enyémhezMessiFan írta:Igen Tocy. Úgy tudom ő az egyetlen akinek beletartozik a posztjai közé a jobb bekk.
Szerk: Én azért nem úgy raktam össze mint Tibi koma mert szerintem rutintalan a Rojo srác.