Tocy írta:Rossi persze, kész játékos, épp ez az...benne nincs több. Sanchezben viszont jóval több van, messze túlszárnyalhatja az olaszt, Villát, Pedrot, Messin kívül minden csatárt. Más kérdés, hogy gólok tekintetében azonnal Rossit hoznám...de a játéka közel sincs olyan, mint chilei barátunké. Ez a nagy kérdés végülis...ide az kell, hogy valaki belődözze a ziccereket és kész? Hm...a Valenciában Villa is nagy százalékkal értékesítette a helyzeteit, ahogy Ibra is az Interben. Itt meg nem igazán megy ez a része. Mind1, nem győzzük meg egymást, az már tuti

Én Sancheznek örülnék a legjobban, de Rossit is díjaznám. Véleményem szerint jobban járunk a chileivel, és már most végtelenül szimpatikus, hogy elhajt minden más kérőt, csak a Barca érdekli, és ezt meg is mondja a csapatának.
Tényleg nem értem. Másfél év van a két játékos között. Rossiban miért nincs több, Sánchezben miért van? A chile miért nem lesz a következő Quaresma? Rossi egy stabil csapatban miért nem lehet klasszis (mint ahogy Villa is klasszis)?
A Villa - Ibra (- Eto'o) hasonlathoz már leírtam, hogy mindegyikük egy jó ősz után tavaszra fáradt el. Azért kellene megosztani még egy jó játékossal a terhet, mert így mindenkin egy kicsit kevesebb felelősség, teher lenne, ami jól is elsülhet. Bírják a tavaszt.
Egy kicsit az az érzésem Sanchézzel kapcsolatban, hogy nekünk semmi nem elég jó. Inkább vállaljunk nagyobb pénzért több kockázatot, mert ha mégis bejön, akkor sokkal jobb lesz, mint Rossi.
Egyébként nem csodálom, hogy csak a Barca érdekli, ez a csapat most írja a történelmet, ezt nem tudja sem Abramovic, sem Mansur sejk megfizetni.