Barca Igazolások
- visca el barca
- Presidente del Barça
sok ujat nem tudtunk meg.
mindössze annyit, hogy bojan jövőre vagy 2 év mulva visszajöhet ha ugy latja a vezetoseg és nem visszavasarlasi opcio van (ez jo lepes a korábbi kolcsonadasokhoz kepest - lásd keirisson, vagy caceres. sztem amugy nem kell o mar ide, de azert szoritok eki h romaban befusson
azt, meg h fabregassal, meg alexissel meg tudunk egyezni, sztem evidens.
azt is tudtuk h a vén pedofil, meg pozzo szorakozik csak...
mindössze annyit, hogy bojan jövőre vagy 2 év mulva visszajöhet ha ugy latja a vezetoseg és nem visszavasarlasi opcio van (ez jo lepes a korábbi kolcsonadasokhoz kepest - lásd keirisson, vagy caceres. sztem amugy nem kell o mar ide, de azert szoritok eki h romaban befusson
azt, meg h fabregassal, meg alexissel meg tudunk egyezni, sztem evidens.
azt is tudtuk h a vén pedofil, meg pozzo szorakozik csak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

Ez azt mutatja, hogy még mindig komoly bizalom van Bojan felé. A visszavásárlási opciónak mindig ára van, ráadásul ha ki is használjuk, akkor bukunk rajta. Így viszont kapunk némi pénzt a kölcsönért is és a fizetését is állják, akár Cacares esetében.sjd írta:Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.
Mert ha nagyon bebukik, akkor 2 év múlva adhatjuk el bagóért, vagy a nyakunkon marad+ lehet h kellett volna az a pénz most Sanchezhez, amit az eladásából kapunk
Annyira csak nem bukik már el, hogy olyan rettenetesen értéktelenné váljon. Persze franc tudja, a lényeg, hogy Guardioláék bíznak még benne,
Alapvetően én is örülök ennek, mert így nem mondunk le róla, csak nagyon kicsit, de ugyanakkor a klubnak nem feltétlenül jó.van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
Mert ha nagyon bebukik, akkor 2 év múlva adhatjuk el bagóért, vagy a nyakunkon marad+ lehet h kellett volna az a pénz most Sanchezhez, amit az eladásából kapunk
Ezzel csak az a probléma, hogyvan Bommel írta:Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni

van Bommel írta: Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig.
(btw Fabregas-szal is hiába van meg az egyezség, ha nem meri kinyitni a száját)
Szép történet. Akkor sok sikert Bojannak 
Most már vegye meg a Barca Sánchezt ha már ennyire jönni akar! 35+Jeffren miért nem elég?

Most már vegye meg a Barca Sánchezt ha már ennyire jönni akar! 35+Jeffren miért nem elég?
- van Bommel
- Capitá del Barça
nem kell elhinni, de nagyon szívesen adok neked 2 telefonszámot, akiktől érdeklődhetsz, hogy igazak-e a dolgok.... És én se irtam semmit;)Robcsyy írta:szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
mondd már meg neki, hogy a classicora tegyen el 2 vip jegyet, mert akkor úgy csinálom a dolgaimat...
szerk: vedd úgy, hogy nem írtam semmitbár ebbe a mai világban senkinek sem hihetünk
Láb a lábé, kar a karé, láb a karé, KARALÁBÉ
Hajrá CSABACSÜD!!!
Adamik-Varga,Kis,Gombár,Viszkok-Virág,Szilágyi,Steigler,Borgulya-Gulyás,Gazsó
www.csabacsudse.gportal.hu
Hajrá CSABACSÜD!!!
Köszi, így már lehet hova tenni amit írtál.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Leírtam már pászor, de leirom mégegszer. Szarvasról 1993 óta járnak focizni gyerekek Bellpuig-ba. A Bellpuig sportiskola egyik vezetőjét Bojan Krkicnek hívják. 19997-98-99-ben volt szerencsém ott járni a Bojan által szervezett focitornán, 1999-ben 13 évesen volt szerencsém ifj. Bojan Krkic ellen focizni. A testnevelő tanár Bencsik János, aki engem is kivitt anno, a két legjobb gyerekkori barátom édesapja. Id. Bojan személyesen neki mondta el ezeket, ma érkeztek haza Bellpuigból, ő tőle tudom az információkatS.Agüero írta:ő mondta ezt neked vagy mi? személysen közölte veled?![]()
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
off: basszus, az hogy lehet, h csak én emlékszem erre? 
vannak nálam régebbi tagok is...

vannak nálam régebbi tagok is...
Az. Ha valóban ő mondta. De mivel napi rendszerességgel jellennek meg a kamunyilatkozatok nagyon örömmel venném, ha azt is leírnád, hogy hol hallottad vagy olvastad.van Bommel írta:Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
Kivéve persze ha nem vagy cimboraságban az öreg Krkic-csel.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára d 2011.06.29. 23:11:52-kor.
szomszéd vagy mi?van Bommel írta: Szeintem Bojan édesapja elég jó forrás
mondd már meg neki, hogy a classicora tegyen el 2 vip jegyet, mert akkor úgy csinálom a dolgaimat...
szerk: vedd úgy, hogy nem írtam semmit

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Robcsyy 2011.06.29. 23:13:05-kor.
Before you laugh at kids who believe in Santa, remember there are grown men who believe that Cristiano Ronaldo is a better footballer than Lionel Messi.
- van Bommel
- Capitá del Barça
tökéletesen jól emlékszel, most várom az ajándékot, amit kapok Barcelonából:DFecooo írta:köszönöm szépen! pontosan erre a koncepcióra vágytam! TÖKÉLETES!van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.
ő lesz az első, akinek a topicja "visszatér" a "múlt és jövőből"
szerk: d, Van Bommel ismerheti Bojan apját, asszem anno játszottak egymás ellen Bojannal... rosszul emlékszem?
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
- van Bommel
- Capitá del Barça
Szeintem Bojan édesapja elég jó forrásd írta:Forrást, sírva könyörgöm, forrást írjatok már, egyszerűen hihetetlen...van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön. Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig. Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni, de a héten be szeretnék jelenti! Jóéjt mindenkinek
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
Forrást, sírva könyörgöm, forrást írjatok már, egyszerűen hihetetlen...van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön. Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig. Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni, de a héten be szeretnék jelenti! Jóéjt mindenkinek
köszönöm szépen! pontosan erre a koncepcióra vágytam! TÖKÉLETES!van Bommel írta:Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön.

ő lesz az első, akinek a topicja "visszatér" a "múlt és jövőből"

szerk: d, Van Bommel ismerheti Bojan apját, asszem anno játszottak egymás ellen Bojannal... rosszul emlékszem?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2011.06.29. 23:08:32-kor.
- van Bommel
- Capitá del Barça
Bojan édesapjától lévő infó: Bojan 2 évre Rómába megy kölcsönbe, az első év végén a Barca visszahívhatja, a 2.végén automatikusan visszajön. Cesc-el 2 éve megvan az egyezség, ő is jönni akar, de az Arsenallal kötélhúzás várható, mint eddig. Sanchezzel teljes az egyezség, az Udinese akar trógerkodni, de a héten be szeretnék jelenti! Jóéjt mindenkinek
Hajrá CSABACSÜD!!!
Hajrá CSABACSÜD!!!
Nem vesztettél sokat. Volt itt szó Fabregas-tól kezdve Nasri-n keresztül egészen Drogba-ig mindenkiről, de semmi komoly.Bob_Marley írta:Thiago aláírása örömteli, nagy hiba lett volna elpasszolni!
Nagyatyesz nagyon érdekes témát vettet fel, én is pedzegettem, Pepnek ha valóban jönnek az érkezők nagyon nehéz dolga lesz, s lehet benne valami, hogy csapatmorál stb is sérülhet!De véleményem szerint az alapcsapat teljesen egyértelmű, így mondjuk Sanchet, s esetleg Fabregas érkezésével annyi változhat, hogy előbb jönnek a cserék, s egy nagyobb gólszünetnél van kit bedobni!Illetve ha sérülés van!De Pep egyik legnagyobb erőssége a motiváltság, így megfog birkózni a feladattal , s megnyerjük a zsinór 4ik bajnoki címet!
Ozsi kár, hogy kitörölted, úgy elolvastam volna az álomcsapatokat, meg, hogy Chuck Norris a legjobb, s azonnal igazoljuk le hsz-ket

És hogy ne legyen off: Én nem hiszem, hogy Sánches és Cesc érkezésével gondok lennének a morállal, szerintem mind2 srác tudja, hogy hova jön és az első évükhöz képest mindketten megkapják majd a kellő játékpercet, így velük nem lesz gond. Talán a Keita-Thiago-Ibi 3-as-ból lázad majd valaki, ha mind3-an maradnak és ha egyáltalán lesz ilyen. (Én egyébként nem hinném, szerintem simán meg lehet majd oldani, hogy a 2 fiatal minimum annyi időt kapjon mint tavaly, Keita meg nem fog belehalni, ha nem ő játszik majd a legtöbbet.)
Ne jótékonykodjon, de tudja már, hogy mit akar. Minden nap mást mond.
-
- Jugador del Barça
Azt már eddig is mondta, hogy 50 milliót érTocy írta:Pozzo egy ökör...és tuti ő is erre játszik, nem fogja a héten lezárni...Lionel85 írta:Csak akkor meg tudod mi lesz? Ha jól szerepel Chile, akkor Pozzo fogja magát és kinyílvánítja Sánchezt 50 milliósra, mondván felment az ára és többet követel a Barcelonától. Jó lenne a héten lezárni az ügyet.maki írta:Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.

Apart from a right foot, Rivaldo had everything.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Thiago aláírása örömteli, nagy hiba lett volna elpasszolni!
Nagyatyesz nagyon érdekes témát vettet fel, én is pedzegettem, Pepnek ha valóban jönnek az érkezők nagyon nehéz dolga lesz, s lehet benne valami, hogy csapatmorál stb is sérülhet!De véleményem szerint az alapcsapat teljesen egyértelmű, így mondjuk Sanchet, s esetleg Fabregas érkezésével annyi változhat, hogy előbb jönnek a cserék, s egy nagyobb gólszünetnél van kit bedobni!Illetve ha sérülés van!De Pep egyik legnagyobb erőssége a motiváltság, így megfog birkózni a feladattal , s megnyerjük a zsinór 4ik bajnoki címet!
Ozsi kár, hogy kitörölted, úgy elolvastam volna az álomcsapatokat, meg, hogy Chuck Norris a legjobb, s azonnal igazoljuk le hsz-ket

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
Cesc lassan elnyeri a közhelykirály titulust Nyilasi Tibitől.
mondjuk engem marhára nem érdekel jön-e, kizárólag Alexis számít!
Rá van szükségünk igazán, zárjuk már le, a hétszentségit!
mondjuk engem marhára nem érdekel jön-e, kizárólag Alexis számít!
Rá van szükségünk igazán, zárjuk már le, a hétszentségit!

Rivaldo-A Legnagyobb.
- Tdavid
- Entrenador del Barça
Emiatt vagyok én is azon az állásponton hogy a Copa előtt jöjjön.Egy jó szereplés a Copan és Pozzo képes még egy 20 misit az árához csapni.Lionel85 írta:Csak akkor meg tudod mi lesz? Ha jól szerepel Chile, akkor Pozzo fogja magát és kinyílvánítja Sánchezt 50 milliósra, mondván felment az ára és többet követel a Barcelonától. Jó lenne a héten lezárni az ügyet.maki írta:Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.
Szóval vagy Copa előtt jön vagy szívjuk.

Pozzo egy ökör...és tuti ő is erre játszik, nem fogja a héten lezárni...Lionel85 írta:Csak akkor meg tudod mi lesz? Ha jól szerepel Chile, akkor Pozzo fogja magát és kinyílvánítja Sánchezt 50 milliósra, mondván felment az ára és többet követel a Barcelonától. Jó lenne a héten lezárni az ügyet.maki írta:Tocy: pontosan, egyelőre még csak az állítólagos utolsó ajánlatot kapta meg az Udinese, arról még nincs hír, hogy mi a helyzet. Szerintem is az a legvalószínűbb, amit már itt is írtak páran, hogy csak a Copa után lesz már folytatása az ügynek.
- Varatrix
- Director del Fútbol
A legfontosabb rész! Egyetértek topicot!Tocy írta:Ja és a nyár legfontosabb igazolása már megtörtént, Thiago személyében. Topicot neki!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar